1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Loligo Resort Hua Hin

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-27


9 av 10

christr,
bjärred

+
-
det fanns nästan bara asiatisk mat

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Carina,
Gislaved

+
Mycket trevlig atmosfär, familjärt.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-19


8 av 10

Börje,
njurunda

+
Lungnet servicen ingen störande biltrafik eller hög musik ett bra ställe att bo på om man är ute efter lugn o ro.
-
kontroll av rummen det rum vi fick hade en lukt om det var mögel eller något annat kan var från filter i Acn.

Bekräftad gäst: 2018-03-12


9 av 10

Jim ,
Åhus

+
Personalen,servicen och storleken på sängen.
-

Bekräftad gäst: 2018-02-25


9 av 10

Carli,
Vejen

+
Service var helt i top
-
Betonslidske ved vandet må kunne laves bedre,jeg faldt og slog grusomt fordi den var meget glat

Bekräftad gäst: 2019-02-03


8 av 10

Rasmus,
København

+
Den ekstremt gode service fra personalet.
-
Sengene er utroligt hårde synes jeg. Flere solsenge eller i hvert fald regler om at grådige turister ikke må "reservere" dem.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


9 av 10

,

+
Hyggelig betjening og rolige omgivelser
-
På det 1. rommet vi fikk, så kom det inn kloakklukt. Fikk nytt etter 4 dager i neste fløy. Det er nok bakkeplan for rommene 212-215 som har utfordringen med dette og ingen slik lukt rundt 312 som vi flyttet til.

Bekräftad gäst: 2019-02-03


10 av 10

,

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


10 av 10

Elisabet,
Bergen

+
Beliggenheten, rommene og personalet/servicen.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

216 omdömen
Utmärkt
 
136
Väldigt bra
 
72
Bra
 
8
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-02-15

Inlägg av H903PYannaa

Semester

+ fina rum, bra pool, trevlig personal, nära centrum, nära havet. Gratis taxi till centrum ett par gånger varje dag, ej tillbaka dock. - inga poolhanddukar, ingen äggstation vid frukost men går att beställa tex omelett, små juiceflaskor, små byttor med pålägg, kalla hårda bacon, oftast kalla ägg som endast är stekta på ena sidan. Bad om vändstekta ägg en morgon och det tog 25 min sen var de inte vändstekta då de väl kom, kaffe serveras av personal och kan ej hämtas själv.

 
2017-12-15

Inlägg av 919_sab Borås, Sverige

Vintersemester

Ett svårslaget hotell med lite "off" läge med två minuter till stranden och 5 minuter upp till huvudgata. Men som vinner bland alla hotell över världen vi bott på, på sin otroliga service och vänliga personal. De gör verkligen allt för att vistelsen skall bli toppen. Utmärkt frukost, lunch och poolbar. Alltid rent och fräscht och en utmärkt lagom pool samt som sagt endast två minuters promenad till hav och strand. Läget för hotellet är otroligt lugnt, vilket uppskattas. Åker man taxi för 150 Bath eller tar en 10 minuters promenad, når man festkvarter och party. Rekommenderas varmt.

 
2019-02-11

Inlägg av MissT603 Sydney, Australien

Clean & friendly

Friendly service, staff very helpful Clean rooms, bar and food areas - looks exactly like the photos Pool refreshing, but be quick at people claim their chairs early. Only negative is that room towels are a bit raggy, but still soft Bed comfortable. Breakfast has a bit of everything, 7am to 11am. 7/11 - turn left out of the hotel facing the road, walk to the end and there’s a dirt track, cross the road- no more than 5 mins Cicada market - turn right out of the hotel follow the road around and it’s on your right - no more than 5 mins Beach - go through the hotel til the end of the road Would be happy to stay again.

 
2019-02-10

Inlägg av Trip781482

Fabulous hotel

We are 3 ladies from the UK and still at the hotel. It is an excellent find. The staff are lovely, so friendly and helpful & always smiling. The room is plenty big enough for the 3 of us. The sunbeds are comfy & we really appreciated the iced water that the girls kept topping up through the day. We used the free transfers to Hua Hin town. We all loved the breakfast, Good coffee & plenty choices of food, all fresh. If you book directly with the hotel you get the free mini bar also. There are 2 markets within 10 minutes walking distance of the hotel where you can find lots of food stalls & live music.Tamarind market is Thursday to Sunday and Cicada is Friday to Sunday We would highly recommend the Loligo hotel it is quiet and very relaxing.

 
2019-01-22

Inlägg av fionaaa-L

Attentive and friendly staffs!

Appreciates the attentiveness and responsiveness of the receptionists, waiters, bell boys and valets. They were alert at all time and would greet us with smiles whenever we leave/enter the resort. Moreover, they were really helpful in helping us to communicate with our driver who was unable to understand English. Thank you for the great hospitality and pleasant stay.