1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Jetwing Sea

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Ilona ,
Åtvidaberg

+
Läget,toppen!!!!. Omtänksam personal, kändes att dom ville vårt bästa för att få en bra vistelse.Och att det var ärligt.
-

Bekräftad gäst: 2018-02-08


9 av 10

Solvig,
Ljungsbro

+
-
Skjut av kråkfåglarna.

Bekräftad gäst: 2018-02-01


9 av 10

Margareta,
Uppsala

+
Trevligt hotell och personal. Bra läge på stranden. Handdukar och vilstolar som ingick.
-
Hemskt med alla svarta kråkliknande fåglar som flög och skrek hela dagarna, satt på vilstolar, i palmerna, på borden i matsalen även om vakterna försökte skrämma bort dem vid frukosten. Ohygieniskt!!!

Bekräftad gäst: 2018-01-25


7 av 10

Ritva,
Loviisa

+
ystävällinen henkilökunta
-

Bekräftad gäst: 2018-12-15


10 av 10

Rolf,
Espoo

+
Erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu
-

Bekräftad gäst: 2018-03-31


6 av 10

Anne ,
Lillesand

+
Maten, service og beliggenhet.
-
Opprustning pga nedslitt hotell

Bekräftad gäst: 2019-01-24


8 av 10

Anne,
Sarpsborg

+
Betjeningen, sengen, det store bassenget
-
Ta livet av alle kråkene. De holdt et fryktelig leven og fugledritt over alt. mye mygg.

Bekräftad gäst: 2018-02-17


9 av 10

Juha,
Turku

+
-

Bekräftad gäst: 2018-02-24


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-21


8 av 10

Thomas ,
Stjørdal

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

1869 omdömen
Utmärkt
 
711
Väldigt bra
 
751
Bra
 
257
Mindre bra
 
96
Underkänt
 
54

5 senaste omdömen

2019-04-17

Inlägg av sweden6977 Wadduwa, Sri Lanka

Mycket slitet hotell i behov av renovering

Jag har varit på detta hotell 3 ggr 2012,2016 o nu 2019. Det positiva är att det är nära till flygplatsen o god mat både frukost o middag. Deras standard rum är väldigt slitna o såg precis samma ut som första gången vi besökte hotellet. Det är otroligt mycket mygg på rummen antagligen då det är så fuktigt i badrummen. När man duschade droppade det i från taket. Det är inte 4-5 stjärnor på detta hotell. Personalen är trevlig men städet är under all kritik smutsigt när vi kom och det blev inte bättre. Wi-fi fungerade inte utan vi fick en extra router i vårt rum då fungerade det. De lägger på 29% på allt man beställer i restaurangen trots att Sri Lanka i regel har 10% i skatter och avgifter. Så bli inte chockad när notan inte stämmer. Vi ifrågasatte detta men det var bara att betala. Vi gav inte någon extra dricks till hotellet av detta skäl. Vill ni bo nära flygplatsen är det ett ok hotell annars inte. Be att få bo på ground floor för de rummen är i bättre skick bad vi erfarit.

 
2019-04-06

Inlägg av Explorer25188244270

Hotell med vänlig personal,havsutsikt,bra läge men lite slitet.

Bodde i rum 219 som var mycket bra städat, rent och prydligt varje dag med rena handdukar som ibland var vikta till en krokodil eller någon konstnärligt gjord fågel liggande på sängen. Yomal som är en ung kille vars "konstverk" jag imponerades över frågade alltid om allt var i sin ordning i rummet eller om det fanns något vi önskade ytterligare. Ett stort tack till denna vänliga och hjälpvilliga städare som brydde sig om hotellgästernas trivsel.

 
2019-03-30

Inlägg av Tomas A

Lugnt och trevligt hotell

Mycket trevligt hotell med strandnära boende med trevlig och hjälpsam personal. Kanske inte ett hotell för rastlösa tonåringar. Ett särskilt tack till Yomal som höll vårt rum (nr 224) rent och snyggt.

 
2018-12-27

Inlägg av ulfgarvald Mölndal, Sverige

Bra boende vid stranden

Negombo är tydligen ofta första stoppet för turister som landar i Sri Lanka. Sova ikapp efter långa flygningar och komma in i dygnsrytmen. Hör gör Jetwing Sea ett bra jobb. Rena bekväma rum och bra mat, ur ett västerländskt perspektiv. -Vill du har något genuint är det fel ställe! Det finns pooler och det går att bada i havet. Promenad längs havet rekommenderas också. Liten varningsklocka för buller. Hotellet ligger när huvudgatan och där är det en del oväsen. Men är man jetlaggad så sover man bra :-).

 
2018-11-01

Inlägg av LarsA72 Åre, Sverige

Slitet, men mycket bra kök

Hotellet börjar bli väldigt slitet och har man tänkt hålla de höga priserna så behöver man både renovera rummen och poolerna, gärna med barnanpassad poolområde då stranden är sådär. Servicenivån är hög och personalen är bra. Maten mycket bra! Vi bokade en matlagningssession med chefskocken på restaurangen inkl besök på fiskmarknaden. Rekommenderas varmt!!! Det var en kanonupplevelse om man är matlagningsintresserad.