1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om The Temple Tree

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 3 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Läget, bra service, mycket bra personal
-
Bättre stolar i matsalen, de skulle behöva utveckla sin barmiljö för att skapa en ” afterbeach” eller efter maten på kvällen för att ta en drink tex sköna vilostolar, musik, mm.

Bekräftad gäst: 2018-03-15


8 av 10

Mårten,
Stockholm

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-03-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

395 omdömen
Utmärkt
 
173
Väldigt bra
 
113
Bra
 
52
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2015-04-03

Inlägg av msuominen Stockholm, Sverige

Nyrenoverat hotell med tillmötesgående personal

+ Hotellet ligger precis vid den vackra stranden Induruwa. Alla rum har utsikt mot havet och är helt nyrenoverade med fina materialval och färger. Personalen är otroligt tillmötesgående och gör verkligen sitt yttersta för att leverera. Managern Neel har lyckats väldigt bra med att ta fram ett stort team som försöker se till kundens bästa. Badvakterna Maheel och Sunil ser till att man känner sig trygg på stranden och hjälper till med allt man behöver under en dag i solen, färsk alovera för bränd hy är ett exempel. Jaika i receptionen får verkligen en att känna sig som hemma är alltid behjälplig med en mängd olika saker. Poolen är väldigt fräsch och lång så gillar man att simma är den perfekt! Maten är toppen, det märks att en kock har lagat rätterna. Läget är riktigt bra om man är ute efter en avkopplande semester, stranden var nästintill tom så här års så det kändes väldigt lyxigt. - Internetuppkopplingen är inte jätte bra på rummet men det gör inte så mycket då man kan sitta i deras fina bar eller lobby samtidigt som man tar en kopp te! En del har svårigheter med det engelska språket men jag anser att det gör vistelsen mer intressant, jag har ändå rest hit för att uppleva landet, inte för att prata engelska. Tack för en trevlig vistelse!

 
2014-03-11

Inlägg av Helena J Stockholm, Sverige

Inte helt nöjd.

1. Mycket fint och rent rum 2. Fantastisk vy 3. Mycket fint strandområde 4. Trevlig pool 5. Fresh frukost a. A la carte motsfarar inte de höga priserna b. Priserna för de vinner som efbjuds i menyn är också alldeles för höga c. Väldigt, väldigt påträngande personal d. Ett försök att ta mer betalt för minibaren. ....i 4 dagar som vi bott på hotellet, har vi varit näst intill förföljda av personalen, som försökte pracka på oss middagar, kvällsmål, vinflaskor och berättade utan att bry sig om våra "nej tack" vad de hade att erbjuda för dagen. För att inte tala om att en av killarna, ansvarig för rumservice, hade knackat på våran dörr, dagen innan vi åkte, och helt enkelt begärde dricks för hans service. Acceptabelt på ett så pass dyrt hotell!!!! Däremot har vi inte störts av trafiken. Det verkar som att hotellets ledning har tagit till sig kritiken och åtgärdat problemet. Det fanns väggar både mellan parkieringen och salongen, och ännu än som skyddade restaurangen.

 
2019-08-25

Inlägg av vinodg776 New Delhi, Indien

Superb Hotel , Superb services

we , five person of a family spend one day ( 20/8/19 to 21/8/19 ) in This hotel in Bentota. Beautifully Decorated room , Clean and clear Swimming Pool , Personal Beach and Nice services by staff . what more , one can expect . we enjoyed a lot first on the beach than in swimming pool than party at pool . food was good . over all , We will come back again and recommend to others also

 
2019-06-12

Inlägg av DilshanKK Colombo, Sri Lanka

Hotel in a nice location with sea view. Service need to be improved.

Situated in a very scenic location near the beach. Easily accessible because its located beside the Galle-Colombo road. The room had a balcony with sea view. For the lunch only the set menu was available instead of buffet. Look a little bit of longer time to get our meal prepared even though few people at the restaurant. Items were limited in the menu. Had buffet dinner & breakfast. Dinner buffet food was average. The BBQ meat was bit raw. Breakfast was good. Had a lot of varieties. There was a one incident which we felt very uncomfortable. I was in the bathroom & i heard a knock. I took few seconds to get myself robed up & came out of the bathroom. I was astonished to see a room service lady inside our room. She was bringing us a fruit basket. But it would be nice if she had waited outside another minute more or knock again. Or else the reception should have given us a call telling us before hand. May be they did it as surprise gift. But it would definitely be a terrible experience if that happens when we were in bed. Anyway we didn't blame the lady who is carrying a gift for us at that moment. We didn't complain either because we never wanted to get her fired. But please educate your staff members on manners while entering a room of a guest.

 
2019-03-26

Inlägg av Shammi S Dehradun, Indien

A DECENT PLACE ON THE BEACH

Temple Tree Resort & Spa is a boutique hotel located on soft sandy beach. It is well connected from Colombo and is on the main road. The property has been recently renovated which has improved the ambiance. It is just ten minutes drive from the Bentota Beach. The staff is polite and courteous. One can enjoy the private beach and the place is ideal for rest and recuperation