Khaolak Emerald Beach Resort

Familjehotellet Khaolak Emerald Beach Resort vänder sig till dig som söker en avkopplande semester i vackra omgivningar. Med ett läge direkt vid stranden kan ni känna lugnet infinna sig vid något av de två poolområdena. Kvällarna avslutas sedan på bästa sätt med goda fisk- och skaldjursrätter.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 1-5 personer, varav 1 barn. Enrumsvillor för 1-4 personer, varav 1 barn. Seafront Villa för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1038 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Khaolak Emerald Beach Resort ligger vackert inbäddat i frodig grönska direkt vid den långa sandstranden i Khao Lak. Hotellet består av nio byggnader och flera mindre villor som ligger utspridda i trädgården. Det finns två poolområden på hotellet, det ena ligger  nere vid stranden och bjuder på härlig utsikt över havet och det andra ligger vackert inbäddat i grönska i trädgården. Poolen i trädgården har vattenrutschkanor och vattenland för de allra yngsta. Vid barnklubben finns ytterligare en barnpool med vattenrutschkanor.

Restaurang Turtle har en härlig utsikt över lagunen och serverar en meny med thailändska och internationella rätter. Vid stranden ligger Beach Club Restaurang och serverar fisk- och skaldjur. I lobbyn ligger Coffee Cup där varma och kalla drycker serveras.  

Gratis gym. Spa med massage och olika behandlingar mot avgift. Gratis beach volley och bordtennis. Barnklubb för barn I ålder 4-12 i hotellets regi med engelsktalande personal, vissa saker är gratis och vissa är mot avgift. Lekplats. Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift. Till Khao Laks centrum är det ca 3 kilometer.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halv- eller helpension mot tillägg.

Halvpension är frukost och lunch eller middag. Lunch och middag är från en meny där du kan välja mellan två olika rätter.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen