1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Coral Sands - Vinter 18/19 & Sommar 19

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Anders,
Örebro

+
Personalen, läget
-

Bekräftad gäst: 2019-03-16


10 av 10

Margaretha,
Skellefteå

+
Fantastisk personal
-

Bekräftad gäst: 2019-02-23


10 av 10

Carina,
Hässelby

+
Personalen och det strandnära läget !
-

Bekräftad gäst: 2019-02-23


9 av 10

Helena,
Mora

+
Läget
-
Det fanns inte solstolar till alla! Mutade man poolkillarna med pengar så tingade de stolar åt gäster.

Bekräftad gäst: 2019-02-16


7 av 10

Birger,
Luleå

+
Det bästa var närheten till poolen och personalen som arbetade runt den, solstolarna.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-16


8 av 10

Mats,
Halmstad

+
Frukosten.
-
Hanteringen av solstolarna. Gäster "bokade" dessa kvällen/natten innan och det var omöjligt att på morgonen få en stol överhuvudtaget. Vi såg även personal ta emot pengar för att reservera särskilda stolar i förväg - även en hel vecka...

Bekräftad gäst: 2019-02-14


10 av 10

Gunnar ,
Älmhult

+
Personalens härliga sätt och fina service
-
Inga förslag

Bekräftad gäst: 2019-01-24


7 av 10

Camilla,
Ystad

+
Läget - både centralt och nära till revet De dagar det var hoppets till frukost.
-
Minska antalet båtar framför hotellet. Ta bort alla katter som springer runt på balkongerna och jamar och skiter. Drickbart kaffe och fler tesorter hade varit trevligt.

Bekräftad gäst: 2019-01-10


6 av 10

Liza,
Skummeslövsstrand

+
Läget vid stranden
-
Lås på toaletten, eller i alla fall att den går att stänga. Bättre drinkutbud för både vuxna och barn. Mer josdrinkar. Er hemsida är väldigt innehållsfattig om hotellet så vi fick kolla Vings hemsida, googla och kolla Pinterest och Instagram för att få en bra bild om läget och utflyktsmöjligheter. Läget på hotellet är toppen och utflykter finns det gott om om man lär känna någon på orten. Servicen är vad man kan förvänta sig av ett trestjärnigt hotell. För mycket personal och för lite uppmärksamhet. Bör bygga om vid poolen. Ta bort juvelaffären som ingen besökte och bugg en bar där.

Bekräftad gäst: 2019-01-10


9 av 10

Catarina,
Hofors

+
Läget direkt på stranden. Trevlig personal
-
Lite konstigheter på frukosten att det går och frågar efter rumsnummer 5 - 6 gr / frukost.

Bekräftad gäst: 2019-01-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

865 omdömen
Utmärkt
 
321
Väldigt bra
 
315
Bra
 
142
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2019-03-07

Inlägg av helenh250 Uppsala, Sverige

Perfekt läge med närhet till strand o centrum

Kan absolut rekommendera detta hotell i Hikkaduwa. Bra frukost, trevlig personal, fräscha pooler. Nära till restauranger o lite shopping. Ett minus är den hysteri som många hotell har efter solstolar vid poolen. Många bokade stolar redan innan frukosten va uppäten. Trots att det inte är tillåtet enligt hotellets policy. Plus är att det finns poolhanddukar.

 
2019-01-08

Inlägg av catarina236 Hofors, Sverige

Bra hotell med trevlig personal

Rummen var helt ok - inte helt i toppklass men funkar helt perfekt. Städningen av rummen var helt perfekt. Badrummen kunde kanske vara större och i bättre skick. Ett stort plus till den trevliga personalen.

 
2019-01-07

Inlägg av Alice L

Ej värt pengarna

Vi bodde på coral sands i 3 nätter. Rummet var stort och ljust. Badrummet var inte ok. Spegeln var rostig, kakel var sprucket, kalkfläckar på all metall i duschen. I badrummet kom det rök från andra som rökte inne från fläkten och myggor från fläkten. Övriga hotellet fint men ej värt det då det finns mycket finare och billigare hotell i hikkaduwa..

 
2018-04-05

Inlägg av Anna J

Fantastisk personal!

Vi är två familjer som bott här 7 nätter. Hotellet har ett mycket bra läge och fina rum med fantastisk utsikt. Personalen på restaurangen och i baren gör mer än det där lilla extra och har verkligen gästen i fokus. Utanför hotellet finns det alltid Tuk Tuk s att tillgå. Tar ni Alhoas tuk tuk har ni full service 24/7. Helt outstanding! Vi kommer åka tillbaka. Familjen Sylvendahl o Fam Wallgren från Sverige

 
2018-03-03

Inlägg av danek430 Västerås, Sverige

Bästa hotellet

Att rekommendera. Mycket trevligt hotell med fantastisk personal. Rent & välstädat. Vi hade superior rum , som var underbart, med balkong mot havet & solnedgång. Något ljudligt från den vältrafikerade gatan.