1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cinnamon Lodge Habarana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Fina och trevliga.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-29


10 av 10

Kerstin,
Svedala

+
Parken
-

Bekräftad gäst: 2018-04-05


8 av 10

Kvinne,
Stavanger

+
Det beste med Cinnamon Red var uteserveringen og bassenget på taket. Det var god mat der også. De andre hotellene var også god standard.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-31


10 av 10

Rose-Marie,
Kattarp

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-07


10 av 10

Kate,
Varberg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


10 av 10

Ulrika,
Umeå

+
-

Bekräftad gäst: 2018-01-04


8 av 10

susanne,
viborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


9 av 10

Katarina,
Helsinki

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-09


9 av 10

Ossi,
Espoo

+
-

Bekräftad gäst: 2018-01-20


10 av 10

Jan,
Hornindal

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

3038 omdömen
Utmärkt
 
1822
Väldigt bra
 
929
Bra
 
212
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2018-12-26

Inlägg av gunnarostenson Lund, Sverige

Tre härliga dagar

Utomordentligt trevlig personal som hela tiden såg att vi trivdes. Trevliga och generösa rum. Enda lilla negativa är gångarna mellan rummen och huvudbyggnaden är mycket hala att gå på. Ett hotel att rekommendera.

 
2016-12-14

Inlägg av Hansgo Uppsala, Sverige

Högsta klass.

Högsta klass på service,mat, rum och miljö. Fin pool, park område, djur . Gym saknas dock. Trevlig dansant orkester. Utflykter ordnas på ett utmärkt sätt. Räkna dock med många timmars bilresa från colombo.

 
2016-01-03

Inlägg av BeateStockholm Stockholm

Älskade denna plats

Underbar plats att landa på i Sri lanka. Djuren, naturen, lugnet och den fina servicen. Bra utgångspunkt för safari och besök till Sigirya mm. Vi bodde här 4 nätter i december. Mycket god och prisvärd a la carre mat. Vi hyrde cyklar och tog en sväng i närområdet.

 
2019-06-15

Inlägg av ama7706 Kandy District, Sri Lanka

Definitely will visit again!

I have not much to say. Everything was so good. We stayed 2 days and enjoyed every moment. Ample of space and privacy. Delicious food. Clean rooms. Friendly staff. Specially have to mention Mr. Keerthi and Mr. Suraj. They all tried level best to make our stay wonderful. Worth visiting again.

 
2019-06-11

Inlägg av Devmini W

Best hotel experience so far!

I visited cinnamon lodge for a weekend gateway and hands down its the best hotel experience I’ve had so far! We were welcomed by Ms. Baghya who had the most enthusiastic personality and all the staff were super friendly and helpful which made it feel like home! I really loved the greenery around, the lake, the hammocks, the tree houses, the swings, the peaceful walking paths and mostly the huge rock we climbed to see the sunset. It was magical. 😍 The architecture of the hotel was amazing and the food was grate too! Loved the dessert variety they had. Without a doubt it was the perfect place for my weekend gateway! Loved every bit of it.