1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Intercontinental Hua Hin Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kennet,
Finspång

+
I jämförelse med andra fem-stjärniga hotell på orten har detta en väldigt lugn atmosfär -trots att barn är tillåtna. :-) Annars är den överlag höga standarden väldigt uppskattad.
-
Egen utflyktsdisk med dagsutflykter (precis som Apollo erbjuder via sin lokala partner på orten).

Bekräftad gäst: 2018-07-16


10 av 10

Lothar,
Märsta

+
Lugn och fridfull
-

Bekräftad gäst: 2018-03-12


10 av 10

Torgny,
Bor på landsbygden ca 2 mil från Hässleholm

+
Anläggningen modern, ren och mycket smakfullt inredd, Läget nära havet mycket bra. Dock är trafiken från huvudvägen något störande för oss som bodde i annexet (Blu Port sidan). Rikligt med personal som var mycket trevlig och serviceinriktad.
-
Enkel hiss till gångbron över huvudvägen skulle underlätta för de som har svårt att gå i många trappor eller inte vill "riskera livet" på övergångsstället eller springa över. Ett annat system för badhanddukar så att inte dessa tar slut (beroende på att vissa gäster förser sig med flera stycken under dagen).

Bekräftad gäst: 2018-02-04


10 av 10

John,
Ljungdalen

+
Personalen utan tvekan
-
Snabbare wi free

Bekräftad gäst: 2018-01-29


9 av 10

Olle,
Söderhamn

+
Frukosten, närheten till stranden och väldigt trevlig och service minded personal.
-
För dyrt att äta på restaurangerna i förhållande till matens standard

Bekräftad gäst: 2017-12-04


10 av 10

,

+
Kunne der gives10 stjerner var det det ,venlig hed fra hele personalet fantastisk mad .ed re e råvarer sundt og lækkert
-

Bekräftad gäst: 2019-03-17


9 av 10

Johny ,
Kalundborg

+
Roligt og stille, samt meget venlig personale
-

Bekräftad gäst: 2018-04-01


7 av 10

Michael,
Svinninge

+
En fryd for øjet
-
Den store pool er godt slidt

Bekräftad gäst: 2018-02-11


9 av 10

Kenny,
Dragør

+
Super flot og lækkert indrettet. Ren lunsus
-
Overholde deres egne pool regler om at fjerne håndklæder da mange sol senge spæret og ingen på dem meste af dagen. Sørge for at børn overholder reglerne om ikke hoppe og være under opsyn af forældrene som skrevet i pool regler, da alt for mange råbte og sprøjtende (hoppede fra kanten) uden der var nogle til stoppe dem. Sol senge var placeret lige til kanten. De kunne eventuelt skifte placering af koldt og varmt vand i wellness poolen da alle i varme vand hvor alle solsengene var og næsten ingen i koldt vand og der var ingen solsenge placeret.

Bekräftad gäst: 2018-02-11


8 av 10

Jette,
Hillerød

+
morgenbuffet, beliggenhed v strand, pool område
-
lidt mangelfuld rengøring, også til tider sent på dagen, solsenge/madrasser snavsede,

Bekräftad gäst: 2018-02-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

1718 omdömen
Utmärkt
 
1323
Väldigt bra
 
258
Bra
 
72
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2018-08-12

Inlägg av 664linusm Köpenhamn, Danmark

Riktigt bra!!!

Ett riktigt bra hotell med riktigt fina rum speciellt de i delen ner mot poolen och havet. Hotellet är delat i två delar, en på varje sida en stor väg. Rekommenderar helt klart havssidan. Lugnt behagligt poolområde. Lummigt och mysigt. Bra personal, trevliga och hjälpsamma, på ett gemytligt sätt.

 
2017-02-09

Inlägg av lindacY3263QX

Riktigt fint hotell!

