1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Heritance Negombo - Vinter 2018/19 & Sommar 19

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Helena och Lars ,
Ystad

+
Vänlig, hjälpsam och trevlig personal
-
att personalen fyller på nescafe varje dag utan påminnelse och att det finns två duschkrämer varje dag istället för en.

Bekräftad gäst: 2019-02-28


9 av 10

,

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

Bengt,
Stockholm

+
Personalen
-
Skapa lobbybar. Nuvarande bar felplacerad och mycket dåligt besökt. Saknas lounge och mötesytor.

Bekräftad gäst: 2018-01-04


9 av 10

Kenneth,
Kolding

+
God service
-
De kunne godt blive bedre til at forstå engelsk samt gære noget ved det fugle problem ved poolen

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

Susanna,
Helsinki

+
Auurinkoinen, auttavainen henkilökunta
-

Bekräftad gäst: 2019-03-16


9 av 10

Keijo,
Porvoo

+
Hyvä hotelli jossa hyvä palvelu ja monipuolinen aamiainen. Huoneet siistit ja siivous joka päivä. Ns. Keskustaan pidempi matka kuin sanottu, mutta Tuk Tuk vie ja tuo kyllä perille. Aivan meren rannassa, mutta kovan tuulen vuoksi ei voinut oikein uida meressä. Antton oli hyvä kuljettaja, joka vei paria perhettä eri kohteisiin, suosittelen lämpimästi.
-
Vessassa ei käsien pesumahdollisuutta, vaan aina piti mennä pesuhuoneen puolelle. Lobbyssa voisi olla matkanjärjestäjän kansiot yms. esillä ja mahdollisuus esim. kirjojen lainaamiseen. Nyt kaikki piilotettu henkilökunnan taakse.

Bekräftad gäst: 2019-02-02


10 av 10

Anne,

+
Hyvä sijainti, ystävällinen henkilökunta, hyvä allasalue
-

Bekräftad gäst: 2019-02-02


10 av 10

Sari,
Oksanen

+
Todella upea, siisti ja viihtyisä hotelli. Superystävällinen henkilökunta teki mitä tahansa sen eteen, että asiakkaalla oli hyvä olla. Hotellin ravintolan keittiömestarit olivat todella alan ammattilaisia! Ruoan taso oli todella korkea, upeita ruokia, etenkin joulun ja uudenvuoden buffissa.
-
Allasbaarin juomat eivät olleet kauhean viileitä, sinne parempi kylmälaite. Ulkona oleva ruokailu alue ei ollut muun alueen kanssa samaa tasoa. Oli todella karu, kolkko ja ei nähnyt kunnolla rantaa. Siksi lähes kaikki söivätkin rannalla mieluummin aurinkotuoleilla.

Bekräftad gäst: 2019-01-05


8 av 10

Kaarlo ,
Tampere

+
Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista ,mutta aina ei ongelmatilanteessa tajuttu missä ongelma on.
-
Hotellihuoneessa paljon ihan rakenteellisia puutteita erityisesti suihkutila ja liian liukkaat lattiatilat, suihkutila vuosi vesi myös huonetialaan, säilytystilaa liian vähän.parvekkeet ovi meni lukkoon ja jouduimme huutelemaan apua parvekkeelta, jotta pääsimme pois.

Bekräftad gäst: 2018-12-08


9 av 10

Seija ,
Helsinki

+
Erittäin palvelualtis ja ystävällinen henkilökunta. Hotelli oli siisti ja rauhallinen.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1371 omdömen
Utmärkt
 
924
Väldigt bra
 
300
Bra
 
91
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2019-02-17

Inlägg av kokkokorean Stockholms län, Sverige

Mittemellan intryck

Stort opersonligt hotellkomplex men med utmärkt pool och fantastisk restaurang! Checkade in och blev tilldelade det smutsigaste och mest slitna rum vi bott på under tre veckors vistelse i Sri Lanka. Detta var det hotellrummet vi betalade mest för under hela vistelsen. Personalen som visade oss rummet hostade och snöt sig och beklagade sig över att han var trött och sjuk pga att han druckit sprit kvällen innan på personalfesten. Vi klagade på rummet och blev flyttade en våning upp till ett lite renare och fräschare rum. Vi tog varsin massage som var långt ifrån den bästa men ok. Men luftkonditioneringen stod på 20 grader i rummet, vilket var alldeles för kallt. Kring hotellet flyger massor av kråkor som bajsar överallt! Kring poolen och på balkongerna. Inte helt enkelt för hotellet att göra något åt kanske, men oavsett, ofräscht! Det bästa med hotellet är dess närhet till flygplatsen (ca 30 min utan rusningstrafik), en stor och härlig pool att bada i då havet och stranden i Negombo inte är superbadvänligt. Maten, servicen och variationen på hotellets restaurang är utmärkt! Sammantaget känner vi oss lite kluvna till detta hotell men fördelarna övervägde ändå nackdelarna.

