Fanari Khaolak Resort - Seafront

Hotell Fanari Khaolak Resort - Seafront är ett lite mindre hotell med perfekt läge vid Bang Niang-stranden. Här finns ett fint poolområde med en separat pool för barn. Hotellet har en restaurang och vill du ha ett större utbud ligger centrum endast en kilometer bort.


Rumstyper

Deluxerum i bungalow för 1-5 personer, varav 1 barn. Dubbelrum superior i bungalow för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Litet och lugnt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 243 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Fanari Khaolak Resort - Seafront är precis som namnet beskriver ett strandnära hotell. På hotellet finns ett mindre poolområde med separat barnpool samt gratis solstolar, parasoller och handduksservice. Precis vid hotellet finns en mindre strand som nås vi en trappa. Under delar av säsongen och vid högvatten kan stranden krympa eller försvinna helt. Den lite större stranden Bang Niang Beach ligger ca 300 meter från hotellet.

I hotellets restaurang serveras thailändska och internationella rätter. Room service erbjuds dagtid. Wifi finns i allmänna utrymmen. Till det lite mindre centrumet i Bang Niang är det ca en kilometer. Till Khao Lak, där det finns ett större utbud av restauranger, barer och shopping är det ca 3 kilometer. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé.

Bra att veta

Under lågsäsong och vid dåligt väder (monsun) kan stranden närmast hotellet vara obrukbar på grund av stora vågor.