Kundomdömen om Fanari Khaolak Resort Courtyard

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 29 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Lena,
Lund

+
Personalen alltid hjälpsam.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-06


6 av 10

Mats ,
Trelleborg

+
Läget,nära till både strand o byn
-
Frukosten kan bli bättre

Bekräftad gäst: 2019-03-30


8 av 10

Mikael,
Kess

+
Fantastisk Pool
-

Bekräftad gäst: 2019-03-24


9 av 10

Birgit,
Stockholm

+
Personalen, städningen var perfekt. Läget till stranden m m.
-
Bättre handdukar, har påpekat det många gånger.

Bekräftad gäst: 2019-03-21


7 av 10

JEANNETTE,
LUND

+
Låg trevligt trevlig personal
-
Barpool Servering vid poolen så att jag slapp gå blöt in i restaurangen och beställa Roligt vikta handdukar liten blomma på det. Känner sig mer välkommen tillbaka från stranden.

Bekräftad gäst: 2019-03-10


4 av 10

Inga,
Sunne

+
Personalen o läget
-
Varmvatten i handfaten.Flera klädhängare.Bättre handdukar.

Bekräftad gäst: 2019-03-07


10 av 10

Mari ,
Stor Mellösa

+
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2019-02-23


7 av 10

Andreas,
Stockholm

+
Nära till stranden.
-
Grymt hårda sängar . mjukare att ligga på golvet.

Bekräftad gäst: 2019-02-14


9 av 10

Ann-Charlotte,
Norrtälje

+
Trevlig personal
-
Handdukar behöver bytas de är för gamla.

Bekräftad gäst: 2019-02-09


10 av 10

Håkan,
Umeå

+
Supertrevlig personal som alltid finns till hands !
-

Bekräftad gäst: 2019-01-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

237 omdömen
Utmärkt
 
71
Väldigt bra
 
114
Bra
 
33
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-02-23

Inlägg av ChriRob Västra Frölunda, Sverige

Superbra vistelse

Hotellet ligger bra nära strand och centrum. Gångavstånd till restauranger och barer men läget gör att hotellet ligger i ett lugnare område. Vi hade rum med direkt anknytning till poolen. rekommenderas! Välstädat och fint. Bra wi-fi. Frukosten var bra med mycket att välja på. Omelette, bröd, yoghurt, färsk frukt och juice. Flera thairätter som alternativ. Ska man klaga på något så ör sängarna en aning hårda. Det fanns heller ingen hårtork på rummet eller kaffe och te. På min mans födelsedag överraskade dem med en fruktkorg. Hit kommer vi gärna tillbaka!

 
2018-04-08

Inlägg av Mirjana M

Fantastisk trädgård, tyvärr inget för icke rökare !

Fanari Courtyard har ett fint läge med en kort promenad till den fantastiska Khao Laks stranden och till centrum. En jättefin trädgård och fräscha och trevliga bungalower. Mycket serviceinriktad personal och om man inte är alldeles för kräsen är frukostbuffe helt OK. Rent och snyggt överallt, även i toaletterna vid poolområdet, vilket jag uppskattar högt. Dessvärre, och för mig egen del helt ofattbart, är det tillåtet att röka i matsalen, med även vid poolen och på bungalowers terrasser, vilket drar ner på betyget ordentligt. Vet inte om det är alltid så, eller är det bara att vi hade oturen med många rökande grannar, men det gick nästan inte att sitta på kvällarna utanför "sin" bungalow utan att mer eller mindre kvävas i grannarnas cigarettrök. Så är du känslig mot cigarettrök då är det här hotellet inget val för dig.

 
2018-04-04

Inlägg av evalottah604 Vasa, Finland

Fanari courtyard

Bra hotell lite i utkanten av centrum, men med gångavstånd till centrum och matknaden. Fräscht och snyggt och fina grömområden på bungalowsidan. Två bra poolområden med (välstädade) toaletter, vilket är ett stort plus då man reser med barn. Bra frukostutbud. På minussidan kan nämnas Hotellets handukar som var bedrövliga, sög inget vatten alls, varken dom på rummet eller poolhandukarna, så ta med egna handdukar. Duschen hade väldigt dåligt tryck så det var lite svårt att få tvättat håret rent. Men i övrigt var vi väldigt nöjda!

 
2018-03-23

Inlägg av Bjorkeligan Gävle, Sverige

Bra hotell

Ett bra hotell med bra läge. Mycket trevlig personal, ok frukost. Perfekt för familjer mittemellan restauranger och en fin strand. Det är fem minuter att gå åt ena hållet till restauranger och fem minuter åt andra hållet till en jättebra strand som definitivt inte är överbefolkad. Vill man ha en lugn och skön semester kan vi verkligen rekommendera Bang niang.

 
2018-02-27

Inlägg av Annika H

Jätte trevligt hotell!

Har nu bott här i fyra nätter och trivs fantastiskt bra. Trevlig och hjälpsam personal. Bra städning, fint och fräscht. Hela hotellområdet är väldigt trevligt med mycket blommor och växtlighet. Mycket bra frukost. Skulle definitivt åka hit igen.