Kundomdömen om Fanari Khaolak Resort Courtyard

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Lars,
Sunne

+
Personalen och läget
-
Duschen som är urdålig.Dåligt med varmvatten.Undermåliga handdukar,väldigt slitna.Sängarna hårda o mycket obekväma.

Bekräftad gäst: 2020-01-10


8 av 10

Madeleine,
Bollnäs

+
Litet hotell med bra läge och familjär känsla
-
Korg för använda poolhanddukar vid poolområdet, så att gästerna inte bara lämnar dem vid solsängen. Nu tror man att platsen är upptagen fast hotellgästen egentligen gått därifrån.

Bekräftad gäst: 2019-12-14


8 av 10

Orvar Toni,
Göteborg

+
Personalen var mycket vänliga.
-
Det duger som det är.

Bekräftad gäst: 2019-11-18


10 av 10

Peter,
Kalix

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

Lena,
Lund

+
Personalen alltid hjälpsam.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-06


6 av 10

Mats,
Trelleborg

+
Läget,nära till både strand o byn
-
Frukosten kan bli bättre

Bekräftad gäst: 2019-03-30


8 av 10

Johan Michael Ruppert,
Hörby

+
Fantastisk Pool
-

Bekräftad gäst: 2019-03-24


9 av 10

Birgit,
Brandbergen

+
Personalen, städningen var perfekt. Läget till stranden m m.
-
Bättre handdukar, har påpekat det många gånger.

Bekräftad gäst: 2019-03-21


7 av 10

Jeannette Annika,
Lund

+
Låg trevligt trevlig personal
-
Barpool Servering vid poolen så att jag slapp gå blöt in i restaurangen och beställa Roligt vikta handdukar liten blomma på det. Känner sig mer välkommen tillbaka från stranden.

Bekräftad gäst: 2019-03-10


4 av 10

Lars,
Sunne

+
Personalen o läget
-
Varmvatten i handfaten.Flera klädhängare.Bättre handdukar.

Bekräftad gäst: 2019-03-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

243 omdömen
Utmärkt
 
73
Väldigt bra
 
118
Bra
 
33
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2020-01-15

Inlägg av jessicaaxner

Prisvärt fint boende

Vi bodde 2 vuxna och 2 tonårstjejer i en stor fin bungalow med havsutsikt. Solnedgången från vår altan var oslagbar. Fräscha rum och sköna sängar, två stora twinbeds var perfekta för oss. Bra frukost. Fin liten pool. Vi trivdes fantastiskt bra!

 
2019-12-21

Inlägg av 847marcusk Älta, Sverige

Bodde i Seafront-delen

Vi är en familj med två vuxna och tre barn. Vi bodde löjligt bra i ett rum i Seafront. Rummen är rena och stora. Det ingår gratis vatten varje dag, finns stora sängar och ett kassaskåp. I övrigt har dessa rum två toaletter och en balkong man kan sola på. Seafront har en pool och ligger precis på stranden. Supermysigt! Det som i övrigt stuckit ut som riktigt riktigt bra är frukosten! Den har varit varierad och god varje dag, med en riktigt stor buffé med bl. a. färska frukter. Annars är det värt att notera att det finns många mysiga och billiga restauranger i närheten med god och fräsch mat. En taxistation ligger också precis bredvid. Ska man säga något negativt så ramlade en takpanna ned i poolen när våra barn badade där. Det hade inte varit kanon att få den i huvudet.

 
2019-12-07

Inlägg av Norrlandsparet Umeå, Sverige

Bra service, fint hotell

Vi hade en bungalow nära en av poolerna. Den var rymlig, fräsch och hade det mesta. Var inte supervarmt vatten i duschen men det gick att duscha i. + Morgonrockarna - Fanns ingen tekokare(kaffe). Trevlig personal som gav bra service med bland annat motorcykeluthyrning och tvätt. Vi fick dagligt besök av en svartvit katt som var väldigt pratsam och ville bli kliad, så trevligt.

 
2019-02-23

Inlägg av ChriRob Västra Frölunda, Sverige

Superbra vistelse

Hotellet ligger bra nära strand och centrum. Gångavstånd till restauranger och barer men läget gör att hotellet ligger i ett lugnare område. Vi hade rum med direkt anknytning till poolen. rekommenderas! Välstädat och fint. Bra wi-fi. Frukosten var bra med mycket att välja på. Omelette, bröd, yoghurt, färsk frukt och juice. Flera thairätter som alternativ. Ska man klaga på något så ör sängarna en aning hårda. Det fanns heller ingen hårtork på rummet eller kaffe och te. På min mans födelsedag överraskade dem med en fruktkorg. Hit kommer vi gärna tillbaka!

 
2018-04-08

Inlägg av Mirjana M

Fantastisk trädgård, tyvärr inget för icke rökare !

Fanari Courtyard har ett fint läge med en kort promenad till den fantastiska Khao Laks stranden och till centrum. En jättefin trädgård och fräscha och trevliga bungalower. Mycket serviceinriktad personal och om man inte är alldeles för kräsen är frukostbuffe helt OK. Rent och snyggt överallt, även i toaletterna vid poolområdet, vilket jag uppskattar högt. Dessvärre, och för mig egen del helt ofattbart, är det tillåtet att röka i matsalen, med även vid poolen och på bungalowers terrasser, vilket drar ner på betyget ordentligt. Vet inte om det är alltid så, eller är det bara att vi hade oturen med många rökande grannar, men det gick nästan inte att sitta på kvällarna utanför "sin" bungalow utan att mer eller mindre kvävas i grannarnas cigarettrök. Så är du känslig mot cigarettrök då är det här hotellet inget val för dig.