1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Fanari Khaolak Resort Courtyard

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Ann-Charlotte,
Norrtälje

+
Trevlig personal
-
Handdukar behöver bytas de är för gamla.

Bekräftad gäst: 2019-02-09


10 av 10

Håkan,
Umeå

+
Supertrevlig personal som alltid finns till hands !
-

Bekräftad gäst: 2019-01-31


10 av 10

Marie-Christine,
Göteborg

+
Mindre och mysigare ställe med hjälpsam och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-24


9 av 10

sandra,
Annelöv

+
-
lite mjukare sängar.

Bekräftad gäst: 2019-01-18


10 av 10

Clara,
Stockholm

+
Poolen, området, närheten till hav och city, att det var ett fräscht hotell, personalen!
-
Fattas babymatstolar i frukostmatsalen (jobbigt när man har en 6 mån bebis som man måste ha i famnen HELA tiden under frukosten), inga klädkrokar i rummet. Stot minus då vi var en familj på 5 pers i ett rum och hade ingenstans att hänga av oss använda kläder. Likaså fattas avlastningsytor! För mycket djungel bland bungalowerna, borde skövlas bort en massa. Djungel bidrog med mycket mygg, det var nästintill myggfritt i djungelfria hotellområdet där den 6:e familjemedlemmen bodde.

Bekräftad gäst: 2018-12-29


7 av 10

,

+
-
Mycket hårda sängar.

Bekräftad gäst: 2018-12-14


10 av 10

Helle ,
Højslev

+
Rigtige søde personaler. Ligger mellem byen og strand. Ingen larm ( pub - dickomusik )
-

Bekräftad gäst: 2018-12-21


8 av 10

,

+
Rauhallinen alue, rauhallinen hotelli :)
-
Allas-alueelle jokaiseen aurinkotuoliin patjat! Aurinkovarjoja muutama lisää. Pyyheliinat (huonepyyhkeet ja allaspyyhkeet)haisivat, imukyky oli olematon.

Bekräftad gäst: 2019-02-09


8 av 10

Inga o lasse,
Sunne

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-05


10 av 10

,
Malmö

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

230 omdömen
Utmärkt
 
69
Väldigt bra
 
113
Bra
 
31
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-04-08

Inlägg av Mirjana M

Fantastisk trädgård, tyvärr inget för icke rökare !

Fanari Courtyard har ett fint läge med en kort promenad till den fantastiska Khao Laks stranden och till centrum. En jättefin trädgård och fräscha och trevliga bungalower. Mycket serviceinriktad personal och om man inte är alldeles för kräsen är frukostbuffe helt OK. Rent och snyggt överallt, även i toaletterna vid poolområdet, vilket jag uppskattar högt. Dessvärre, och för mig egen del helt ofattbart, är det tillåtet att röka i matsalen, med även vid poolen och på bungalowers terrasser, vilket drar ner på betyget ordentligt. Vet inte om det är alltid så, eller är det bara att vi hade oturen med många rökande grannar, men det gick nästan inte att sitta på kvällarna utanför "sin" bungalow utan att mer eller mindre kvävas i grannarnas cigarettrök. Så är du känslig mot cigarettrök då är det här hotellet inget val för dig.

 
2018-04-04

Inlägg av Eva-Lotta H

Fanari courtyard

Bra hotell lite i utkanten av centrum, men med gångavstånd till centrum och matknaden. Fräscht och snyggt och fina grömområden på bungalowsidan. Två bra poolområden med (välstädade) toaletter, vilket är ett stort plus då man reser med barn. Bra frukostutbud. På minussidan kan nämnas Hotellets handukar som var bedrövliga, sög inget vatten alls, varken dom på rummet eller poolhandukarna, så ta med egna handdukar. Duschen hade väldigt dåligt tryck så det var lite svårt att få tvättat håret rent. Men i övrigt var vi väldigt nöjda!

 
2018-03-23

Inlägg av Bjorkeligan Gävle, Sverige

Bra hotell

Ett bra hotell med bra läge. Mycket trevlig personal, ok frukost. Perfekt för familjer mittemellan restauranger och en fin strand. Det är fem minuter att gå åt ena hållet till restauranger och fem minuter åt andra hållet till en jättebra strand som definitivt inte är överbefolkad. Vill man ha en lugn och skön semester kan vi verkligen rekommendera Bang niang.

 
2018-02-27

Inlägg av Annika H

Jätte trevligt hotell!

Har nu bott här i fyra nätter och trivs fantastiskt bra. Trevlig och hjälpsam personal. Bra städning, fint och fräscht. Hela hotellområdet är väldigt trevligt med mycket blommor och växtlighet. Mycket bra frukost. Skulle definitivt åka hit igen.

 
2017-02-08

Inlägg av mikaela298 Halmstad, Sverige

Smått och mysigt

Det finns mer att begära men läget och det lilla är mycket värt. Fanari har flera delar, vi bor på see side ett Hotel med ca 22 rum, bungalow. Bra frukost,något hårda sängar. Saknar sittdynor på rummets ute möbler. Men allt är bara småsaker.