1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Amari Galle - Vinter 2018/19 & Sommar 2019

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Rose-Marie,
Kattarp

+
Det blev inte Amari Galle Fick besked att det blev Grande Galle vilket var ett otroligt fint hotell med fantastisk personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-07


10 av 10

Johan,
Stockholm

+
Läget vid stranden och att det fanns solstolar det var inte så att alla hade lagt ut handdukar kl 0400 på morgonen
-
Nej men närområdet var inte så lockande för oss turister man fick ta en tuktuk till Galle fort för att komma till trevliga omgivningar med butiker och restauranger som passar oss västerlänningar. Hade varit trevligt med strandbarer etc utmed stranden men det var ingen allvarlig brist. Samtidigt var det inga störande försäljare eller tiggare på stranden som inte var så exploaterad.

Bekräftad gäst: 2019-02-23


10 av 10

Andreas,
Ystad

+
Läget och servicen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-17


10 av 10

Anna ,
Östersund

+
Bra service m trevlig personal. Rent och fräscht. Närhet till havet o att det finns fint poolområde.
-
Lite mer variationer på middagsmaten

Bekräftad gäst: 2018-12-01


10 av 10

Marcus,
Gustavsberg

+
Mycket bra och fantastiskt trevlig personal! Mycket god mat. Fin utsikt! Barnvänligt och fin pool. Lugnt och skönt samtidigt som det var nära till Galle fort och andra stränder. Stranden nedanför hotellet är fin men man får vara försiktig med vågorna.
-
De har lite problem med att det regnar in i olika delar av hotellet. Vilket dock inte påverkade oss på något negativt sätt.

Bekräftad gäst: 2018-03-08


3 av 10

F och M,
Västerås

+
Ute liggplatser
-
Dryck, musik, pool, beach mm

Bekräftad gäst: 2018-02-01


9 av 10

Mikael,
Stockholm

+
havsutsikt alla rum,trevlig personal, poolen, poolhandukar, gym, wifi
-
lite högt ljud från ac

Bekräftad gäst: 2018-01-18


9 av 10

Barbro,
Sandviken

+
personalen var väldigt trevliga och försökte alltid göra allt för att man skulle ha det bra och vara nöjd
-
Saknade en liten butik där man kunde köpa småsaker och lite godis eller snacks.

Bekräftad gäst: 2017-12-28


10 av 10

Niklas,
Uppsala

+
Utmärkt service från all personal. Härligt och välordnat poolområde. Mycket bra frukost. Bra Spa och massage.
-
Större utbud och variation på mat. En liten shoppingbutik. Onödigt höga priser på främst alkohol.

Bekräftad gäst: 2017-11-16


10 av 10

Louise,
Jægerspris

+
Service, renlighed , mad, faciliteter
-
Vi fik et meget lille værelse til 4 personer. Forstår ikke hvordan Apollo kan forslå dette værelse når man bestiller rejsen. Det var et dobbeltværelse !

Bekräftad gäst: 2019-02-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

990 omdömen
Utmärkt
 
620
Väldigt bra
 
240
Bra
 
80
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2018-01-05

Inlägg av Engwalls Stockholm, Sverige

Ej värt pengarna.

