Kundomdömen om Coral Sands - Vinter 19/20

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

913 omdömen
Utmärkt
 
349
Väldigt bra
 
322
Bra
 
154
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
56

5 senaste omdömen

2019-03-31

Inlägg av D5453UEewaw Helsingborg, Sverige

Prisvärt hotell

Perfekt läge vid stranden, trevlig personal och jätte bra service. Noggrann städning, god mat, stora rum med stor terass , stort och fräscht badrum ( ibland dåligt tryck i kranen - vanligt på Sri Lanka). Ett nej tack lägger vi till lukten av avgaser från båtar som finns vid stranden utanför hotellet .

 
2019-03-07

Inlägg av helenh250 Uppsala, Sverige

Perfekt läge med närhet till strand o centrum

Kan absolut rekommendera detta hotell i Hikkaduwa. Bra frukost, trevlig personal, fräscha pooler. Nära till restauranger o lite shopping. Ett minus är den hysteri som många hotell har efter solstolar vid poolen. Många bokade stolar redan innan frukosten va uppäten. Trots att det inte är tillåtet enligt hotellets policy. Plus är att det finns poolhanddukar.

 
2019-01-08

Inlägg av catarina236 Hofors, Sverige

Bra hotell med trevlig personal

Rummen var helt ok - inte helt i toppklass men funkar helt perfekt. Städningen av rummen var helt perfekt. Badrummen kunde kanske vara större och i bättre skick. Ett stort plus till den trevliga personalen.

 
2019-01-07

Inlägg av Alice L

Ej värt pengarna

Vi bodde på coral sands i 3 nätter. Rummet var stort och ljust. Badrummet var inte ok. Spegeln var rostig, kakel var sprucket, kalkfläckar på all metall i duschen. I badrummet kom det rök från andra som rökte inne från fläkten och myggor från fläkten. Övriga hotellet fint men ej värt det då det finns mycket finare och billigare hotell i hikkaduwa..

 
2018-04-05

Inlägg av annajX4725XF Stockholm, Sverige

Fantastisk personal!

Vi är två familjer som bott här 7 nätter. Hotellet har ett mycket bra läge och fina rum med fantastisk utsikt. Personalen på restaurangen och i baren gör mer än det där lilla extra och har verkligen gästen i fokus. Utanför hotellet finns det alltid Tuk Tuk s att tillgå. Tar ni Alhoas tuk tuk har ni full service 24/7. Helt outstanding! Vi kommer åka tillbaka. Familjen Sylvendahl o Fam Wallgren från Sverige