1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Loligo Resort Hua Hin

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Krister,
Stockholm

+
Trevlig personal Bra städning Bra service
-
Någon form av underhållning vore trevligt Kanske en trubadur någon kväll i veckan Det var helt tyst på kvällarna,inte mycket att göra

Bekräftad gäst: 2019-03-31


10 av 10

Marie-Louise ,
Örebro

+
Helt fantastisk personal, service över förväntan och så härlig miljö
-
Att man samlar alla rökare på ett hörn då tänker jag på rummen. För oss som inte röker är det inte så trevligt när man sitter på balkongen och det börjar stinka rök!

Bekräftad gäst: 2019-03-17


10 av 10

,

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-27


9 av 10

christr,
bjärred

+
-
det fanns nästan bara asiatisk mat

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Carina,
Gislaved

+
Mycket trevlig atmosfär, familjärt.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-19


8 av 10

Börje,
njurunda

+
Lungnet servicen ingen störande biltrafik eller hög musik ett bra ställe att bo på om man är ute efter lugn o ro.
-
kontroll av rummen det rum vi fick hade en lukt om det var mögel eller något annat kan var från filter i Acn.

Bekräftad gäst: 2018-03-12


9 av 10

Jim ,
Åhus

+
Personalen,servicen och storleken på sängen.
-

Bekräftad gäst: 2018-02-25


9 av 10

Carli,
Vejen

+
Service var helt i top
-
Betonslidske ved vandet må kunne laves bedre,jeg faldt og slog grusomt fordi den var meget glat

Bekräftad gäst: 2019-02-03


8 av 10

Rasmus,
København

+
Den ekstremt gode service fra personalet.
-
Sengene er utroligt hårde synes jeg. Flere solsenge eller i hvert fald regler om at grådige turister ikke må "reservere" dem.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


8 av 10

Kaj,
Myre

+
hyggelig personale
-
Det manglet informasjon om restauranter inne i Hua Hin.

Bekräftad gäst: 2019-03-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

224 omdömen
Utmärkt
 
144
Väldigt bra
 
72
Bra
 
8
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-02-27

Inlägg av annettan64 Prachuap Khiri Khan, Thailand

Underbar resort

Bott 12 nätter på detta underbara hotell i Hua Hin. Vi är båda otroligt nöjda med allt!! Vi bodde i en mini-suite med lite havsutsikt och det var mycket väl värt pengarna! Stort bekvämt rum, rent och snyggt. All personal var mycket serviceminded och alltid lika trevliga! Frukostbuffén bra utbud. Poolområdet trevligt. Kommer gärna tillbaka!!!!

 
2019-02-15

Inlägg av H903PYannaa

Semester

+ fina rum, bra pool, trevlig personal, nära centrum, nära havet. Gratis taxi till centrum ett par gånger varje dag, ej tillbaka dock. - inga poolhanddukar, ingen äggstation vid frukost men går att beställa tex omelett, små juiceflaskor, små byttor med pålägg, kalla hårda bacon, oftast kalla ägg som endast är stekta på ena sidan. Bad om vändstekta ägg en morgon och det tog 25 min sen var de inte vändstekta då de väl kom, kaffe serveras av personal och kan ej hämtas själv.

 
2017-12-15

Inlägg av 919_sab Borås, Sverige

Vintersemester

Ett svårslaget hotell med lite "off" läge med två minuter till stranden och 5 minuter upp till huvudgata. Men som vinner bland alla hotell över världen vi bott på, på sin otroliga service och vänliga personal. De gör verkligen allt för att vistelsen skall bli toppen. Utmärkt frukost, lunch och poolbar. Alltid rent och fräscht och en utmärkt lagom pool samt som sagt endast två minuters promenad till hav och strand. Läget för hotellet är otroligt lugnt, vilket uppskattas. Åker man taxi för 150 Bath eller tar en 10 minuters promenad, når man festkvarter och party. Rekommenderas varmt.

 
2019-04-21

Inlägg av Franck G

Kindest staff

Loligo resort a such a nice place to be with family Happyness, quietness It's super clean, well located Rooms are big with many little things that make you feel at home Beach, night market everything is there Happy hour for the drinks Thanks to all the staff

 
2019-04-20

Inlägg av 558PaulB558 Ballina, Australien

Relax with Family

I was originally going to rate as a 4. The suite we booked was smaller than we expected. But the rooms are modern and extremely clean. The pool is on the smaller size and has a pool bar. The resort is only 100 meters to a nice beach. They also have an awesome buffet breakfast included in the price. But the reason I rate this resort as a 5 star is because of there Staff. We have stayed at many resorts and hotels but the staff here are extremely friendly to everyone. They are awesome, every one of them. They treat everyone the same and are always there for you 👍😎đŸ‡č🇭đŸ‡č🇭đŸ‡č🇭