1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Colombo Fairway

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Yvonne,
Upplands Väsby

+
Läget centarlat i stan
-
TOg tid med incheckning eftersom något hade missats vid bokningen ( väntan 1 timme)

Bekräftad gäst: 2018-03-08


8 av 10

Egil,
Thomsen

+
Grei beliggenhet.
-
Apollo bør lage et forslag til program ang. steder som er verd å besøke på hver destinasjon med opplysninger om kostnadene forbundet med dette. Dette måtte vi finne ut av på egen hånd. Vi var heldige og hadde en fantastisk sjåfør / guide som tilrettela for oss på en meget god måte.

Bekräftad gäst: 2019-01-24


9 av 10

Christer,
Örebro

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-05


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-01-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

886 omdömen
Utmärkt
 
363
Väldigt bra
 
357
Bra
 
103
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2018-01-23

Inlägg av Q45QSjessicar Nässjö, Sverige

Fint hotell lite utanför centrum

Fint hotell, placerat lite utanför centrum. Fungerade wifi och fina rum med bra sängar. God service och trevlig personal. Hotellet har ingen pool. Runt hotellet finna några restauranger direkt riktade mot turister, men någon gata bort finns lokal mat.

 
2017-11-24

Inlägg av Frostmats Upplands Väsby, Sverige

Första natten i Colombo

Min flickvän hade praktik nere i Colombo, och jag åkte ner för att hälsa på. Hon hade bott på hotellet under veckan innan jag kom. Mycket trevlig och hjälpsam personal! Modernt och trevligt hotell. Små, trevligaz moderna rum. Dock väldigt lyhört.

 
2017-02-28

Inlägg av Mona H

MÖGLIGT BRÖD

Otrolig dålig buffe... hittade mögligt bröd på buffen vilket jag sa till kökschefen. Myror på rymmet och en spricka i taket ute på altanen så det droppade vatten på en när man skulle ut och ha det mysigt på altanen och det lämnade en stor vattenpöl på golvet. Magneterna fungerade inte på dörrarna så man kunde inte låta dem stå öppna. Klagade till managern som gav oss ett annat rum samt frukost i deras Java house istället. Långsam betjäning och ingen wow-upplevelse med maten där heller. Helt klart under café-standarden här hemma..... Kommer inte hit här igen...bor hellre på hostel!

 
2019-06-11

Inlägg av Charnock19 Dallas, Texas

Stay at Fairway Colombo - June 2019

A good clean hotel for the budget conscious traveler and nothing more. The room size is small ( Do not go by the Hotel room photos). We had opted for a twin bed which was so small in width that sleeping comfort was highly compromised. Our room was on the backside of the hotel which could only have a view of the congested road/ buildings. We could not remove the curtains all along in the rooms as there was lack of privacy from adjacent buildings. The restaurant and the breakfast left many things to be desired . However, the toilet was clean and spotless. Front desk was helpful. Overall, a very mediocre stay and will not stay again.

 
2019-06-10

Inlägg av TinShed Colombo, Sri Lanka

Good hotel well situated for walks along the shore

This is an Emirates Airline recommended hotel (3*) and it did more than what was on the tin thanks to the receptionist Mary. She went out of her way to assist me, down to telling me how much I should pay for a tuk-tuk. The hotel rooms are quiet, clean and nicely decorated. They offer tea and instant coffee options in the room (together with two bottles of water each day). There is no in-house dining per se but press R in the lift and you’ll be transported to a great restaurant (not part of the hotel but hotel guests get a 10% discount); or use your room key to access some local ‘faster food’ lunch and dinner possibilities. I’ve tried both options and was able to get great tasting gluten and dairy free vegetarian and non-veg food.