Kundomdömen om Fanari Khaolak Resort Courtyard

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 22 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget, ligger bra mitt i mellan stranden och den lilla byn med marknad och restauranger
-
Lite fräschare frukost

Bekräftad gäst: 2020-03-27


10 av 10

+
Personalen
-
Bättre handdukar

Bekräftad gäst: 2020-02-23


9 av 10

+
Trädgården med allt djurliv! Polerna var också bra.
-
Svajigt internet. Få krokar att hänga kläder/handdukar på. Få eluttag (endast två i rummet + en på toaletten).

Bekräftad gäst: 2020-02-23


6 av 10

+
Personalen var trevlig. Lugnt och skönt.
-
Sängarna var stenhårda fick ont i hela kroppen detta gällde hela familjen. Polen vid Bungalow rätt skräpig då det var mycket löv i bassängen och runt om. Rätt slitna rum.

Bekräftad gäst: 2020-02-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-21


9 av 10

+
Är nöjd med det mesta.
-
Sängarna var mycket hårda förbättra madrasserna

Bekräftad gäst: 2020-02-14


10 av 10

+
Intärna transport med tuk tuk!
-

Bekräftad gäst: 2020-02-02


7 av 10

+
Personalen och läget
-
Duschen som är urdålig.Dåligt med varmvatten.Undermåliga handdukar,väldigt slitna.Sängarna hårda o mycket obekväma.

Bekräftad gäst: 2020-01-10


8 av 10

+
Litet hotell med bra läge och familjär känsla
-
Korg för använda poolhanddukar vid poolområdet, så att gästerna inte bara lämnar dem vid solsängen. Nu tror man att platsen är upptagen fast hotellgästen egentligen gått därifrån.

Bekräftad gäst: 2019-12-14


8 av 10

+
Personalen var mycket vänliga.
-
Det duger som det är.

Bekräftad gäst: 2019-11-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

250 omdömen
Utmärkt
 
74
Väldigt bra
 
120
Bra
 
36
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2020-02-17

Inlägg av Sumagrer Hönö, Sverige

Trevligt hotell

Snyggt och trevligt hotell med både rum och bungalows. 2 fina rena poolområden. Snygga fina rum dock lite hårda sängar, fin dusch stora balkonger med möbler. Strand med solstolar 2 min gång från hotellet. Bra frukost men saknar kaffemaskin. Väldigt hjälpsam och trevlig personal. Taxi rätt utanför ingången, rekommenderas vid behov av transport. Vi bor gärna här igen.

 
2020-02-15

Inlägg av lisastenport Saltsjobaden, Sverige

Inget att komma tillbaka till

Vi var där i fyra nätter med tre barn 5, 10 och 12 år. Efter första natten ville vi hitta ett nytt hotell men vi gav det en ny chans och det blev ok. Bra med poolen direkt utanför rummet och bra med skjuts upp till byn. Snällt också att vi fick lämna våra väskor där när vi var ute på dykbåt. Annars var hotellet slitet, luktade rök, värdelösa handdukar, ostädat och trafikstört. Vi bodde på courtyard, kanske stranddelen är bättre.

 
2020-01-23

Inlägg av 699barbrob Åhus, Sverige

Okej

Rummet luktade unket hela tiden men blev lite bättre när luftkonditioneringen hade varit igång en stund. Frukost helt okej men ganska dyr om man betalar på plats. I sin helhet så ett helt ok ställe med pool o solstolar, men för få parasoll. Trevlig personal. Och bra läge, nära till hav ,restaurang, marknad m.m. Dock lite slitet hotell.

 
2020-01-15

Inlägg av MJAXNER

Prisvärt fint boende

Vi bodde 2 vuxna och 2 tonårstjejer i en stor fin bungalow med havsutsikt. Solnedgången från vår altan var oslagbar. Fräscha rum och sköna sängar, två stora twinbeds var perfekta för oss. Bra frukost. Fin liten pool. Vi trivdes fantastiskt bra!

 
2019-12-21

Inlägg av 847marcusk Älta, Sverige

Bodde i Seafront-delen

Vi är en familj med två vuxna och tre barn. Vi bodde löjligt bra i ett rum i Seafront. Rummen är rena och stora. Det ingår gratis vatten varje dag, finns stora sängar och ett kassaskåp. I övrigt har dessa rum två toaletter och en balkong man kan sola på. Seafront har en pool och ligger precis på stranden. Supermysigt! Det som i övrigt stuckit ut som riktigt riktigt bra är frukosten! Den har varit varierad och god varje dag, med en riktigt stor buffé med bl. a. färska frukter. Annars är det värt att notera att det finns många mysiga och billiga restauranger i närheten med god och fräsch mat. En taxistation ligger också precis bredvid. Ska man säga något negativt så ramlade en takpanna ned i poolen när våra barn badade där. Det hade inte varit kanon att få den i huvudet.