1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cinnamon Lodge Habarana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Fina och trevliga.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-29


10 av 10

Kerstin,
Svedala

+
Parken
-

Bekräftad gäst: 2018-04-05


8 av 10

Kvinne,
Stavanger

+
Det beste med Cinnamon Red var uteserveringen og bassenget på taket. Det var god mat der også. De andre hotellene var også god standard.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-31


10 av 10

Kate,
Varberg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


10 av 10

Ulrika,
Umeå

+
-

Bekräftad gäst: 2018-01-04


8 av 10

susanne,
viborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


9 av 10

Katarina,
Helsinki

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-09


9 av 10

Ossi,
Espoo

+
-

Bekräftad gäst: 2018-01-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

2949 omdömen
Utmärkt
 
1763
Väldigt bra
 
905
Bra
 
207
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2018-12-26

Inlägg av gunnarostenson Lund, Sverige

Tre härliga dagar

Utomordentligt trevlig personal som hela tiden såg att vi trivdes. Trevliga och generösa rum. Enda lilla negativa är gångarna mellan rummen och huvudbyggnaden är mycket hala att gå på. Ett hotel att rekommendera.

 
2016-12-14

Inlägg av Hansgo Uppsala, Sverige

Högsta klass.

Högsta klass på service,mat, rum och miljö. Fin pool, park område, djur . Gym saknas dock. Trevlig dansant orkester. Utflykter ordnas på ett utmärkt sätt. Räkna dock med många timmars bilresa från colombo.

 
2016-01-03

Inlägg av BeateStockholm Stockholm

Älskade denna plats

Underbar plats att landa på i Sri lanka. Djuren, naturen, lugnet och den fina servicen. Bra utgångspunkt för safari och besök till Sigirya mm. Vi bodde här 4 nätter i december. Mycket god och prisvärd a la carre mat. Vi hyrde cyklar och tog en sväng i närområdet.

 
2019-02-17

Inlägg av holidaymaker1 Manchester, Storbritannien

Very good hotel

The staff here are very friendly and welcoming. Set in lovely countryside so the views are amazing and the weather is very hot. Sunshine all day. Food is excellent as are the large variety of drinks Lovely pool.

 
2019-02-17

Inlägg av AmyMBH Cambridge, Storbritannien

Perfect base from which to explore a fascinating part of Sri Lanka

Peaceful lodge style rooms made a perfect base from which to explore this fascinating part of Sri Lanka. The hotel itself can accommodate a fairly large number of guests which becomes apparent when everyone is wrestling to get to the buffet at dinner time but otherwise, this has the feeling of a quiet forest retreat. A wide variety of food to cater for all tastes and excellent room service. Clean and comfortable rooms. Friendly and attentive staff. I should add that we booked our trip very last minute and it was travel agent Demin at Ceylan Vacations ([email protected]) who found us this hotel and our wonderful driver and guide for the week Mr Daya Gunarathne ([email protected]). If you need either a travel agent or a driver/guide for your Sri Lankan trip, I would highly recommend them :)