Vi spenderade en natt på Intercontinental då vi hade fått barnvakt till våra två små barn. Vi såg fram emot ett lugnt dygn i lyx och var så nöjda med både rummet, (vi måste ha blivit uppgraderade, pga låg beläggning?) som var stort och fräscht och hade stor balkong med fantastisk utsikt och det härliga poolområdet! Vi la oss tillrätta på två bäddar vid poolen med varsitt glas vin, underbart! Dock stördes friden ganska rejält av två familjer med små barn som plaskade och hade tutande badleksaker, det står i hotellets poolregler att såna ej är tillåtna men ingen personal sa till. På morgonen nästa dag var vi tidigt nere vid poolen för att få några timmar på bra solbäddar innan vi skulle åka hem. Solbäddarna med utsikt mot stranden var "paxade" med handdukar utan att någon använde dom under minst 1,5h, ingen i personalen åtgärdade detta trots att det står i hotellets regler att man inte får reservera solbäddar. Ett äldre par kom så småningom och tog stolarna som dom uppenbarligen lagt sina handdukar på innan dom åt frukost- irriterande! Men överlag ett fantastiskt hotell!

 
2016-12-18

Inlägg av 656katarzynab Ludvika, Sverige

Dålig hantering!!!!

Bokade hotell på ihg sida . Kollade flera gånger om frukost ingår i priset . Det skulle vara så . När vi kom till hotellet visar det sig att jag måste betala extra för frukost Sedan när jag kollade bokningar ( bekräftelse jag fick på mail och på ihg sida ) det visade sig att på ihg sida fick vi tredje vuxna person som kostar extra 3000 bath !!!!! Jag trodde att det var mycket bättre hotell . Hade stora förväntningar . Intercontinental i hua hin har bara många stjärnor och är dyrt !!!!!!

 
2016-02-25

Inlägg av Petra L

Perfekt

Superfina rum. Vi hade bokat ett superium room men uppgraderade två steg då hotellet är i två byggnader och varav ens ligger vid stranden och det andra över stora vägen. Jättefina rum med underbar utsikt! Trevlig personal och fin service. Poolerna uppradade mot stranden. Stranden var ca 1 mil enligt personalen. Vi reste med en 7 månaders bebis och detta hotell var perfekt. Thai personalen var väldigt gulliga och kom fram och busade ofta. Barnsäng fanns om man vill ha på rummet och även barnstol i restaurangen. Barnmuggar etc finns i en hörna i restaurangen. Vi lämnade in nappflaskor som dem diskade åt oss och även andra saker som att dem frös in is till oss etc. Barnstolar i taxi gick att ordna enkelt och det tog endast 5 min till Maket Village som är ett shopping center med AC i 3 våningar. Vi tog bebisen i bärsele och strosade. I centret finns även Tusco som är ett supermarket. Mat, kläder och leksaker till bra priser. Vi kommer absolut att välja detta hotell nästa gång. Över alla förväntningar! !!

 
2016-02-01

Inlägg av agneta017 Örebro, Sverige

Ultimata lyxupplevelsen

Vistades 1 dygn i klubb våning. Dyrt men alla gånger prisvärt. Man blir mottagen med personlig service och separat checkin. Där serveras mousserande vin som ingår. Butler som följer med till rummet och visar hur allt fungerar som tex Illys kaffemaskin, elektriska gardiner på balkongen och musikanläggningen.Ett bubbelbad är inkluderat som personal färdigställer. Massor med bubblor och rosenblad och ett fat med chokladbitar. Fantastiska rum där där sängen och badkaret är i samma rum. Vill man kan man dra för väggar om man vill ha det mer privat. I klubbpriset ingår fri tillgång till vatten, läsk och kaffe i klubb loungen. Därtill ingår ett underbart afternoon tea med delikata snittar och kakor. något senare serveras vin och cocktails med tilltugg och efterrätt vilket ingår. Man får se upp så man sparar lite utrymme till middag! Frukost serveras också i loungen och du beställer ditt eget val av varm frukostmat och resten finns i buffé form. Till klubb loungen hör också en mindre pool och beach nära solstolar där man är näsmast ensam. Hotellet i övrigt går i samma stil dvs fantastiskt. Kanske något att unna sig om man har något att "fira". Jag kommer garanterat att återvända