1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Amari Hua Hin

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 5 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Ritva,
Finspång

+
Frukost
-

Bekräftad gäst: 2018-04-16


10 av 10

Ann-Britt,
Söderhamn

+
Rummen var fantastiska. Sängarna otroligt sköna, de bästa vi någonsin haft under våra semestrar.
-
---------------------------------

Bekräftad gäst: 2018-03-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1872 omdömen
Utmärkt
 
1073
Väldigt bra
 
625
Bra
 
115
Mindre bra
 
48
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2017-11-01

Inlägg av Joacim C

Högklassigt hotell

Vi blev mycket väl omhändertagen av personalen från första sekund och det fortsatte så hela vår vistelse. Stora och rena rum med enkel men trevlig balkong. Fantastisk frukost. Väldigt lugn och trivsam atmosfär i hela hotellområdet. Hit kommer vi att återvända. Jag rekommenderar hotellet till alla som vill ha ett ställe att samla kraft och må bra.

 
2017-01-09

Inlägg av Annika64 Uppsala, Sverige

Dåligt med sol

Hotellet var ok även om det var strul vid incheckning när vi kom vid 10 tiden på morgonen. Trevlig personal över lag på hotellet. Pool handdukar, storpool och många solsängar fast vi hade bara 6 dagar sol av 14 så det var lite tråkigt. Lite långt in till Hua Hin men det gick buss från hotellet, inga problem att boka och få plats, men man bör vara ute i tid på morgonen för bussbokningen. Tuk tuk 150 bath inom Hua Hin, Havet låg 500 m från hotellet med pool där med men de flesta dagar med höga vågor så det gick inte att bada, många maneter i vattnet.

 
2017-01-01

Inlägg av mia_eriks Säter

Underbart hotell

Vi bodde här två veckor i april 2016 och vi har ingenting att klaga på. Rummen var oklanderliga, välstädade med jättesköna sängar. AC fungerade perfekt. Poolen var alltid ren och fräsch. Frukosten var även den stor och fräsch. Alla kan äta sig mätt oavsett vad man vill ha. Vänlig och hjälpsam personal. Gratis transfer till Centrum med shopping och nattmarknad. Finns även en stor nattmarknad några hundra meter från hotellet. Stranden var jättefin nedanför hotellet. Dock inget för de som vill snorkla. Det enda som inte fungerade särskilt bra var wifi, men vet inte om det fungerar bättre på andra hotell heller OCH det är en bagatell eftersom allt annat var perfekt enligt oss. Vi rekommenderar detta hotell varmt. Vi skulle gärna bo där igen.

 
2016-03-24

Inlägg av Olund Piteå, Sverige

Amari

Mycket nöjda med hotellet. Bra service av personalen fin pool och ett eget strandområde med restaurang. I området finns flera bra restauranger och en marknad som har öppet fredag till söndag med möjligheter att smaka på thailändsk mat.

 
2016-02-17

Inlägg av lottasfanclub Kalmar, Sverige

Underbart!

Fantastiskt rum! Underbar pool! Service och personal håller världsklass! Frukosten var en av de bästa hotellfrukostar jag någonsin sett. Balkongerna hade höga räcken och inte någon gång oroade jag mig för barnens säkerhet! Rekommenderas varmt för de som vill till hua Hin. Shuttle bus från hotell till staden eller beachen fungerade otroligt smidigt! Toppen på alla sätt och vis!