1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Marriott Resort & Spa Weligama Bay - Vinter2019/20 & Sommar 2019

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
10,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Mikael,
Hirvihaara

+
Palvelu ja iloisuus.
-
Uima-allas likainen

Bekräftad gäst: 2019-03-09


9 av 10

Reetta,
Jyväskylä

+
Hyvin hoidettu hotelli kaikin puolin. Aamiainen todella laadukas ja runsas.
-
Aurinkotuolin määrä allasalueella ei vastaa hotellin asukkaiden määrää ja niitä voisi sinne lisätä sekä allasvastaavat / siellä työskentelevät voisivat ottaa asiakseen aamusta vahtia, ettei asukkaat käy turhaan aikaisin varaamassa tuoleja altaalta, joita eivät sitten jää sinne käyttämään vaan palaavat takaisin vasta joskus päivällä! Tälläisissa tapauksissa pyyhkeet pitäisi kerätä pois ja vapauttaa paikat niitä tarvitseville. Näin toimitaan monessa muussakin hotellissa, jossa olemme käyneet.

Bekräftad gäst: 2018-12-29


10 av 10

Joar,
Varberg

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-22


9 av 10

Dorthe,
Skagen

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

812 omdömen
Utmärkt
 
669
Väldigt bra
 
100
Bra
 
17
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2018-03-30

Inlägg av artisarix Lerum, Sverige

Bra hotel, men vi ogillade stranden

Det kan vara spännande att bo högt upp och titta mot horisonten från 11 eller 14 våningen. Utsikten från hotellet var vacker. Personalen mycket trevlig och angelägen att man trivdes. Rummet mycket fint och även badrummet som man kan öppna mot rummet. Bra handikappanpassning av hotellet. Frukosten okej, stort utbud, goda färska juicer. Bra gym. Poolen liten och trång, trädgården inte speciellt stor. Det som vi inte gillade det var själva stranden som består av hård gul packad sand. långgrund vik så vattnet blev grumligt. Den saknar charm. Det var svårt att simma eftersom det är väldigt många surfare där. Helt packat med surfare och svårt att hitta någon plats där man kunde simma utan att vara rädd att bli påseglad av en surfare.

 
2018-03-02

Inlägg av arad77564 Helsingborg, Sverige

Tour leader

Valdigt bra hotel pa alla satt, cca 7 manader gammal, fina rum, bra personal, fina restauranger pa hotellet, mycket bra frukost, och mat allmant, man har inte manga meter till havet, sa att enligt mig ar detta ett hotel som ar vard alla sina stjarnor, den kan jag rekomendera utan problem.

 
2019-03-17

Inlägg av luidza_c Timisoara, Rumänien

exquisite hotel and great staff

Best choice in Sri Lanka. We stayed 4 nights at this beautiful hotel and enjoyed every minute. The hotel is new and the staff is amazing. The food is delicious. Many thanks to Mr Suraj Karkera from reception desk and to all the employees from the restaurant (especially to Mr Indika N., Harshan, Supun, Sathuriyan and Chef Nalaka) that made our stay exceptional. We would definitely choose your hotel again. The only suggestion is to introduce more activities such as yoga class, gym in pool, live music in the evening on a daily basis as we saw it only during the weekend.

 
2019-03-15

Inlägg av 605lawrenceh Northampton, Storbritannien

4.5/5!

I really wanted to be able to give 5/5 but it wasn’t quite perfect! The positives far outweigh the negatives.. that’s for sure. So starting with the positives, the hotel is what you’d expect from a Marriott. The rooms are spacious, well designed and very comfortable. The amenities are good (pedantic perhaps but the toothbrushes for example are better quality than standard). The hotel facilities are good, pool, gym, spa etc. The area really stood out was the food and the catering staff. Both exceptional and couldn’t do enough for you. They all provide a personable touch that we very much appreciated and the food was extremely varied and exceptional! So why not 5 stars? Unfortunately it just takes 2 members of staff... the lady on the “activity” desk was rude and condescending. She didn’t even have the decency to make eye contact or put her phone down. The security man asked (and absolutely fine to do so) if we were guests which of course we were. He didn’t seem to want to accept that and followed us, then stood (trying to be inconspicuous which was somewhat comical) staring and pointing us out to every member of staff. He only left when I confronted him. Such a shame! The last minor area for improvement is on the spa treatment. The male masseur had long finger nails that I could feel throughout and scratched me a number of times. 🤢 Overall however - very good! Ps - great location, close to good local restaurants, cool coffee shops and cafes and lots of beach fun!

 
2019-03-15

Inlägg av Passenger515906

Amazing Tides bar

Good staff #good service #good coffees#nice view#amazing smile#good service# Good branded hotel I went to tides bar The staff at The bar very friendly and and helpfull special thanks for sanjeewa Dinithi chamara