Kundomdömen om Amari Hua Hin

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 7 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
personalen
-
trasiga gamla möbler typ soffa

Bekräftad gäst: 2020-02-02


10 av 10

+
perfekt service kanse bästa hotell i hua hin har varit däe många gånger skänt att bli hämtad i limosine
-
bättre kunskaper i engelska av den trevliga personalen.

Bekräftad gäst: 2020-01-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

2029 omdömen
Utmärkt
 
1180
Väldigt bra
 
663
Bra
 
126
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2020-02-27

Inlägg av Sumagrer Hönö, Sverige

Fint lyxigt hotel

Modernt snyggt hotel som ligger vid gatan, 2 min promenad till tillhörande beach club . Bra pool många solstolar. Fin restaurang men på tok för dyra priser på mat och dryck. Även om jag har råd betalar jag inte 360 baht för en rätt som normalt ligger mellan 60-120 baht på andra ställen. Det är synd , restaurangen hade varit full med ätande drickande gäster om priserna hade varit normala. Orkar man inte gå erbjuds transport till beach club. Poolområdet uppe vid hotellet är jättefint med stor pool många solstolar. Fina rum med Thailands skönastes sängar, snygga badrum och bra dusch. Hade önskat mej ett bättre kylskåp än ett minibar kylskåp som inte gick att få kall temperatur i. Fantastiskt frukost buffé, bra kaffe utval. Hotell transport till och från staden flera ggr/dag men kom ihåg boka i god tid, fort full. Annars går gröna bussar stort sett hela tiden ute på gatan 15 baht per pers till stan, bara vinka så stannar den för dej. På bluport köpcenter finns food court, den bästa thaimat till bästa priser. 2 min promenad från hotellet ligger cicada market som är öppet fre-sön, mycket fint att se på och god mat. Gymmet på hotellet är ett strålande hotell gym. Vi bor gärna här igen på detta fina hotell med mycket trevlig och hjälpsam personal.

 
2020-02-22

Inlägg av KatrinB780

Helt fantastiskt

Älskar Hua Hin och nu även Amari. Hotellet hade två mycket bra poolområden. Det fanns alltid solsängar så man kunde sova ut på morgonen. Poolområden nere vid stranden var det vi oftast var vid eftersom man då kunde varva bad i poolen med bad i havet. Tror inte jag bott på ett hotell som har så god mat som här. Såklart dyrare än ute på samhället, men så är det ju alltid. Rena och fina rum med otroligt sköna sängar och sängkläder. Till och med duschen får extra plus. Trevlig och hjälpsam personal och bra utrustat gym. Läget är också bra. Ligger lite utanför Hua Hin down town, men det fanns gott om restauranger med varierande utbud. Lätt att med taxi ta sig in till de större köpcentrerna på bara några minuter. All annan service fanns också alldeles utanför hotellet. Ett extra plus att det fanns två nattmarknader precis utanför med fantastisk mat. På hotellet kan man skriva upp det man köper och betala när man åker, vilket underlättar. Hotellet ordnade transport till och från flygplatsen i Bangkok till ett rimligt pris. Jag kan bara hitta två negativa saker. Det första är att frukosten är orimligt dyr i förhållande till allt annat. Vi köpte till frukost för två personer och det kostade mycket mer än allt annat vi åt på hotellet. Sen så var balkongerna mycket små i den del vi bodde. Tror inte vi var ute på balkongen en enda gång på två veckor. Om man bokar ska man se till att man får de större balkongerna.

 
2017-11-01

Inlägg av Joacim C

Högklassigt hotell

Vi blev mycket väl omhändertagen av personalen från första sekund och det fortsatte så hela vår vistelse. Stora och rena rum med enkel men trevlig balkong. Fantastisk frukost. Väldigt lugn och trivsam atmosfär i hela hotellområdet. Hit kommer vi att återvända. Jag rekommenderar hotellet till alla som vill ha ett ställe att samla kraft och må bra.

 
2017-01-09

Inlägg av Annika64 Uppsala, Sverige

Dåligt med sol

Hotellet var ok även om det var strul vid incheckning när vi kom vid 10 tiden på morgonen. Trevlig personal över lag på hotellet. Pool handdukar, storpool och många solsängar fast vi hade bara 6 dagar sol av 14 så det var lite tråkigt. Lite långt in till Hua Hin men det gick buss från hotellet, inga problem att boka och få plats, men man bör vara ute i tid på morgonen för bussbokningen. Tuk tuk 150 bath inom Hua Hin, Havet låg 500 m från hotellet med pool där med men de flesta dagar med höga vågor så det gick inte att bada, många maneter i vattnet.

 
2017-01-01

Inlägg av mia_eriks Säter

Underbart hotell

Vi bodde här två veckor i april 2016 och vi har ingenting att klaga på. Rummen var oklanderliga, välstädade med jättesköna sängar. AC fungerade perfekt. Poolen var alltid ren och fräsch. Frukosten var även den stor och fräsch. Alla kan äta sig mätt oavsett vad man vill ha. Vänlig och hjälpsam personal. Gratis transfer till Centrum med shopping och nattmarknad. Finns även en stor nattmarknad några hundra meter från hotellet. Stranden var jättefin nedanför hotellet. Dock inget för de som vill snorkla. Det enda som inte fungerade särskilt bra var wifi, men vet inte om det fungerar bättre på andra hotell heller OCH det är en bagatell eftersom allt annat var perfekt enligt oss. Vi rekommenderar detta hotell varmt. Vi skulle gärna bo där igen.