1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Jetwing Sea

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Ilona ,
Åtvidaberg

+
Läget,toppen!!!!. Omtänksam personal, kändes att dom ville vårt bästa för att få en bra vistelse.Och att det var ärligt.
-

Bekräftad gäst: 2018-02-08


9 av 10

Solvig,
Ljungsbro

+
-
Skjut av kråkfåglarna.

Bekräftad gäst: 2018-02-01


9 av 10

Margareta,
Uppsala

+
Trevligt hotell och personal. Bra läge på stranden. Handdukar och vilstolar som ingick.
-
Hemskt med alla svarta kråkliknande fåglar som flög och skrek hela dagarna, satt på vilstolar, i palmerna, på borden i matsalen även om vakterna försökte skrämma bort dem vid frukosten. Ohygieniskt!!!

Bekräftad gäst: 2018-01-25


7 av 10

Ritva,
Loviisa

+
ystävällinen henkilökunta
-

Bekräftad gäst: 2018-12-15


10 av 10

Rolf,
Espoo

+
Erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu
-

Bekräftad gäst: 2018-03-31


6 av 10

Anne ,
Lillesand

+
Maten, service og beliggenhet.
-
Opprustning pga nedslitt hotell

Bekräftad gäst: 2019-01-24


8 av 10

Anne,
Sarpsborg

+
Betjeningen, sengen, det store bassenget
-
Ta livet av alle kråkene. De holdt et fryktelig leven og fugledritt over alt. mye mygg.

Bekräftad gäst: 2018-02-17


9 av 10

Juha,
Turku

+
-

Bekräftad gäst: 2018-02-24


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-21


8 av 10

Thomas ,
Stjørdal

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

1822 omdömen
Utmärkt
 
695
Väldigt bra
 
730
Bra
 
255
Mindre bra
 
90
Underkänt
 
52

5 senaste omdömen

2018-12-27

Inlägg av ulfgarvald Mölndal, Sverige

Bra boende vid stranden

Negombo är tydligen ofta första stoppet för turister som landar i Sri Lanka. Sova ikapp efter långa flygningar och komma in i dygnsrytmen. Hör gör Jetwing Sea ett bra jobb. Rena bekväma rum och bra mat, ur ett västerländskt perspektiv. -Vill du har något genuint är det fel ställe! Det finns pooler och det går att bada i havet. Promenad längs havet rekommenderas också. Liten varningsklocka för buller. Hotellet ligger när huvudgatan och där är det en del oväsen. Men är man jetlaggad så sover man bra :-).

 
2018-11-01

Inlägg av LarsA72 Östersund, Sverige

Slitet, men mycket bra kök

Hotellet börjar bli väldigt slitet och har man tänkt hålla de höga priserna så behöver man både renovera rummen och poolerna, gärna med barnanpassad poolområde då stranden är sådär. Servicenivån är hög och personalen är bra. Maten mycket bra! Vi bokade en matlagningssession med chefskocken på restaurangen inkl besök på fiskmarknaden. Rekommenderas varmt!!! Det var en kanonupplevelse om man är matlagningsintresserad.

 
2018-04-14

Inlägg av Romeo S

strandnära hotell med mycket oljud

Ett enkelt standardhotell. Det var rent inne på rummet men biltrafiken hördes mycket väl dygnet runt. Väldigt mycket fåglar som flög över poolområdet och stranden. Tips köp varken kläder, resor eller läderprodukter från strandförsäljarna. Kommer välja ett annat hotell om vi kommer tillbaka. Vi bodde i den äldre delen av hotellet.Tror att den nya delen av hotellet kan vara något bättre.

 
2018-02-18

Inlägg av annahY8243IT Norrköping, Sverige

Anna

Bodde här en vecka i början av februari. Ett jättefint och lugnt hotell. Halva hotellet känns nybyggt med en ny fin pool. Rekommenderar alla att välja deluxe rum då skillnaden mellan vanligt rum är enorm. Fick se ett vanligt rum och dom var inte trevliga. Bodde i deluxerum med uteplats mot stranden vilket var underbart. Jättegod frukost och mat. Bra service. Passar perfekt om man vill ha en lugn semester med god mat.

 
2018-01-22

Inlägg av CatrinS72

Fantastisk personal och mycket god mat!

Vi hade ett rum med uteplats mot poolen. Rummet var fint. Det bästa med hotellet var den fantastiska personalen, deras bemötande, och den goda maten på restaurangerna. Frukosten var mycket bra, ett nöje att gå och äta frukost. Alltid vänligt bemötande. Vi hade lite problem med myggor, men personalen tillhandahöll insektsspray. Vi badade i havet även vid röd flagg. För det mesta gick det bra att bada även vid högre vågor. Det är långgrunt, men man får vara uppmärksam på strömmar. Vi bokade inte utflykter med hotellet, eller med den utflyktssäljare som gick runt varje dag på hotellet. Istället gick vi över gatan till den supermarket som ligger där, och bokade både utflykter och skjuts med Vincen. Han körde väldigt bra i den hetsiga trafiken, och var en bra guide. I samma supermarket bokade vi även SPA. Istället för hotellets rätt så dyra SPA, åkte vi till Jasmin Villa Ayurveda resort. Billigare, och hämtning/lämning på hotellet ingick. Vi kommer att komma tillbaka till det här hotellet. Vi trivdes väldigt bra!