1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Colombo Fairway

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Yvonne,
Upplands Väsby

+
Läget centarlat i stan
-
TOg tid med incheckning eftersom något hade missats vid bokningen ( väntan 1 timme)

Bekräftad gäst: 2018-03-08


8 av 10

Egil,
Thomsen

+
Grei beliggenhet.
-
Apollo bør lage et forslag til program ang. steder som er verd å besøke på hver destinasjon med opplysninger om kostnadene forbundet med dette. Dette måtte vi finne ut av på egen hånd. Vi var heldige og hadde en fantastisk sjåfør / guide som tilrettela for oss på en meget god måte.

Bekräftad gäst: 2019-01-24


9 av 10

Christer,
Örebro

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-05


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-01-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

853 omdömen
Utmärkt
 
346
Väldigt bra
 
343
Bra
 
101
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2018-01-23

Inlägg av Q45QSjessicar Nässjö, Sverige

Fint hotell lite utanför centrum

Fint hotell, placerat lite utanför centrum. Fungerade wifi och fina rum med bra sängar. God service och trevlig personal. Hotellet har ingen pool. Runt hotellet finna några restauranger direkt riktade mot turister, men någon gata bort finns lokal mat.

 
2017-11-24

Inlägg av 723niclasb Upplands Väsby, Sverige

Första natten i Colombo

Min flickvän hade praktik nere i Colombo, och jag åkte ner för att hälsa på. Hon hade bott på hotellet under veckan innan jag kom. Mycket trevlig och hjälpsam personal! Modernt och trevligt hotell. Små, trevligaz moderna rum. Dock väldigt lyhört.

 
2017-02-28

Inlägg av Mona H

MÖGLIGT BRÖD

Otrolig dålig buffe... hittade mögligt bröd på buffen vilket jag sa till kökschefen. Myror på rymmet och en spricka i taket ute på altanen så det droppade vatten på en när man skulle ut och ha det mysigt på altanen och det lämnade en stor vattenpöl på golvet. Magneterna fungerade inte på dörrarna så man kunde inte låta dem stå öppna. Klagade till managern som gav oss ett annat rum samt frukost i deras Java house istället. Långsam betjäning och ingen wow-upplevelse med maten där heller. Helt klart under café-standarden här hemma..... Kommer inte hit här igen...bor hellre på hostel!

 
2019-04-21

Inlägg av romello_202 MIAMI BEACH

Great location

Hotel was clean, guest service was good.. Great location for the money. Easy to get to train station or anywhere in the city within 15 minutes. Bathroom was kinda small, but overall no complaints.. I would stay there again.

 
2019-04-20

Inlägg av Si-Dean74 Kingston-upon-Hull, Storbritannien

What a lovely place

We were on a family tour with Intrepid and this was our last stop before heading home. And what a lovely hotel, they gave us a family room on floor seven, which was very modern and comfortable, with a king size bed and 2 singles, the room had a big sofa and work space and chair for those travelers who still have to work, a microwave and sink in the main room, the shower room was very modern and clean. Large wardrobes complete with Safe. The staff were very lovely and couldn't of done more for us.