1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Marriott Resort & Spa Weligama Bay - Vinter 18/19 & Sommar 19

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
9,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
10,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lars-Göran,
Halmstad

+
Allt
-
Något mer nordiska alternativa maträtter på middags bufen

Bekräftad gäst: 2019-04-04


10 av 10

Mikael,
Hirvihaara

+
Palvelu ja iloisuus.
-
Uima-allas likainen

Bekräftad gäst: 2019-03-09


9 av 10

Reetta,
Jyväskylä

+
Hyvin hoidettu hotelli kaikin puolin. Aamiainen todella laadukas ja runsas.
-
Aurinkotuolin määrä allasalueella ei vastaa hotellin asukkaiden määrää ja niitä voisi sinne lisätä sekä allasvastaavat / siellä työskentelevät voisivat ottaa asiakseen aamusta vahtia, ettei asukkaat käy turhaan aikaisin varaamassa tuoleja altaalta, joita eivät sitten jää sinne käyttämään vaan palaavat takaisin vasta joskus päivällä! Tälläisissa tapauksissa pyyhkeet pitäisi kerätä pois ja vapauttaa paikat niitä tarvitseville. Näin toimitaan monessa muussakin hotellissa, jossa olemme käyneet.

Bekräftad gäst: 2018-12-29


10 av 10

Unni,
Levanger

+
Veldig fine rom, hyggelige ansatte og god service. Veldig god frokost.
-
Det må ikke tillates at gjester legger håndduker i solsenger timer før de skal brukes.

Bekräftad gäst: 2019-04-04


10 av 10

Joar,
Varberg

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-22


9 av 10

Dorthe,
Skagen

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

974 omdömen
Utmärkt
 
805
Väldigt bra
 
117
Bra
 
22
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2018-03-30

Inlägg av artisarix Lerum, Sverige

Bra hotel, men vi ogillade stranden

Det kan vara spännande att bo högt upp och titta mot horisonten från 11 eller 14 våningen. Utsikten från hotellet var vacker. Personalen mycket trevlig och angelägen att man trivdes. Rummet mycket fint och även badrummet som man kan öppna mot rummet. Bra handikappanpassning av hotellet. Frukosten okej, stort utbud, goda färska juicer. Bra gym. Poolen liten och trång, trädgården inte speciellt stor. Det som vi inte gillade det var själva stranden som består av hård gul packad sand. långgrund vik så vattnet blev grumligt. Den saknar charm. Det var svårt att simma eftersom det är väldigt många surfare där. Helt packat med surfare och svårt att hitta någon plats där man kunde simma utan att vara rädd att bli påseglad av en surfare.

 
2018-03-02

Inlägg av arad77564 Helsingborg, Sverige

Tour leader

Valdigt bra hotel pa alla satt, cca 7 manader gammal, fina rum, bra personal, fina restauranger pa hotellet, mycket bra frukost, och mat allmant, man har inte manga meter till havet, sa att enligt mig ar detta ett hotel som ar vard alla sina stjarnor, den kan jag rekomendera utan problem.

 
2019-06-17

Inlägg av Prabathkariyawasam Kalutara, Sri Lanka

UNFORGETTABLE EXPERIENCE WITH TOP CLASS SERVICE

Since long time Myself and my wife wanted to spend some time together in this lovely place where I found luxury, polite customer care and mouthwatering food in one place. Our room was spacious and it was super clean and tidy. Saman Rajapakshe, has made a very romantic environment to serve our wedding anniversary. So special thanks to Saman and Housekeeping team. Housekeeping Supervisor Naleen was behind us to serve our requirements. Your services are exceptional and keep up the good work. We had the most courteous staff members services at everywhere. Whether it was restaurant, spa, front office, housekeeping every staff member were wearing a smile from the heart to greet us and serve us. We are fond of food with local and international varieties. Chef Nalaka, Check Sisira and Chef Pujitha had understood our taste and they went an extra mile to cater the best out of best.. In deed the food were delicious and it has tickle our taste buds. Thank you Chefs, we enjoyed your food. Thanks again team Marriott and we would return soon.

 
2019-06-16

Inlägg av travelsrilankaDG Colombo, Sri Lanka

Regarding Service

Nice property as well good location, restaurant staff all are very friendly but need to improve front office staff hospitality. The guy was in reception care only foreigner guest even he is not look at local guest face

 
2019-06-14

Inlägg av Pubudu J

Poor service

Poor service and disgusting foods..👎👎 Since the arrival, the reception people did not care for the guests.The food was really bad, I choose to have lunch some where else The service at the wedding hall was terrible, waiters haven't enargy for give better service.they will not care for all guests.I am not coming back and I will never recommend this hotel....