1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Pathumwan Princess

Deluxerum

Rymliga deluxerum med trägolv och varm atmosfär. Rummen har antingen en dubbelsäng eller två separata sängar. Kuddmeny. Extrabädd är möjlig i en extrasäng. Två vattenflaskor per dag. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock, tofflor och hårtork. Rymliga badrum med bad/dusch och wc. Stort fönster till badrummet. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum

Stora dubbelrum med trägolv och modern inredning samt utsikt över Bangkoks skyskrapor. Rummen har antingen en dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd är möjlig i en extrasäng. Två vattenflaskor per dag. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock, tofflor och hårtork. Rymliga badrum med bad/dusch och wc. Stort fönster till badrummet. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Executiverum

Stora och moderna Executiverum som ligger på våningarna 9-14 i hotellet och består av ett sovrum med dubbelsäng eller två separata sängar samt ett vardagsrum med soffa. Kuddmeny. Extrabädd är möjlig i en extrasäng. Två vattenflaskor per dag. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler och dvd-spelare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock, tofflor och hårtork. Rymliga badrum med badkar och dusch och wc. Stort fönster till badrummet. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka. Gäster som bor i dessa rum har tillgång till en Club Lounge som bl.a. serverar frukost, alkoholfria förfriskningar under hela dagen samt en timmes fri bar. Det ingår även privat in- och utcheckning.
Rumsstorlek: ca 72 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Stora och moderna familjerum som ligger på våningarna 9-14 i hotellet och består av ett sovrum med dubbelsäng eller två separata sängar samt ett vardagsrum med soffa. Kuddmeny. Extrabädd är möjlig i en extrasäng. Två vattenflaskor per dag. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler och dvd-spelare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock, tofflor och hårtork. Rymliga badrum med badkar och dusch och wc. Stort fönster till badrummet. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 72 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.