Kundomdömen om Fanari Khaolak Resort - Seafront

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 18 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Litet och lugnt
-

Bekräftad gäst: 2020-01-10


5 av 10

+
Personalen
-
Renovering

Bekräftad gäst: 2020-01-04


7 av 10

+
Nej ingen egen resturang och fick be om ost då det bara fanns marmelad till frukosten vilket hade varit bra om det stod enkel buffé i
-
Beskrivningen

Bekräftad gäst: 2019-11-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-16


7 av 10

+
Personalen
-
Inga dynor på solstolarna avsedda för Bungalows Havsidan. Inga dynor på utemöblerna, det fattades parasoll.

Bekräftad gäst: 2019-03-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-09


10 av 10

+
Litet familjärt hotel,Trevlig personal.Bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-23


8 av 10

+
Personalen var underbar
-
en liten bar

Bekräftad gäst: 2019-01-12


7 av 10

+
Hemtrevlig känsla, lugnt, bra frukost och läget var toppen!
-
Bättre förvaringsutrymmen för kläder. mera krockar i badrummet. Hade varit bra om de hade haft en liten snackbar som var öppen på em. Det fungerade att beställa från receptionen men kändes lite konstigt.

Bekräftad gäst: 2019-01-03


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

247 omdömen
Utmärkt
 
73
Väldigt bra
 
119
Bra
 
35
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2020-02-17

Inlägg av Sumagrer Hönö, Sverige

Trevligt hotell

Snyggt och trevligt hotell med både rum och bungalows. 2 fina rena poolområden. Snygga fina rum dock lite hårda sängar, fin dusch stora balkonger med möbler. Strand med solstolar 2 min gång från hotellet. Bra frukost men saknar kaffemaskin. Väldigt hjälpsam och trevlig personal. Taxi rätt utanför ingången, rekommenderas vid behov av transport. Vi bor gärna här igen.

 
2020-02-15

Inlägg av lisastenport Saltsjobaden, Sverige

Inget att komma tillbaka till

Vi var där i fyra nätter med tre barn 5, 10 och 12 år. Efter första natten ville vi hitta ett nytt hotell men vi gav det en ny chans och det blev ok. Bra med poolen direkt utanför rummet och bra med skjuts upp till byn. Snällt också att vi fick lämna våra väskor där när vi var ute på dykbåt. Annars var hotellet slitet, luktade rök, värdelösa handdukar, ostädat och trafikstört. Vi bodde på courtyard, kanske stranddelen är bättre.

 
2020-01-23

Inlägg av 699barbrob Åhus, Sverige

Okej

Rummet luktade unket hela tiden men blev lite bättre när luftkonditioneringen hade varit igång en stund. Frukost helt okej men ganska dyr om man betalar på plats. I sin helhet så ett helt ok ställe med pool o solstolar, men för få parasoll. Trevlig personal. Och bra läge, nära till hav ,restaurang, marknad m.m. Dock lite slitet hotell.

 
2020-01-15

Inlägg av MJAXNER

Prisvärt fint boende

Vi bodde 2 vuxna och 2 tonårstjejer i en stor fin bungalow med havsutsikt. Solnedgången från vår altan var oslagbar. Fräscha rum och sköna sängar, två stora twinbeds var perfekta för oss. Bra frukost. Fin liten pool. Vi trivdes fantastiskt bra!

 
2019-12-21

Inlägg av 847marcusk Älta, Sverige

Bodde i Seafront-delen

Vi är en familj med två vuxna och tre barn. Vi bodde löjligt bra i ett rum i Seafront. Rummen är rena och stora. Det ingår gratis vatten varje dag, finns stora sängar och ett kassaskåp. I övrigt har dessa rum två toaletter och en balkong man kan sola på. Seafront har en pool och ligger precis på stranden. Supermysigt! Det som i övrigt stuckit ut som riktigt riktigt bra är frukosten! Den har varit varierad och god varje dag, med en riktigt stor buffé med bl. a. färska frukter. Annars är det värt att notera att det finns många mysiga och billiga restauranger i närheten med god och fräsch mat. En taxistation ligger också precis bredvid. Ska man säga något negativt så ramlade en takpanna ned i poolen när våra barn badade där. Det hade inte varit kanon att få den i huvudet.