Kundomdömen om Intercontinental Hua Hin Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 10 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,9 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
9,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Kennet,
Finspång

+
I jämförelse med andra fem-stjärniga hotell på orten har detta en väldigt lugn atmosfär -trots att barn är tillåtna. :-) Annars är den överlag höga standarden väldigt uppskattad.
-
Egen utflyktsdisk med dagsutflykter (precis som Apollo erbjuder via sin lokala partner på orten).

Bekräftad gäst: 2018-07-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

1835 omdömen
Utmärkt
 
1422
Väldigt bra
 
271
Bra
 
75
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2019-09-04

Inlägg av Jacobchristof Göteborg, Sverige

Underbart hotell!

Hade en jättebra vistelse under 1 vecka med mina vänner. Vistelsen var precis som förväntan med mycket avslappning och golf. Golfbanan låg cirka 30min med taxi från hotellet och det var en mycket trevlig golfbana. Vår favoritrestaurang ”Azure” (skaldjursrestaurang) åt vi på tre av 7 dagar, då maten var extremt god och mycket bra service. Kan starkt rekommendera deras skaldjursplatå! Vi bodde i ett Premium rum och vi var mycket nöjda med det också. Thanks Intercontinental and Hua Hin city for a great visit! / Jacob

 
2018-08-12

Inlägg av 664linusm Köpenhamn, Danmark

Riktigt bra!!!

Ett riktigt bra hotell med riktigt fina rum speciellt de i delen ner mot poolen och havet. Hotellet är delat i två delar, en på varje sida en stor väg. Rekommenderar helt klart havssidan. Lugnt behagligt poolområde. Lummigt och mysigt. Bra personal, trevliga och hjälpsamma, på ett gemytligt sätt.

 
2017-02-09

Inlägg av lindacY3263QX

Riktigt fint hotell!

Vi spenderade en natt på Intercontinental då vi hade fått barnvakt till våra två små barn. Vi såg fram emot ett lugnt dygn i lyx och var så nöjda med både rummet, (vi måste ha blivit uppgraderade, pga låg beläggning?) som var stort och fräscht och hade stor balkong med fantastisk utsikt och det härliga poolområdet! Vi la oss tillrätta på två bäddar vid poolen med varsitt glas vin, underbart! Dock stördes friden ganska rejält av två familjer med små barn som plaskade och hade tutande badleksaker, det står i hotellets poolregler att såna ej är tillåtna men ingen personal sa till. På morgonen nästa dag var vi tidigt nere vid poolen för att få några timmar på bra solbäddar innan vi skulle åka hem. Solbäddarna med utsikt mot stranden var "paxade" med handdukar utan att någon använde dom under minst 1,5h, ingen i personalen åtgärdade detta trots att det står i hotellets regler att man inte får reservera solbäddar. Ett äldre par kom så småningom och tog stolarna som dom uppenbarligen lagt sina handdukar på innan dom åt frukost- irriterande! Men överlag ett fantastiskt hotell!

 
2016-12-18

Inlägg av 656katarzynab Ludvika, Sverige

Dålig hantering!!!!

Bokade hotell på ihg sida . Kollade flera gånger om frukost ingår i priset . Det skulle vara så . När vi kom till hotellet visar det sig att jag måste betala extra för frukost Sedan när jag kollade bokningar ( bekräftelse jag fick på mail och på ihg sida ) det visade sig att på ihg sida fick vi tredje vuxna person som kostar extra 3000 bath !!!!! Jag trodde att det var mycket bättre hotell . Hade stora förväntningar . Intercontinental i hua hin har bara många stjärnor och är dyrt !!!!!!

 
2016-02-25

Inlägg av Petra L

Perfekt

Superfina rum. Vi hade bokat ett superium room men uppgraderade två steg då hotellet är i två byggnader och varav ens ligger vid stranden och det andra över stora vägen. Jättefina rum med underbar utsikt! Trevlig personal och fin service. Poolerna uppradade mot stranden. Stranden var ca 1 mil enligt personalen. Vi reste med en 7 månaders bebis och detta hotell var perfekt. Thai personalen var väldigt gulliga och kom fram och busade ofta. Barnsäng fanns om man vill ha på rummet och även barnstol i restaurangen. Barnmuggar etc finns i en hörna i restaurangen. Vi lämnade in nappflaskor som dem diskade åt oss och även andra saker som att dem frös in is till oss etc. Barnstolar i taxi gick att ordna enkelt och det tog endast 5 min till Maket Village som är ett shopping center med AC i 3 våningar. Vi tog bebisen i bärsele och strosade. I centret finns även Tusco som är ett supermarket. Mat, kläder och leksaker till bra priser. Vi kommer absolut att välja detta hotell nästa gång. Över alla förväntningar! !!