Kundomdömen om Cinnamon Citadel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 10 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Lars,
Kattarp

+
Det blev inte Amari Galle Fick besked att det blev Grande Galle vilket var ett otroligt fint hotell med fantastisk personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-07


10 av 10

Kate,
Träslövsläge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


10 av 10

Anna Maria Halldin,
Ammarnäs

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

3331 omdömen
Utmärkt
 
1419
Väldigt bra
 
1352
Bra
 
393
Mindre bra
 
100
Underkänt
 
67

5 senaste omdömen

2018-10-24

Inlägg av arad77564 Helsingborg, Sverige

Jan

Väldigt bra hotel,som jag kan rekomendera till alla,fina rum,lugnt område,väldigt bra frukost,samma med middagarna,trevligt personal och den är värd besöket,så om ni kommer till kandy kom på denna hotellet ! Jan.

 
2017-01-08

Inlägg av WGarvin Stockholm, Sverige

Fint placerad vid floden

Efter den sedvanliga; sitta ner, fylla i blanketter, visa pass och få juice så verkar det här hotellet vara rätt så trevligt. Verkar vara en ok pool som jag inte provade. Lite besvärliga trappor om man bor långt ner. Helt ok frukost. Ta en tuk-tuk in till stan för middag.

 
2016-01-07

Inlägg av Susanne H Öland, Sverige

Trevligt hotell med härligt läge intill floden

Kandy som stad är livlig med mycket trafik, att komma fram till hotellet med dess fina läge intill floden var ljuvligt. Hotellet är lagom stort med fint och välskött poolområde. Mycket vänlig personal som upplevs enormt hjälpsamma. Rummet stort och luftigt och vi hade en mycket trevlig uteplats med utsikt över floden och litet djungelområde (alldeles utmärkt för fågelskådning) Maten i restaurangen var bra, saknade absolut ingenting. Något för dyr på öl och vin. Kan absolut rekommenderas.

 
2015-07-15

Inlägg av Travellingiguana Europe

Trevlig hotell av ganska god klass med fin utsikt.

Ett ganska bra hotell av enklare förstaklasstandard. Bra läge i utkanten av Kandy med fina vyer över floden. Service ok men inget extra. Maten och buffer halvbra kunde vara bättre. A La Carte maten är mycket bättre. Rent och snyggt. Lite äldre standard på rum och interiör kanske behöver renoveras och uppgraderas en del. Bra utgångspunkt för en tur till Pinnawala Elephant Nursery (ca 80 min transfertid).

 
2015-02-07

Inlägg av NinaCanin Upplands Vasby

Bra hotell i lugn omgivning

Det var ett litet äventyr att ta sig till hotellet på en slingrande smal väg med en hel del krökar och tajta möten med andra fordon. Vi fick ett stort rum med utsikt mot floden, vilket var väldigt trevligt. Interiören är färgglad men lite sliten, skulle inte skada med en liten uppdatering. Badrummet hade både bad och dusch, vilket kändes lyxigt. Middagsbuffén hade många rätter från olika länder, både västerländsk mat och asiatisk. Allt väldigt vällagat och smakrikt. Ett stort plus för det stora kylrummet med en mängd efterrätter, mums. Utsikten från terassen på övergången i matsalen är fantastisk mot floden. Det är stillsamt, speciellt efter en lång utflyktsdag. Även maten i baren var god. Personalen är trevlig om än lite långsam i matsalen.