Detta är ett 5 stjärnigt hotell soloch badhotell som har höga ambitioner men inte kommit någonstans :( Det som var bra var maten och en riktigt bra bar på taket och snyggt (ej funktionsdugligt) poolområde. men sedan tar det bra slut. 1 Otrevliga mot vår chaufför, fick ej något att dricka eller en handduk att torka av resdammet med. 2 Problem med att strömmen ej fungerar vid regn (på nästan hela hotellet). Vårt rum saknade el under flera tillfällen och det tog varje gång lång tid att få det ordnat. 3 Solbäddarna är av tyg och personalen tar ej in dessa vid regn så man kan inte ligga på dem. Dessutom har de självklart börjat mögla och luktar surt. 4 Trotts att solbäddarna är blöta (som en tvätt svamp) från nattens regn lägger personalen ut rullade handdukar på dem för att gästerna skall ligga på dem. Även handdukarna blev då blöta 5 Personalen kan för dålig engelska 6 Oengagerad personal i Poolbaren, ingen kom och frågade om man ville köpa något från baren. De fokuserade bara på att lägga ut handdukar som ingen kunde använda. 7 Fel på deras AC anläggning i ett av rummen (det blev helt dyngsurt) och försökte tala om för oss att det var för att vi hade öppnat balkongdörren i mer än 2 min (vi hade inte öppnat dörren alls) och därför var det så. Alla dessa saker borde gå att åtgärda, men de var rätt ointresserade

 
2017-12-24

Inlägg av Caroline S

Lugnt och härligt

Fina fräscha rum, lite folk (vi lämnade 23 dec då kom fler), god lunch i poolbaren (a la carte i restaurangen dock inte att rekomendera, vi provade 2 ggr och det räckte..åk in till fortet istället med tuktuk, kostar ca 25 kr, där finns massa bra restauranger). Bra service men vi åkte bil från colombo för 40usd, hotellet tar 165usd för samma resa. Fantastiska solnedgångar i solstolen eller på takterrassen. Alla rum vätter mot havet, rena, fräscha och nya! Inga gångavstånd men man tar sig snabbt överallt med tuktuk (dom står alltid utanför hotellet). Rekommenderas starkt!

 
2017-12-20

Inlägg av 82christerb

Superfint hotell

Vi har varit här i två veckor och är i stort sätt nöjda med allt. Fräscht nytt hotell, jättefin frukostbuffé, stor bassäng (bra för motionssim), mysig takbar, fina rum med underbar utsikt, bra städning och bra restaurang med ok priser och utbud. God mat! Vi åkte till närliggande orter med lokalbussen vilket var lätt och nästan gratis (även om ofta lite ryckig och vild körstil och ibland stående i full buss). Men annars finns alltid tuktuk som också är billigt och smidigt. Hotellet ligger ju lite ’off’ och badstranden är inte så bra för bad, så man bör räkna med att man vill åka på utflykter för att bada/snorkla/dyka, shoppa och bara se något av själva landet. Rekommenderar Hikkaduwa och Unawatuna Jungle beach. Om man bokar hotelltaxi och frukostbox bör man dock försäkra sig om att de förstått (hände att vi stod utan när vi hade en morgontid att passa för en bokad valtur med Whalewatchingclub i Mirissa).

 
2017-11-18

Inlägg av Linkar Uppsala

Toppen!

Tillbringade två veckor här med min sambo. Det var första gången vi besökte Sri Lanka och vi är mycket nöjda med vår resa. Vi har i princip inget att klaga på hotellet, det låg fyra km utanför Galle town och dit åkte vi tuk-tuk flera gånger. Vårt rum låg på våning sex o hade fantastisk utsikt över havet och poolområdet som var toppen. All personal var så trevliga hjälpsamma och tillmötesgående på alla sätt. Frukosten var top notch, stort utbud av allt. Även annan mat vi åt smakade mycket bra. Det finns en roof top bar där man kunde ta en drink och lite enklare mat samt se på solnedgången. Mysigt! Även spa-anläggningen var fräsch och massagen som jag tog underbar. Vi återkommer med glädje hit!

 
2019-03-19

Inlägg av Freedom21380261923

Great Hotel!

We had a great stay at amari. The hotel is just wonderful and everything is just perfect. Mr Darshana at the pool bar offered a great service with some additional extras which was just wonderful! At the rooftop bar “bommu” Mr. Sajith fullfilled every extra wish. Exellent service! The drinks were so tasty so we spent a lot of time up there. we highly recommend this hotel as we had great experience here. If you are seraching for the perfect package with realxing beautiful place and superb kind staff this is the right place!