1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Colombo Fairway

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Yvonne,
Upplands Väsby

+
Läget centarlat i stan
-
TOg tid med incheckning eftersom något hade missats vid bokningen ( väntan 1 timme)

Bekräftad gäst: 2018-03-08


8 av 10

Egil,
Thomsen

+
Grei beliggenhet.
-
Apollo bør lage et forslag til program ang. steder som er verd å besøke på hver destinasjon med opplysninger om kostnadene forbundet med dette. Dette måtte vi finne ut av på egen hånd. Vi var heldige og hadde en fantastisk sjåfør / guide som tilrettela for oss på en meget god måte.

Bekräftad gäst: 2019-01-24


9 av 10

Christer,
Örebro

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-05


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-01-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

769 omdömen
Utmärkt
 
311
Väldigt bra
 
310
Bra
 
90
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2018-01-23

Inlägg av Q45QSjessicar Nässjö, Sverige

Fint hotell lite utanför centrum

Fint hotell, placerat lite utanför centrum. Fungerade wifi och fina rum med bra sängar. God service och trevlig personal. Hotellet har ingen pool. Runt hotellet finna några restauranger direkt riktade mot turister, men någon gata bort finns lokal mat.

 
2017-11-24

Inlägg av 723niclasb Upplands Väsby, Sverige

Första natten i Colombo

Min flickvän hade praktik nere i Colombo, och jag åkte ner för att hälsa på. Hon hade bott på hotellet under veckan innan jag kom. Mycket trevlig och hjälpsam personal! Modernt och trevligt hotell. Små, trevligaz moderna rum. Dock väldigt lyhört.

 
2017-02-28

Inlägg av Mona H

MÖGLIGT BRÖD

Otrolig dålig buffe... hittade mögligt bröd på buffen vilket jag sa till kökschefen. Myror på rymmet och en spricka i taket ute på altanen så det droppade vatten på en när man skulle ut och ha det mysigt på altanen och det lämnade en stor vattenpöl på golvet. Magneterna fungerade inte på dörrarna så man kunde inte låta dem stå öppna. Klagade till managern som gav oss ett annat rum samt frukost i deras Java house istället. Långsam betjäning och ingen wow-upplevelse med maten där heller. Helt klart under café-standarden här hemma..... Kommer inte hit här igen...bor hellre på hostel!

 
2019-02-20

Inlägg av RNDTravl

Great Location

Great location for exploring Colombo, right outside the Dutch hospital. Hotel room is average, bed is comfortable and its clean. Nothing overly exciting about the hotel itself. Quite expensive for what it is.

 
2019-02-17

Inlägg av JRahul Chandigarh, Indien

Good hotel with great location

A good business hotel for a nice comfy stay. GOOD -> Location of the hotel is ideal, with lot of eateries and shopping next to it -> The staff is very courteous and ready to help -> The old hospital street is always buzzing, with live music and dances on fixed days -> It approximately takes 45 mins to an hour to reach the Airport -> It is reasonably priced, with clean and spacious rooms -> I got free upgrades on both the nights I stayed there and with a smile. Appreciate that. -> Rooftop bar is an added attraction, incase you do not wish to step out. -> One of the few hotels who are sure about their services and standards that they personally ask the guest to review them, after they leave. BAD -> The restaurant, which looks to be inside the hotel premise, but actually gives a feel of being owned by some third party, running a restaurant. I personally did not like it for the fact that there were hotel guests as well as outsiders and it was too crowded in some instances. -> The evening I reached, my package included dinner, for which the hotel staff guided me to the restaurant, the stewards inside handed me the Menu and asked me to order anything I wish for, as it is all included. I cross-checked with the manager and he affirmed it. We were 3 people and frankly did not like the taste of most of the things, we ended up ordering quite a bit. After I walked out and was enjoying a walk outside the hotel, the steward came back to me and called me inside. The hotel and the restaurant staff were all gathered there and they told me that I had ordered more then the permissible limit. I told them that I confirmed twice from the restaurant staff, to which the hotel guys agreed and took my side and matter was resolved without paying anything extra. In short I would recommend that kindly inform about the permissible limit to the guest before he enters the restaurant and train the staff accordingly. -> Rooms towards the street are noisy, due to concerts at times, incase you don't want to be disturbed, ask for a room on the other side. Overall a good property, if you are looking for mid-range segment with all basic amenities.