1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Camelot Beach - Vinter 19/20

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4/5 Läge
 • 3,5/5 Sovkvalitet
 • 3,5/5 Rum
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Standard
 • 3,5/5 Renlighet

51% av resenärerna rekommenderar

1000 omdömen
Utmärkt
 
296
Väldigt bra
 
378
Bra
 
217
Mindre bra
 
64
Underkänt
 
45

5 senaste omdömen

2019-04-11

Inlägg av Venture32561442232

Ett utmärkt hotel!

Vi bodde två veckor på Camelot Beach och trivdes mycket bra här. Läget är centralt om man vill göra utflykter i västra Sri Lanka. Stranden var ren och fin och vi gillade att det fanns både fiskare och andra orstbor där, speciellt i kvällningen. Rummet var fint och städades minituöst. Vi hade halvpension och gladde oss varje gång över den rikliga och omväxlande buffén med mycket god mat. Poolerna använde vi inte eftersom vi är havsbadare och havet var mycket varmt, fantastiskt skönt! Det bästa med hotellet är ändå personalen som är så vänlig och omtänksam, vi kände oss som prins och prinsessa, så uppassade blev vi. En hälsning till Madahve som som var speciellt flitig och uppmärksam. Yvonne och Holger Büttner

 
2019-02-19

Inlägg av MarioO1692

Första natten på Sri Lanka

Bra hotell för första övernattning, nära flygplats. Vi gick inte rund i omgivningen men det finns affärer och restauranger i närheten. Vi åt på hotellet och maten var bra. Bra frukostbuffé och mycket trevlig personal på hela hotellet. Ligger vid Negombo beach där man kan ta en lång morgonpromenad.

 
2019-02-05

Inlägg av 379philipf Malmö, Sverige

Lugnt och skönt!

Började vår vistelse i Sri Lanka här med 2 nätter. Väldigt trevligt och lugnt hotell där vi kunde ladda upp batterierna efter en lång flygresa. Det enda negativa är att det var fler försäljare än turister på stranden. Rekommenderas!

 
2019-01-10

Inlägg av Allgren

Toppen

Vi tillbringade 14 dagar på detta underbara hotel. Vi valde rum med havsutsikt och de var bekväma med de skönaste hotellsängar vi någonsin har sovit i. Ledning och personal under Reza Sinnen var mycket trevliga och omtänksamma vilket upplevdes familjärt!! Frukostbuffé och middagsbufféer var varierande och fräscha och smakade väl!! Vi fick vara med om ett nyårsfirande utöver det vanliga med fantastisk nyårsbuffe där inget saknades det var hattar, tutor m.m och god dryck samt ett sprakande fyrverkeri! Rena pooler och sköna solsängar ett stenkast från havet!! Semestern var en fantastisk upplevelse utöver det vanliga som vi varmt vill rekommendera!! Fam Allgren & Midbris!!

 
2018-03-25

Inlägg av annakarina2016

Hur bra som helst

Började o avslutade vår rundresa på Sri Lanka på detta himla bra hotell med mycket fräscha rum. Poolområdet toppen för både liten o stor. Frukostbuffé var toppen o resterande maten likaså. Trevlig o hjälpsam personal. Vi är en familj på två vuxna o ett barn.