1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Jetwing Yala

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Yvonne,
Upplands Väsby

+
Läget centarlat i stan
-
TOg tid med incheckning eftersom något hade missats vid bokningen ( väntan 1 timme)

Bekräftad gäst: 2018-03-08


8 av 10

Egil,
Thomsen

+
Grei beliggenhet.
-
Apollo bør lage et forslag til program ang. steder som er verd å besøke på hver destinasjon med opplysninger om kostnadene forbundet med dette. Dette måtte vi finne ut av på egen hånd. Vi var heldige og hadde en fantastisk sjåfør / guide som tilrettela for oss på en meget god måte.

Bekräftad gäst: 2019-01-24


9 av 10

Christer,
Örebro

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-05


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-01-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

2204 omdömen
Utmärkt
 
1487
Väldigt bra
 
561
Bra
 
114
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2018-12-09

Inlägg av Josefin K Uppsala, Sverige

På ytan vackert men lite slitet

Lite smygsmutsigt vid första intrycket. Gardinerna, lister, kanter, tak var dammiga o ingrodda, grånade handdukar o badrummet luktade lite unket. Bokade Yala National Park via Jetwing: bra chaufför, kollade spår i sanden, pekade ut djur (elefanter, krokodiler, bufflar, hjortdjur, små vässelliknande o apor) och fåglar (massor av påfåglar, örn, små gröna o annat). För de $148 som Jetwing tog betalt fick vi även en frukost med oss då vi åkte iväg redan 5 på morgonen. Och info att frukostbuffén även fanns när vi kom tillbaka. Dock skulle dom tydligen ta betalt för frukostbuffén om vi hade fått paketet (2bananer, 1croasong, 1minimuffins). Men vi stod på oss, fan att betala extra för de när dom tar så mycket betalt för safarin! Receptionen hade inte sagt nått om mer betalt. Poolen var okej, lite nergången. Men aporna som kom vid solnedgången o hoppade i träden som grym underhållning. Även vildsvin o kor vandrade omkring på området. Rykten om att elefanter kunde komma förbi ibland. Stranden var fin och badvakter fanns alltid och hade superkoll på oss där nere. Hela hotellet har nog varit super en gång i tiden, nu lite skitig här o var samt vissa slitage som inte kändes ok så som poolen, badrummen. Frukosten var bra med variation. En av restaurangerna var galet god!! Med utsikt över både polområdet, den andra restaurangens uteservering och solnedgången.

 
2018-11-06

Inlägg av 9claesl Norrköping, Sverige

Pensionär.

När du är i Yala för Safari upplevelse så är du ganska isolerad på hotellet det är ganska långt till bebyggelse med restauranger och dylikt. Det är ett väldigt dyrt hotell jämfört med 5 star i Colombo.Hotellet ganska nytt men redan behövs underhåll. Poolen stor men kakel trasigt med div. djur som besöker och dricker ur poolen, apor,vildsvin mm. Maten ok men inte mer. Tror att personalen i matsalen var under upplärning för det var inte mycket som fungerade.Kommer inte att åka tillbaka dit finns fler hotell.

 
2018-04-12

Inlägg av sven_kej

Fantastisk oas mitt i ingenstans

Vi tog ett ”full board” där maten ingick, och det är vi glada för då maten var fantastisk. Testade ”set meny” till lunch och buffé till middag, och båda var jättebra. Sköna sängar och fantastiskt poolområde. 75m lång pool gjorde att man kände sig som enda gästerna. Skulle inte tveka att bo där igen. Enda minuset är att det var dyrt att boka safari via hotellet, en fjärdedel av priset för safari när man bokar själv via de som har safari jeepar när man åker till hotellet.

 
2018-03-07

Inlägg av artisarix Lerum, Sverige

Safari på hotellet

Vi bodde på ett mycket speciellt ställe: Jettwing hotel vid Yalla National Park. Här kommer djuren ändå fram till dörren, bufflar gå runt på sanddynorna, vilda påfåglar springer över den sandiga vägen, man kan även se elefanter men vi lyckades inte ännu. Vi gick på promenad på kvällen och såg att de vilda kossorna tryckte sig in mot hotellet. De parkerade sig framför gymmet och vägrade lämna stället. Vi fortsatte vidare mot sanddynorna och djungeln, det började mörkna precis. Då såg vi att det rörde sig i buschen, vi hoppades på elefanter. Stod kvar och väntade att de skulle komma närmare. Hunden som gjorde oss sällskap reste plötsligt ragg. Efter en stund kom vakten med en stark lampa fram till oss och undrade om vi visste vilka djur som var i buskarna, när han lyste såg vi lysande ögon stirra tillbaka på oss. Vakten sa att det var två geparder där. Vi sprang upp på rummet och var glada att vi bodde på tredje våningen. Allting här är djungelanpassat till och med vår dusch ser ut som en elefantbox på zoo. Vackert stort rum. Det finns trevliga restauranger på hotellet och de håller hyggliga priser inte överprissatt. Medan man sitter ute och äter kan man spana på apor som springer på taket eller vildsvin som passerar förbi hotellet. vågorna i havet vid hotellet var väldigt stora men vi kände oss trygga eftersom det fanns tre badvakter som höll ett öga på oss medan vi simmade. Stranden är vacker ödesmättad ödslig och storslagen. Inred med bekväma stolar. Vi fick se sköldpaddor kläckas och TA de första stegen mot havet!

 
2017-03-03

Inlägg av Ingvar L

Ett utmärkt och trivsamt hotell

Jetwing Yala ligger mycket nära Yala nationalpark och detta märker man även när man går i hotellträdgården. Rätt vad det är så står man framför en flock vildsvin, som dock är så vana vid hotellgäster att de är ofarliga. I trädtopparna hoppar makaker och ekorrar och iguaner hälsar på när man ligger vid poolen. Ett jättemysigt hotell med mycket trevlig personal. Med rätt guide, som man bokar i receptionen, får man en fantastisk safari i parken. Sannolikheten att se leopard är stor medan svartbjörnen är mera sällsynt. Utbudet av fåglar är mycket stort. Vid rätt tidpunkt lägger havssköldpaddorna ägg på hotellets beach. Det här hotellet rekommenderar jag.