 
2019-01-05

Inlägg av monicaj795 Sollentuna, Sverige

Stort opersonligt hotell

Hotellet är stort utan minsta charm, det känns mer som en inrättning. Vi bokade sex nätter i slutet av vår resa då hotellet ligger så nära flygplatsen. Vi hade bokat två rum, vi fick rummen bredvid varandra så att mellandörren kunde låsas upp vilket är praktiskt när man reser med barn. Det finns en restaurang som serverar buffé frukost, lunch och middag och man kan boka med ”all inklusive” om man önskar. Det kostar 3600rn för en vuxen att äta på deras middagsbuffé. Jag tyckte inte att det var värt pengarna, men maten är fräsch och vi vågade till och med äta grönsakerna. Rummen är välstädade och allt finns från tofflor, topz och morgonrockar. De kommer även förbi på kvällarna och frågar om man vill ha handdukarna utbytta. Barnpool finns men alla mosaikstenar i den håller på att lossna, när man kliver på en lös så gör det ont i foten. Den stora poolen ligger mest i skuggan. Båda kyls så de är inga pooler man badar i utan det blir tyvärr ett snabbt dopp för att svalka sig till barnens stora besvikelse och även min. Det finns en poolbar med stolar i vattnet men som sagt det skulle bli frostskador av att sitta där. Vi har även ätit lunch i våra solstolar. Stort plus är att pool handdukarna är stora och räcker över hela solstolen så man inte behöver bränna fötterna på varma solsängar. Hela hotellområdet är inhägnat och det står envisa fiskare och försöker sälja krimskrams när man går ner till havet. Hela stranden är svart av olja och brevid hotellet rinner en smutsig bäck direkt ut i havet och lukten från den kommer med jämna mellanrum in över poolområdet. Värst av allt är alla kajor i mängder som är överallt och försöker sno din mat. Det är lika många kajor här som i Uppsala. De är riktigt vidriga och inte vad man vill ha när man ligger och solar. Vi kommer inte boka detta hotell igen.

 
2018-11-30

Inlägg av Helge07 Bjuv, Sverige

Mycket fint hotell.

Mycket fint hotell men dyrt det kostade 15$ för frukost som man kan äta 300 meter från hotellet för 4 $. Vi åt en middag för 2 personer på hotellet med en flaska vin det kostade 75$ vi var tvungna att äta på hotellet det ös regnade.

 
2018-10-17

Inlägg av Madeleine H

Wow!

Här är det lyx, service utan begränsningar och otroligt trevlig personal. Frukosten va långt över förväntan och poolområdet är fantastiskt! Rummet va läckert inrett med sköna sängar och alla bekvämligheter man kan behöva. Fin utsikt mot havet och poolområdet från balkongen. Är du ute efter lyx så är detta ett väldigt bra val av hotell. Dessutom nära till flygplatsen vilken är ett plus när man anländer eller strax ska resa hemåt igen. Önskar att vi bokade fler nätter här!

 
2018-01-07

Inlägg av MathildaC29 Göteborg, Sverige

Jag vill tillbaka!

När vi kom till hotellet så kände vi bara, YES! Så väldigt fint och fräscht, rent och med fantastisk service från dem i receptionen. Känns lyxigt och efter rundturen så installerade vi oss. Härligt poolområde med vackra vyer ut mot stranden. God lunch som kunde bställas till solstolarna, bra drinkar i loungeavdelningen och baren. Sköna solbäddar och rummen ska vi inte tala om- så fina! Vill verkligen tillbaka och här bodde vi de sista två nätterna på vår resa för att lyxa till det lite och vara nära till flygplatsen. Ett beslut vi inte ångrar en sekund!