1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cinnamon Lodge Habarana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 8 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Fina och trevliga.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-29


10 av 10

Kerstin,
Svedala

+
Parken
-

Bekräftad gäst: 2018-04-05


10 av 10

Rose-Marie,
Kattarp

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-07


10 av 10

Kate,
Varberg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

3076 omdömen
Utmärkt
 
1852
Väldigt bra
 
935
Bra
 
214
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2018-12-26

Inlägg av gunnarostenson Lund, Sverige

Tre härliga dagar

Utomordentligt trevlig personal som hela tiden såg att vi trivdes. Trevliga och generösa rum. Enda lilla negativa är gångarna mellan rummen och huvudbyggnaden är mycket hala att gå på. Ett hotel att rekommendera.

 
2016-12-14

Inlägg av Hansgo Uppsala, Sverige

Högsta klass.

Högsta klass på service,mat, rum och miljö. Fin pool, park område, djur . Gym saknas dock. Trevlig dansant orkester. Utflykter ordnas på ett utmärkt sätt. Räkna dock med många timmars bilresa från colombo.

 
2016-01-03

Inlägg av BeateStockholm Stockholm

Älskade denna plats

Underbar plats att landa på i Sri lanka. Djuren, naturen, lugnet och den fina servicen. Bra utgångspunkt för safari och besök till Sigirya mm. Vi bodde här 4 nätter i december. Mycket god och prisvärd a la carre mat. Vi hyrde cyklar och tog en sväng i närområdet.

 
2019-08-19

Inlägg av Kate_a_carter

Honeymoon Hotel

We were lucky enough to stay here in August as part of our honeymoon tour around Sri Lanka and it was the best hotel we stayed in. The rooms were beautiful, food excellent and the staff absolutely wonderful. The setting was also beautiful - we had some cheeky monkeys playing on our balcony one morning! Overall the best experience we have had in Sri Lanka and cannot recommend this hotel enough. Superb.

 
2019-08-17

Inlägg av Mudi81_R Colombo, Sri Lanka

One of our best hotel stays

We checked in on 13th Aug and checked out on 14th Aug. They gave us an early check in considering our request. We went with our 2 kids. There is a large baby pool which my kids thoroughly enjoyed. Hotel is about 27 acres with large trees and near by a lake. We enjoyed the nature after our lunch and it was breathtaking. We saw many birds and monkeys. Hotel Security was there ensuring guests have a nice experience. Food was really good with so many varieties. Hotel staff was so friendly and helpful. Many foreign guests were there mostly relaxing by the pool and also enjoying the nature. We went to Pidurangala in the morning and was able to enjoy the breakfast at the hotel since they had an extended breakfast till 10am. Thanks Cinnamon Lodge Habarana for nice experience. Would love to visit again.