1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om The Temple Tree

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Läget, bra service, mycket bra personal
-
Bättre stolar i matsalen, de skulle behöva utveckla sin barmiljö för att skapa en ” afterbeach” eller efter maten på kvällen för att ta en drink tex sköna vilostolar, musik, mm.

Bekräftad gäst: 2018-03-15


8 av 10

Mårten,
Stockholm

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-03-08


9 av 10

Jarkko,
Hyvinkää

+
Siisti, ystävällinen henkilökunta. Saimme aluksi eri tason huoneen kuin mistä olimme maksaneet mutta asia korjattiin seuraavaksi päiväksi. Hintaan sisältyvien veipullojen perään jootui kysymään muutaman kerran.
-
Henkilökunnalle tarkastuslista että kaikki asiat kuten wc-paperi ja vesipullot tulee hoidettua.

Bekräftad gäst: 2018-02-24


10 av 10

Liv-Kari ,
Tjøme

+
Strand/uteområder. Fint hotell med stolt personale.
-
Litt misvisende i hht. beliggenhet. Får inntrykk av at det er nær Bentota 1,6 km. til sentrum men Induruwa!

Bekräftad gäst: 2018-03-31


7 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-01-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

389 omdömen
Utmärkt
 
172
Väldigt bra
 
110
Bra
 
51
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2015-04-03

Inlägg av msuominen Stockholm, Sverige

Nyrenoverat hotell med tillmötesgående personal

+ Hotellet ligger precis vid den vackra stranden Induruwa. Alla rum har utsikt mot havet och är helt nyrenoverade med fina materialval och färger. Personalen är otroligt tillmötesgående och gör verkligen sitt yttersta för att leverera. Managern Neel har lyckats väldigt bra med att ta fram ett stort team som försöker se till kundens bästa. Badvakterna Maheel och Sunil ser till att man känner sig trygg på stranden och hjälper till med allt man behöver under en dag i solen, färsk alovera för bränd hy är ett exempel. Jaika i receptionen får verkligen en att känna sig som hemma är alltid behjälplig med en mängd olika saker. Poolen är väldigt fräsch och lång så gillar man att simma är den perfekt! Maten är toppen, det märks att en kock har lagat rätterna. Läget är riktigt bra om man är ute efter en avkopplande semester, stranden var nästintill tom så här års så det kändes väldigt lyxigt. - Internetuppkopplingen är inte jätte bra på rummet men det gör inte så mycket då man kan sitta i deras fina bar eller lobby samtidigt som man tar en kopp te! En del har svårigheter med det engelska språket men jag anser att det gör vistelsen mer intressant, jag har ändå rest hit för att uppleva landet, inte för att prata engelska. Tack för en trevlig vistelse!

 
2014-03-11

Inlägg av Helena J Stockholm, Sverige

Inte helt nöjd.

1. Mycket fint och rent rum 2. Fantastisk vy 3. Mycket fint strandområde 4. Trevlig pool 5. Fresh frukost a. A la carte motsfarar inte de höga priserna b. Priserna för de vinner som efbjuds i menyn är också alldeles för höga c. Väldigt, väldigt påträngande personal d. Ett försök att ta mer betalt för minibaren. ....i 4 dagar som vi bott på hotellet, har vi varit näst intill förföljda av personalen, som försökte pracka på oss middagar, kvällsmål, vinflaskor och berättade utan att bry sig om våra "nej tack" vad de hade att erbjuda för dagen. För att inte tala om att en av killarna, ansvarig för rumservice, hade knackat på våran dörr, dagen innan vi åkte, och helt enkelt begärde dricks för hans service. Acceptabelt på ett så pass dyrt hotell!!!! Däremot har vi inte störts av trafiken. Det verkar som att hotellets ledning har tagit till sig kritiken och åtgärdat problemet. Det fanns väggar både mellan parkieringen och salongen, och ännu än som skyddade restaurangen.

 
2019-03-10

Inlägg av Martina Z

Awful food and overpriced hotel

We stayed for five nights. Unfortunately we couldn’t cancel the booking. The food in this hotel is massively overpriced and awful. It’s right on the beach and the fish and seafood were revolting. Buffet even worse. They have no idea how to cook. We stayed in other 5 hotels and we always had great Sri Lankan food. The morning juice was cheap cordial (in every other place they had awesome fresh Sri Lankan fruit freshly juiced), and the tea, that should excel in Sri Lanka and that we always found amazing anywhere else, was the cheapest brand you can find everywhere in the world. Lucky there is a restaurant near by where we went to have something edible. Not good enough. Room average, tropical weather and there’s no fly screen so you must close the window and sleep with the aircon on. Not worth the money. It’s a trap for tourists. The sea as well was in the calmest time of the year and it was nearly impossible to swim, there were always massive waves that put everyone off. In Sri Lanka there are plenty of better locations with honest prices.

 
2019-03-06

Inlägg av rahul8401

stay away from this property

this property has a very pathetic entrance to start with. the hotel lobby usually has no one to attend and always ready to argue on the most minute details about your trip. the staff as no manners to speak to guest. It violates your privacy in every stretch of imagination. Pool isnt clean Phone isnt working the toiletry are of some unknown company. Please avoid. by no means its a 5 star property.

 
2019-02-19

Inlägg av jrhunter2 London, Storbritannien

Great location, good room, average service

We spent four nights at Temple Tree at the end of our two weeks in Sri Lanka. The room was a good size, with a great balcony overlooking the Indian Ocean. Strange setup with the upper half of the bathroom wall being a window, but not a massive issue! There are two nice swimming pools, both of which are heated by the sun during the day. The beach is quiet and clean, with some good waves to swim in. We ate outside the hotel for dinner (we thought Rs 2000 per person for the buffet was quite expensive). The breakfast buffet was decent, at least on a par with the other hotels we’d stayed at in Sri Lanka. The staff were all friendly and intended to be helpful, but in some respects they needed a little more training. For example, throughout our stay, the tv and internal telephone system was broken - we were told daily that the issues would be fixed the same day, but they never were. This didn’t cause a huge amount of inconvenience, but it was clear that the staff didn’t really know what was going on. It was ironic when a receptionist asked if we needed a wake up call - it wouldn’t be possible! Despite this, we enjoyed our stay, and would recommend for a relaxed ending to a holiday.