Kundomdömen om La Flora Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 18 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Daniel,
Stockholm

+
Trevlig personal och fint rum.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-26


9 av 10

,

+
Servicen och personalen.
-
Restaurangens meny var något dyr i förhållande till portionerna storlek.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

1217 omdömen
Utmärkt
 
719
Väldigt bra
 
362
Bra
 
97
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-12-16

Inlägg av Edoresiuol Stockholm, Sverige

Mycket mysig resort med perfekt läge

Jag och min sambo bodde på La Flora Resort & Spa i en vecka nu i December. Vi är supernöjda med vår vistelse och skulle med all säkerhet rekommendera detta hotell. Rummen är rymliga och fräscha. Vi hade utsikt över den lilla poolen. Badrummet var stort och mycket rent, bra tryck i duschen. Sköna sängar och kuddar (extrakudde finns). Miljön på resorten är mycket fin, välskött och trevlig personal vart man än går. Alla hälsar och är trevliga. Resorten ligger precis intill stranden, och det finns sköna solstolar med parasoll till hotellets gäster, stort plus! Det finns även ett pool-område med en välskött pool, samt ytterligare solstolar. Poolen ligger så att man överblickar stranden och vattnet, mycket vackert! Restaurangen ligger även den med utsikt över stranden. Här kan man välja om man vill sitta i sanden och äta en ”candle-light dinner”, eller om man vill sitta med riktigt golv. Mycket vackert inramat. Vi åt här varje lunch samt ett par middagar. God och varierad mat, alltid med bra service. Vi tog en varsin behandling på Spa:et, mycket fint Spa med personal som var kunniga. Rekommenderas! Vi är mycket nöjda efter vår vecka på La Flora!

 
2018-11-10

Inlägg av Ralph W Teneriffa, Spanien

Vill ge 5*, men...

Fantastiskt bra hotell, där allt fun kar utmärkt. Service bra med härlig o hjälpsam personal, bra stora rum, städning bra, fantastisk frukost på en härlig yta nära stranden. Bra pool, solstol nära strand, där havet bjuder på härligt bad. Mycket frodig och nästan djungelliknande miljö på hotellet. Mysigt. Kan dock stimulera mygg en del.. hotellet bjuder även på en del små överraskningar som att mineralvatten fås gratis. Mycket bra !! Även myggtablett fås. 2 paraplyer på rum. Bra läge till många restauranger. Cykel finns att låna gratis i 2 timmar. Ända bläck om foten är en osäker och instabil Internet. Idag viktigare o viktigare. Se upp med mobildata...påtalat, hoppas de fixar, för detta är ett suveränt semesterhotell. Rekommenderas varmt.

 
2017-09-24

Inlägg av Magnus K

Mycket bra och fräscht hotell

Mycket bra och fräscht hotell med otroligt bra service. Vid ankomst så låg det varsin pyjamas med våra namn broderat på vardera säng. Fräscha korridorer, pool och restaurang. Tennisbana finns och racket kan lånas i receptionen. Det som inte framgick vid bokningen var att man har en viss budget som ingår varje dag att äta och dricka för på hotellet.

 
2017-08-30

Inlägg av Bijan T Överallt

God service

Bra läge nära till stranden och restauranger. God service och gott varierande frukost för alla smaker. Trevlig personal. Borde finnas stor allmän/hobbyrum att uppehålla sig vid dåligt väder när man inte kan vara vid pool eller vid stranden. Hotellet uppgraderade vårt rum när vi fick problem med förstbokade rum vid ankomsten. Hotellpersonalen bryr sig om sina gäster.

 
2017-08-11

Inlägg av 664linusm Köpenhamn, Danmark

Low season review

Trevligt hotell, bra läge i staden. Ända nere vid stranden. Lite behov av renovering rakt igenom, men inget som stör. Fina stora rum, finns även bungalows och rum med direkt pool access. Bra restaurang med bra priser. Nära till andra restauranger och marknaden i staden. Saknar en mysig lobby eller liknande att sitta och hänga om det kommer en regnskur. 2 pooler en med 0,9m djup och en med 1,4m Solstolar både vid pool och på stranden. Stranden är liten under lågsäsongen pga monsunen. + Trevlig och personlig personal Mkt barnvänliga Mkt bra resor och utflykter i deras utbud. Trevliga egna guider och drivers. En av deras poolkillar är fantastisk, serviceminded, personlig och hela tiden på hugget. - Internet är lite svajigt, i rummen ganska dåligt. Svag mögellukt i vissa rum, kan vara en AC som stått still länge.