1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Grand Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Yvonne,
Upplands Väsby

+
Läget centarlat i stan
-
TOg tid med incheckning eftersom något hade missats vid bokningen ( väntan 1 timme)

Bekräftad gäst: 2018-03-08


8 av 10

Egil,
Thomsen

+
Grei beliggenhet.
-
Apollo bør lage et forslag til program ang. steder som er verd å besøke på hver destinasjon med opplysninger om kostnadene forbundet med dette. Dette måtte vi finne ut av på egen hånd. Vi var heldige og hadde en fantastisk sjåfør / guide som tilrettela for oss på en meget god måte.

Bekräftad gäst: 2019-01-24


9 av 10

Christer,
Örebro

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-05


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-01-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

2679 omdömen
Utmärkt
 
1045
Väldigt bra
 
954
Bra
 
438
Mindre bra
 
156
Underkänt
 
85

5 senaste omdömen

2019-02-02

Inlägg av arad77564 Helsingborg, Sverige

Jan

Väldigt bra hotel,kolonialt stil,man känner sig anorlunda,bra rum tycker jag ,väldigt trevligt oersonal,och det bästa buffen i deras restaurang om man tänker på hela ön.Så jag rekomenderar både hotellet och restaurngen,chefen där är mycket trevligt,han heterDuminda Dissanayake,så jag tekomenderar till alla.

 
2017-03-31

Inlägg av 407marianne Norrköping, Sverige

Anrikt hotell med underbar mat

Gammaldags vackert hotell med utmärkt service. Rummet var inte stort men vackert. Badrummet var nästan lika stort som rummet. Buffén på kvällen var en av de största jag sett och en av de bästa jag någonsin ätit.

 
2017-03-27

Inlägg av arad77564 Helsingborg, Sverige

fint kolonial hotell

rummen är originella, det hörs när man går på rgolvet inne på rummet, sen ,alla möbler,originella fr koloniala tiden, maten är en av de bästa på hela sri lanka, speciellt middagen, en otroligt fint buffe,jan

 
2017-03-17

Inlägg av Hal049 Uppsala, Sverige

Kolonial atmosfär

Lär ha varit engelsmännens högkvarter innan det blev hotell. Det märks t ex på att det bara finns en hiss på detta stora hotell. Trivsamt, men rummen är inte stora och inte jättebekväma. Men, tillräckligt bra för några nätter. Inget nät på rummet. Stora gemensamma ytor med en viss kolonial atmosfär. Här finns nät, som dock inte räcker till baren. Hotellets stora begivenhet är matsalen. Verkligen pampig, och maten är helt fenomenal. Man får ofta utmärkta bufféer i Sri Lanka, men den här är något utöver det vanliga. En upplevelse! Stort plus för de relativt prisvärda vinerna.

 
2016-12-29

Inlägg av Christoffer B

Perfekt!

Vi checkade in på Grand Hotel på eftermiddagen, efter en lång bilresa från yala. Riktigt bra service av all personal. Dom lever upp till sin klassificering. Härliga och mysiga rum också. Maten var perfekt!