1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Golden Star Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,5 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,2 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,9 / 10

10 senaste omdömen


4 av 10

,

+
Vänlig och hjälpsam personal, bra frukost och härlig strand med palmer. Dåligt underhållen anläggning som ju nu delvis kommer att rivas
-

Bekräftad gäst: 2019-02-23


8 av 10

Nina,
Kungsbacka

+
Läget var bra. Rummet var stort. Det hade varit jobbigt att bo 14 dagar i ett trångt rum. Bra med torkställ på balkongen, till alla blöta badkläder. Skönt att bo på andra våningen, man kunde ligga med öppen dörr. Mycket bra frukost.
-
Det var lite nergånget, men det gjorde inget. Det var ett charmigt hotell.

Bekräftad gäst: 2019-02-07


6 av 10

Birgit,
Varberg

+
Strand nära, balkong och fin utsikt. Trevlig och bra personal.
-
Ett litet bord på balkongen. En ställning att hänga upp badkläder och tvätt. Fler hängare i garderoben.

Bekräftad gäst: 2019-01-31


7 av 10

,

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-26


3 av 10

Anders,
Luleå

+
Läget och frukosten. Bra luftkondisionering på rummet.
-
Alkohollicensen måste fixas så att inte slumpen avgör när man får en kall öl! Apollo hade utlovat att rupier kunde växlas i receptionen, men personalen vägrade! Sängarna var gropiga och bör bytas ut. Duschen måste fixas så det blir tryck på vattnet.

Bekräftad gäst: 2019-01-12


10 av 10

Lottie,
Tomelilla

+
Jättetrevlig personal. Nära till stranden. Bra billigt boende. Frukosten ok
-

Bekräftad gäst: 2018-05-12


10 av 10

Britt,
Uppsala

+
Inte så stort mer familjärt
-
Solstolarna börjar bli dåliga, år ganska låga för äldre.

Bekräftad gäst: 2018-03-08


6 av 10

Lisa ,
Stockholm

+
Det var lugnt ingen musik på dagarna,
-
Musikunderhållning kvällar, massage, bättre info om bla shopping olika spa.

Bekräftad gäst: 2018-01-25


6 av 10

Tom,
Gnarp

+
Lugnet och läget
-
Frukosten+Lite underhåll av hotellet

Bekräftad gäst: 2018-01-25


9 av 10

Britta ,
Kalmar

+
Väldigt trevlig och tillmötesgående personal!
-
Vi hade halvpension men åt inte många gånger på hotellet. Maten var helt enkelt "sådär" och likadan varje dag i princip. man kunde inte välja alternativ mat från a la carte-menyn utan endast ta buffén. Någon gång var buffén t ex kall - men detta försökte personalen åtgärda direkt så ingen skugga över deras arbete.

Bekräftad gäst: 2018-01-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

37% av resenärerna rekommenderar

424 omdömen
Utmärkt
 
43
Väldigt bra
 
96
Bra
 
127
Mindre bra
 
86
Underkänt
 
72

5 senaste omdömen

2019-02-08

Inlägg av ninahoumann Kungsbacka, Sverige

Bra läge

Hotellet består av låga längor, vilket gör området trivsamt. Det ligger vid stranden och man har tillgång till solstolar och badhandukar. Det är rätt stora vågar i havet, så jag föredrog att simma i poolen. De har en superbra frukost, som serveras i restaurangen som har havsutsikt. Rummet vi fick, var stort och rymligt, vilket var bra när man bor där flera dagar. Personalen var mycket trevlig, men inte alltid så bra på engelska. De kunde svara på enkla frågor, men det var svårt om man ställde lite mer komplicerade frågor. Ett plus var att man fick frukost paket när man åkte på utflykt. Allt är inte tipp topp, men det är ett charmigt och trivsamt ställe.

 
2018-07-27

Inlägg av Nils L Enkoping, Sverige

Mycket prisvärt

Golden Star Beach Hotel är ett mycket trevligt hotell direkt på stranden i Negombo Sri Lanka med mycket trevlig personal som var mycket tillmötesgående och med ett perfekt läge där det serverades en bra frukost.

 
2018-07-22

Inlägg av Highcoaster Örnsköldsvik, Sverige

Helt utmärkt

Ett alldeles fantastiskt hotell alldeles nära havet. Vill eller kan man inte båda i havet så finns det en pool. Rummen är rymliga med väl fungerande AV. Frukostbuffén har ett varierat utbud. Servicen och städningen är fläckfri

 
2018-02-21

Inlägg av mastermindno50 Gampaha, Sri Lanka

Gm

Golden star är ett bra ställe att gå till om man är sugen på sol och bad,en kall bira eller en bit mat.Där lan man hyraven sol säng med madrass och handuk för det facila priset av 27 spänn om dagen med tillgång till polen sen kan man bada i havet nedanför hotellet om man vill

 
2017-03-30

Inlägg av kristinaalmqvist Örebro, Sverige

Hotellet ligger bra till och Väldigt välstädade rum.Utflykter skall man boka på någon som har butik efter gatan,betydlig

Rummet var väl tilltaget stort och väldigt rent,kan rek,detta hotell,frukosten var bra och även buffen på kvällarna.personalen helt underbar ,hjälpte till med allt du ville ha hjälp med,och knappt några barn på hotellet så det var väldigt skönt att kunna simma i poolen