Rumstyper på Hilton Hua Hin Resort & Spa

Deluxerum

Deluxerum, som hotellet kallar Deluxe Ocean View, är belägna på våning 7–11. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler och minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Rymliga badrum med badkar, dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Deluxerum plus

Deluxerum plus som hotellet kallar Premium Ocean View Plus, och ligger på våning 1-2. Dubbelsäng och fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler och minibar. Två vattenflaskor per dag. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Rymligt badrum med badkar, dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Balkong med begränsad havsutsikt.
Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum

Rymliga dubbelrum som hotellet kallar Classic Ocean View, är belägna på våning 3–6. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler och minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Rymliga badrum med badkar, dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsviter

Rymliga och nyrenoverade juniorsviter, som hotellet kallar Executive Junior Suite, är beläget på våning 1-2 och 12-16. Sviterna har soffgrupp. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler och minibar. Gratis luftkonditionering och deponering. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Rymligt badrum med badkar och dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Gäster som bor i juniorsviterna har tillgång till Resort Lounge där det finns gratis wifi och förfriskningar hela dagen samt en kall frukostbuffé med möjlighet att beställa varma frukosträtter från en à la carte-meny, eftermiddagste samt cocktails och tilltugg före middagen.
Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Svit

Stora och nyrenoverade sviter, som hotellet kallar för Executive Ocean Suite och är belägna på våning 1-2 och 12-16. Sviterna har ett stort sovrum och separat vardagsrum soffa och soffbord. Tv med satellitkanaler finns i båda rummen. Minibar. Gratis luftkonditionering och deponering. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Rymliga badrum med badkar och dusch och wc. Sviterna ligger i den främre delen av byggnaden och har mycket stora balkonger med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Gäster som bor i sviterna har tillgång till Resort Lounge där det finns gratis wifi och förfriskningar hela dagen samt en kall frukostbuffé med möjlighet att beställa varma frukosträtter från en à la carte-meny, eftermiddagste samt cocktails och tilltugg före middagen.
Rumsstorlek: ca 80 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.