1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om The Temple Tree

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Läget, bra service, mycket bra personal
-
Bättre stolar i matsalen, de skulle behöva utveckla sin barmiljö för att skapa en ” afterbeach” eller efter maten på kvällen för att ta en drink tex sköna vilostolar, musik, mm.

Bekräftad gäst: 2018-03-15


8 av 10

Mårten,
Stockholm

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-03-08


9 av 10

Jarkko,
Hyvinkää

+
Siisti, ystävällinen henkilökunta. Saimme aluksi eri tason huoneen kuin mistä olimme maksaneet mutta asia korjattiin seuraavaksi päiväksi. Hintaan sisältyvien veipullojen perään jootui kysymään muutaman kerran.
-
Henkilökunnalle tarkastuslista että kaikki asiat kuten wc-paperi ja vesipullot tulee hoidettua.

Bekräftad gäst: 2018-02-24


10 av 10

Liv-Kari ,
Tjøme

+
Strand/uteområder. Fint hotell med stolt personale.
-
Litt misvisende i hht. beliggenhet. Får inntrykk av at det er nær Bentota 1,6 km. til sentrum men Induruwa!

Bekräftad gäst: 2018-03-31


7 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-01-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

373 omdömen
Utmärkt
 
166
Väldigt bra
 
106
Bra
 
49
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2015-04-03

Inlägg av msuominen Stockholm, Sverige

Nyrenoverat hotell med tillmötesgående personal

+ Hotellet ligger precis vid den vackra stranden Induruwa. Alla rum har utsikt mot havet och är helt nyrenoverade med fina materialval och färger. Personalen är otroligt tillmötesgående och gör verkligen sitt yttersta för att leverera. Managern Neel har lyckats väldigt bra med att ta fram ett stort team som försöker se till kundens bästa. Badvakterna Maheel och Sunil ser till att man känner sig trygg på stranden och hjälper till med allt man behöver under en dag i solen, färsk alovera för bränd hy är ett exempel. Jaika i receptionen får verkligen en att känna sig som hemma är alltid behjälplig med en mängd olika saker. Poolen är väldigt fräsch och lång så gillar man att simma är den perfekt! Maten är toppen, det märks att en kock har lagat rätterna. Läget är riktigt bra om man är ute efter en avkopplande semester, stranden var nästintill tom så här års så det kändes väldigt lyxigt. - Internetuppkopplingen är inte jätte bra på rummet men det gör inte så mycket då man kan sitta i deras fina bar eller lobby samtidigt som man tar en kopp te! En del har svårigheter med det engelska språket men jag anser att det gör vistelsen mer intressant, jag har ändå rest hit för att uppleva landet, inte för att prata engelska. Tack för en trevlig vistelse!

 
2014-03-11

Inlägg av Helena J Stockholm, Sverige

Inte helt nöjd.

1. Mycket fint och rent rum 2. Fantastisk vy 3. Mycket fint strandområde 4. Trevlig pool 5. Fresh frukost a. A la carte motsfarar inte de höga priserna b. Priserna för de vinner som efbjuds i menyn är också alldeles för höga c. Väldigt, väldigt påträngande personal d. Ett försök att ta mer betalt för minibaren. ....i 4 dagar som vi bott på hotellet, har vi varit näst intill förföljda av personalen, som försökte pracka på oss middagar, kvällsmål, vinflaskor och berättade utan att bry sig om våra "nej tack" vad de hade att erbjuda för dagen. För att inte tala om att en av killarna, ansvarig för rumservice, hade knackat på våran dörr, dagen innan vi åkte, och helt enkelt begärde dricks för hans service. Acceptabelt på ett så pass dyrt hotell!!!! Däremot har vi inte störts av trafiken. Det verkar som att hotellets ledning har tagit till sig kritiken och åtgärdat problemet. Det fanns väggar både mellan parkieringen och salongen, och ännu än som skyddade restaurangen.

 
2019-01-22

Inlägg av Kasandra G

Amazing Stay!

We ended up at Temple Tree resort as switch from previous accommodation, but really couldn't have made a better choice. To say our time in Bentota was a whirlwind would be an understatement. The staff was helpful in accommodating a last minute booking, rooms are spacious, modern and clean. The bathrooms, although small are pristine and stocked with all the necessary amenities. And the buffet OMG.... in addition to all this, the staff are super helpful, and invested in making sure you have an unforgettable experience. While there, I picked up a knee injury, needless to say, the staff went out of their way to accommodate and assist me, from assisting me with getting a doctor, to providing a wheelchair, to making sure we had everything we need. Thank you to all the staff at Temple Tree.

 
2019-01-21

Inlägg av razfatayer Jordanien

Amazing stay!

I love love this hotel! Facility, view, service, rooms, comfy beds. Breakfast was satisfying. Didn’t try the dinner buffet but my friends had an amazing one and recommended it. Nice beach. They dont serve food after dinner time! The room curtains were a bit annoying in the morning as u can see the sun light as clearly as if u dont have curtains But over all Recommended

 
2019-01-16

Inlägg av Jayarakhyani

Amazinggggg Trip 😊

Me and my sister stayed at the hotel for 2 nights on my Birthday. My sister planned a surprise beach dinner and I might say it was wonderfully arranged by Lakshika and her staff. It was no less than a dream beach dinner that one can think of with a surprise Birthday cake. Food was amazing, the 3 course meal prepared by the chef was very tasty and finger licking good.How can I forget about Sam, who was on his toes and served us even when his shift was over.The live music added to the glory of the evening, specially when they sung some nice Hindi songs😊. It was the best birthday that I have celebrated which couldn't have been possible without the support and hospitality of the entire staff of Temple Tree, who made me feel so special😇 Overall the resort was very nice with a nice swimming pool, over looking the sea that one can imagine. The food choices were good and were good in taste. Last but not the least Himasha Leo who helped us with the nearby attraction in Bentota. Everybody ensured that we have a wonderful experience of Sri Lankan.