1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Baan Khaolak Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Madelen,
Trelleborg

+
Läget, lugnet
-
Restaurangen var långsam personal som blev lite bättre när en äldre styrde upp. Maten inte så bra som på gatan/marknaden. Västerländsk mat kan inte den kocken. Poolbar var tvättförråd. Personalen nästan obefintlig engelska.

Bekräftad gäst: 2019-02-15


9 av 10

Johan,
Gävle

+
Helheten, läget, poolområdet och närheten till vackra stranden med egna solstolar. Lummigt och grönt och nära till bra resturanger och shopping.
-
Kanske ha information kring tsunami evacuation då det är något som de flesta ändå tänker på numera. Det finns ju evacuation routes, larmsystem etc men det är inte någon information som man får utan får hitta själv.

Bekräftad gäst: 2019-01-10


10 av 10

Ann-Charlotte,
Stockholm

+
Trevlig personal som verkade trivas med sitt arbete, vilket ger en bra stämning även för gäster.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-10


3 av 10

Yvonne,
Boden

+
-
De kunde dålig engelska Inget wifi på rummet,vilket var utlovat. Inget kött,när vi beställde pepperstek!!!!!! Inga bananer när vi beställde bananasplit

Bekräftad gäst: 2018-11-18


9 av 10

,

+
Lugnt och rent
-
Långsam service vid poolrestaurangen

Bekräftad gäst: 2018-11-10


8 av 10

Jill,
Uppsala

+
Mkt trevlig trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-04-08


9 av 10

sivert,
nässjö

+
nära till havet
-

Bekräftad gäst: 2018-04-06


7 av 10

Jan,
Ljusne

+
Nära till allting
-
De anordnade uppträdanden, sluta med det eller skaffa bättre artister.

Bekräftad gäst: 2018-04-01


8 av 10

Leif,
Ystad

+
Lugnt. Bra frukost. Trevlig restaurang med rimliga priser. Hög servicenivå även om förmågan inte alltid räckte. Solstol till alla ibland dock vid poolen. Nära till shoping på byn.
-
Apollo måste koordinera avresetid med tillgång till rummet. Skall ej vara resenärens problem (500 bath per timme).

Bekräftad gäst: 2018-03-26


8 av 10

Björn,
Avesta

+
Bra läge bra beach bra frukost rent o snyggt
-
Resturangen dagtid bättre snurr nu dåligt varm mat lång väntan

Bekräftad gäst: 2018-03-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

159 omdömen
Utmärkt
 
64
Väldigt bra
 
64
Bra
 
14
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2017-03-10

Inlägg av Sabina O

Fint

Mysigt hotell med lite exotisk känsla. Bra poolområde och bara gå rakt ner till stranden. Bra frukostbuffé med mycket utbud. Personalen är duktiga med att plocka undan och har bra sinne för service. Enda negativa är att de är lite dyra med drinkar och dylikt.

 
2017-01-15

Inlägg av Dennisa P Arlöv, Skåne Län, Sweden

Underbart fint hotell, med god service och nära centrum

Jätte fint stort poolområde, god frukustbuffé nära stranden och centrum. Trevlig personal. Vi bodde i en lägenhetsrum med två våningsplan. rent och fräscht på rummen och städningen var jätte bra. Rekommenderar starkt detta hotellet.

 
2017-01-13

Inlägg av Anette E

Fint strandläge, fina rum men något sliten miljö

Hotell på stranden med gångavstånd till centrum. Trevligt bemötande men knagglig engelska. Restaurang på stranden som har okej mat men långsam service. Beachfronthusen är finast men knappt värda sitt mycket högre pris, husen bakom är nästan lika bra. Poolområdet har eftersatt underhåll vilket ser lite trist ut. Stranden är fantastisk, solnedgångarna vackra!

 
2017-01-02

Inlägg av Hampus E

Bra familjehotell

Vi har två veckor här nu. Gjort 8 dagar och är mestadels positiva. Vi är 2 vuxna och tre barn. 2, 4 och 8 år. . Helt ok sängar för att vara i Thailand . Mkt bra pool som passar alla åldrar. . Bra frukost . Fint hotellområde . Kanonläge vid havet(men med vågor och ingen snorkling, bara sand sand sand. . Bra rum, superior. . Alltid gott om plats vid poolen. - precis som alla hotell här är det dubbla priser på allt i baren mot på gatan 100m härifrån. - städningen lämnar lite att önska, det är inte smutsigt men dom är lite dåliga på att plocka bort flaskor och gammalt porslin mm. De påstår att det byter sängkläder varje dag om man vill men det känns inte så. - vi bokade via apollo och där va det 4 stjärnor men här skyltar dem med 3 och det är nog en mer rättvis bedömning. Bäst är läget och poolen och vi trivs och är väldigt nöjda med vår vistelse.

 
2016-02-23

Inlägg av Jill F Landskrona, Sverige

Bostad mitt i grönska med närhet till havet

Bodde i bungalow och stortrivdes. Rymlig bungalow med öppna ytor och en härlig altan mitt bland palmer och grönska. Har aldrig sovit i så stor säng, bredd 120x2. Mjuk madrass vilket man sällan är bortskämd med när man bor på hotell. Vi bodde i nummer 311 som ligger sidan om matsalen där de serverar frukost. Bra frukost med en hel del att välja på. På beställning steker de omeletter, stekta ägg ja nästan vad du vill medan du väntar. Även denna serveringen ger dig en känsla av att du sitter mitt i djungeln, härligt. Närhet till både en fin pool och en privat strand med solstolar, parasoll och badhandukar. Allt detta utan att du behöver korsa någon väg eller gå utanför området. Tyvärr kostar maten i strandrestaurangen nästan samma som hemma. Men du kan gå till någon av de andra restaurangerna i närheten eller om du orkar så gå upp till huvudgatan där du kan äta oförskämt billigt och få jättegod mat. Nästan alla i personalen är jättetrevliga och vänliga. Det var bara en av tjejerna i frukostmatsalen som det inte gick att få ögonkontakt eller ett ord ur. vill du ha lugn och ro i underbar omgivning så kan jag verkligen rekommendera detta hotell. Ingen Bamseklubb eller många barnfamiljer här inte. Om jag mot förmodan åker till Thailand fler gånger blir det till Khao Lak och då detta hotellet