1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Coral Sands

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Gunnar ,
Älmhult

+
Personalens härliga sätt och fina service
-
Inga förslag

Bekräftad gäst: 2019-01-24


7 av 10

Camilla,
Ystad

+
Läget - både centralt och nära till revet De dagar det var hoppets till frukost.
-
Minska antalet båtar framför hotellet. Ta bort alla katter som springer runt på balkongerna och jamar och skiter. Drickbart kaffe och fler tesorter hade varit trevligt.

Bekräftad gäst: 2019-01-10


6 av 10

Liza,
Skummeslövsstrand

+
Läget vid stranden
-
Lås på toaletten, eller i alla fall att den går att stänga. Bättre drinkutbud för både vuxna och barn. Mer josdrinkar. Er hemsida är väldigt innehållsfattig om hotellet så vi fick kolla Vings hemsida, googla och kolla Pinterest och Instagram för att få en bra bild om läget och utflyktsmöjligheter. Läget på hotellet är toppen och utflykter finns det gott om om man lär känna någon på orten. Servicen är vad man kan förvänta sig av ett trestjärnigt hotell. För mycket personal och för lite uppmärksamhet. Bör bygga om vid poolen. Ta bort juvelaffären som ingen besökte och bugg en bar där.

Bekräftad gäst: 2019-01-10


9 av 10

Catarina,
Hofors

+
Läget direkt på stranden. Trevlig personal
-
Lite konstigheter på frukosten att det går och frågar efter rumsnummer 5 - 6 gr / frukost.

Bekräftad gäst: 2019-01-05


10 av 10

Joanna,
Stockholm

+
Platsen och servisen
-
Behövs inte.

Bekräftad gäst: 2019-01-05


10 av 10

Per,
Luleå

+
Personalen, trevlig på alla sätt.
-
Även om stranden är utanför hotellets ansvar, så vore det önskvärt att den rensadses varje morgon från skräp som flutit iland under natten.

Bekräftad gäst: 2019-01-05


7 av 10

Helena,
Stockholm

+
Poolen och solnedgångarna
-
Fräscha upp badrummen, fint rum annars. Laga allt trasigt i gymmet och ta bort entréavgiften .

Bekräftad gäst: 2019-01-05


7 av 10

Anki ,
Helsingborg

+
-
Mer vegetarisk mat Begränsa folk utifrån som snor solstolar vid poolen så boende ej får plats

Bekräftad gäst: 2018-12-27


10 av 10

Mikael,
Borlänge

+
Personalen läget rent fräscht
-

Bekräftad gäst: 2018-12-08


3 av 10

Jezzie,
Klippan

+
Dom flesta som jobbar där är väldigt trevliga
-
Receptionens telefon måste ha annan signal , eller ljudlös med något annat system ,tex ljusblinkning vid ringning . Vi hade 3e rummet från reception ,varje morron väcktes man mellan 04-06 av antingen personal som pratade med varandra i reception , eller telefon som började ringa som på beställning varje morron 06 ,eller bedbugsen som bet oss varje natt första veckan , att bo i helt oisolerat hus är väldigt lyhört !!!!!!! Att dem sätter upp skyltar för att ,förbjudet att mata katterna : dessa varje dag samma 4 katter som var magra skelett gick varje dag å skrek av hunger , förslag : kastrera dem och ge dem rester som gesterna ändå kastar i mängder ,exempelvis runt hörnet på restaurangen ,på så vis slutar katterna gå runt och tigga - precis som vem som helst skulle gjort av hunger !!! I dagsläget känns det väldigt otrevligt när personal aggressivt sjasar i dom stackars små liven !!! Och vad lär sig alla barn hur man ska behandla djur när dem ser detta ?? Jag kan bekosta veterinärbesök för dem , om hotellets ägare är för snål för denna handling !! Katterna skulle istället kunna användas i positivt syfte , som tex maskotar -då hotellet ändå inte blir av med dem . Båtarna som ligger precis utanför på stranden förstör väldigt mycke , med sina långa snören man mäste akta sig för om man inte vill flyta in i dem och skrapa sig :förslagsvis : bygg lång brygga rakt ut ,som dom kan förankras på och som samtidigt kan användas av gäster till att kunna se fiskarna i vattnet ... Alla försäljare som står precis utanför grinden på stranden och tuk tuk precis utanför ytterdörren , man hinner kanske ta ett kliv innan man blir påhoppad och ganska påträngande bemött att köpa deras tjänster dagligen varje gång man går utanför hotellet ...otroligt motbjudande och energikrävande att hela tiden behöva bemöta detta , dessutom kunde man inte ens få sola ifred på hotellets solbäddar för försäljarna stod på stranden och ropade in till oss som låg där . Summan av allt detta : resan som skulle vara lugn och tyst och avslappnande och utvilande och skönt , blev i själva verket tvärtom . Jobbig!!!

Bekräftad gäst: 2018-11-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

857 omdömen
Utmärkt
 
318
Väldigt bra
 
313
Bra
 
139
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2019-01-08

Inlägg av catarina236 Hofors, Sverige

Bra hotell med trevlig personal

Rummen var helt ok - inte helt i toppklass men funkar helt perfekt. Städningen av rummen var helt perfekt. Badrummen kunde kanske vara större och i bättre skick. Ett stort plus till den trevliga personalen.

 
2019-01-07

Inlägg av Alice L

Ej värt pengarna

Vi bodde på coral sands i 3 nätter. Rummet var stort och ljust. Badrummet var inte ok. Spegeln var rostig, kakel var sprucket, kalkfläckar på all metall i duschen. I badrummet kom det rök från andra som rökte inne från fläkten och myggor från fläkten. Övriga hotellet fint men ej värt det då det finns mycket finare och billigare hotell i hikkaduwa..

 
2018-04-05

Inlägg av Anna J

Fantastisk personal!

Vi är två familjer som bott här 7 nätter. Hotellet har ett mycket bra läge och fina rum med fantastisk utsikt. Personalen på restaurangen och i baren gör mer än det där lilla extra och har verkligen gästen i fokus. Utanför hotellet finns det alltid Tuk Tuk s att tillgå. Tar ni Alhoas tuk tuk har ni full service 24/7. Helt outstanding! Vi kommer åka tillbaka. Familjen Sylvendahl o Fam Wallgren från Sverige

 
2018-03-03

Inlägg av danek430 Västerås, Sverige

Bästa hotellet

Att rekommendera. Mycket trevligt hotell med fantastisk personal. Rent & välstädat. Vi hade superior rum , som var underbart, med balkong mot havet & solnedgång. Något ljudligt från den vältrafikerade gatan.

 
2018-01-11

Inlägg av Åsa E

Lagom av allt

Ett bra hotell att mellanlanda på. Alla rum har havsutsikt. Vi fick ett rum med balkong och ville byta till ett rum med soldäck och egna solstolar. Det var fullt men vi var glada för det. Vår balkong hade ingen insyn som de med soldäck. Vi kunde sovande öppen balkongdörr , för sängen har myggnät, och ingen insyn. Det ligger båtar på stranden utanför men man kan bada mellan dem. Tull vänster finns det massor med korallfiskar inne vid stranden och en bot bort på udden tull höger fanns det tre stora sköldpaddor som kom nära stranden och blev matade och klappade av turister. Men de kunde verkligen simma iväg om de kände dig störda. För de som kan snorkla är det ett rev bara typ 50 meter från land. Många matställen i närheten. Trevlig personal.