1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cinnamon Lodge Habarana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Fina och trevliga.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-29


10 av 10

Kerstin,
Svedala

+
Parken
-

Bekräftad gäst: 2018-04-05


8 av 10

Kvinne,
Stavanger

+
Det beste med Cinnamon Red var uteserveringen og bassenget på taket. Det var god mat der også. De andre hotellene var også god standard.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-31


10 av 10

Rose-Marie,
Kattarp

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-07


10 av 10

Kate,
Varberg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


10 av 10

Ulrika,
Umeå

+
-

Bekräftad gäst: 2018-01-04


8 av 10

susanne,
viborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


9 av 10

Katarina,
Helsinki

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-09


9 av 10

Ossi,
Espoo

+
-

Bekräftad gäst: 2018-01-20


10 av 10

Jan,
Hornindal

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

3021 omdömen
Utmärkt
 
1807
Väldigt bra
 
927
Bra
 
212
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2018-12-26

Inlägg av gunnarostenson Lund, Sverige

Tre härliga dagar

Utomordentligt trevlig personal som hela tiden såg att vi trivdes. Trevliga och generösa rum. Enda lilla negativa är gångarna mellan rummen och huvudbyggnaden är mycket hala att gå på. Ett hotel att rekommendera.

 
2016-12-14

Inlägg av Hansgo Uppsala, Sverige

Högsta klass.

Högsta klass på service,mat, rum och miljö. Fin pool, park område, djur . Gym saknas dock. Trevlig dansant orkester. Utflykter ordnas på ett utmärkt sätt. Räkna dock med många timmars bilresa från colombo.

 
2016-01-03

Inlägg av BeateStockholm Stockholm

Älskade denna plats

Underbar plats att landa på i Sri lanka. Djuren, naturen, lugnet och den fina servicen. Bra utgångspunkt för safari och besök till Sigirya mm. Vi bodde här 4 nätter i december. Mycket god och prisvärd a la carre mat. Vi hyrde cyklar och tog en sväng i närområdet.

 
2019-04-20

Inlägg av amyamy2013 Manchester, Storbritannien

Amazing staff, pool & wildlife!

We stayed here for 4 nights. Overall the experience was fantastic & I would definitely recommend. First of all, the staff are the most friendly, willing & knowledgable of any hotel we have stayed at. Every person greeted us with a hello which was a very personable touch and made us feel at home. This in our opinion made the hotel a 5* and the customer service was incredible. Specific thanks to our friend Damith Gamlath who served us every night for breakfast & dinner and consistently provided a friendly service going above and beyond. Secondly, the pool and bar area is absolutely beautiful. Well kept & enough sun loungers. A great space to relax between trips and safaris. Also, the wildlife is such a beautiful experience - great to watch and not intrusive what so ever. Finally, the spa and services were amazing. One of the best massages we’ve ever had. Very professional service and what we’d consider a good price in a relaxing environment. One recommendation for this hotel would be cleanliness of the rooms. In general it was good, but from staying in other 5*’s it could definitely be more thorough. Examples being wrappers from previous guests under the bed & some insect marks on wall which were there on arrival. Small improvements like this would make a impact. Thanks for a fantastic stay - we would definitely return & hope the constructive comments are helpful!

 
2019-04-19

Inlägg av hannahabbotts Birmingham, Storbritannien

Lovely place

Lovely place to go with family the staff, food and rooms are lovely, very easy check in and bags taken to our rooms for us. Beds were very comfy and room cleaned every day. View from room was beautiful and you can see lots of animals walking around the hotel grounds.