1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om The Surf

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

,

+
Läget. Balkongen.
-
Fungerande säkerhetsbox. All städning ske vid samma tillfälle. Inte regna in i rummet. Bättre lunchallternativ i poolbaren. Mycket lång väntetid på beställa och få mat i poolbarerna.

Bekräftad gäst: 2018-12-29


8 av 10

Raija,
göteborg

+
trevlig personal
-
mat till frukost inriktar sig enbart till "indiska" gäster. Vill ha lite valmöjligheter till oss " nordbor"

Bekräftad gäst: 2018-12-27


9 av 10

,

+
Läget vid stranden. Poolen vid deluxerummen.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-22


4 av 10

Carin,
Falun

+
Mycket trevlig och hjälpsam personal! Nära till havet.
-
Enformig mat, var less på frukosten redan efter några dagar och fanns inget annat än rostad macka och frukt som barnen gillade. Det tog lång tid innan vi fick värt rum när vi kom till hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-11-10


9 av 10

Ludbeth,
Hudiksvall

+
Bemötandet i receptionen toppen. Fina rum. Bra frukost.
-
Strandbaren kan öka sin service.

Bekräftad gäst: 2018-03-22


9 av 10

Yvonne,
Upplands Väsby

+
personalen !
-

Bekräftad gäst: 2018-03-08


8 av 10

Karl,
Malmö

+
Läget, stranden, poolerna, personalen trevliga med bra bemötande
-
Fler menyer på barer, vi fick ofta dela, dålig info om vad som sker på hotellet, dvs inga planscher o dylikt, ingen vettig bar ute trots perfekt läge för en drink i solnedgången

Bekräftad gäst: 2018-03-01


10 av 10

,

+
Läget, personalen och sevicen
-
------

Bekräftad gäst: 2018-02-08


5 av 10

Lisbeth,
Upplands Väsby

+
Läget
-
Fler parasoll. Olika menyer i restaurangerna. Snabbare service.

Bekräftad gäst: 2018-01-04


5 av 10

Paulina,
Stockholm

+
Läget nära stranden
-
Ett ställe/bar/café där det ALLTID finns personal så man slipper springa runt på hela anläggningen och leta personal om man bara vill köpa en dricka. Som det såg ut på min semester var inte fallet sådant, och det anser jag är oacceptabelt!

Bekräftad gäst: 2017-12-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1087 omdömen
Utmärkt
 
448
Väldigt bra
 
344
Bra
 
141
Mindre bra
 
76
Underkänt
 
78

5 senaste omdömen

2019-01-03

Inlägg av Kriti2012 Aluthgama, Sri Lanka

Trevligt hotell med underbart läge

The Surf är ett väldigt trevligt hotell med ett fantastiskt läge precis på stranden. Personalen är alla mycket tillmötesgående och trevliga, alltid med ett leende. Restaurang- och barchefen var mån om oss och gjorde sitt allra bästa för att vi skulle vara nöjda. Rekommenderas!

 
2018-02-08

Inlägg av Lenah T

Nackspegel i badrummet

Att rummet har nackspegel i badrummet ger plus för mig som retat mig på att det saknas på de flesta hotell! Att det dessutom är fräscha rum, bekväma sängar, varierad oc fin frukostbuffé och mycket trevlig personal håller uppe betyget. Strandnära, billigt spa och billig och bra laundryservice. Vi kan bara rekommendera detta hotell.

 
2018-01-20

Inlägg av Susanne V Stockholm, Sverige

Semester

Bra hotell med ett mycket bra läge. Personalen trevlig och tillmötesgående. Vi har bara frukost på hotellet men den är gigantisk. Det är många som har all inclusive och det ser fräscht ut men vi vill se mycket mer än hotellet. Rummet är finare än på bilderna,förmodligen helt nyrenoverat. Klinkers på golvet vita väggar och okej säng. Egen altan med solsängar. Något minus för att det inte finns parasoll på altanen men det finns att tillgå på de allmänna ytorna.Det finns både tuktuk o taxi precis utanför.

 
2017-11-17

Inlägg av Anna Lena A

Hotell i direkt närhet till stranden

Underbart hotell där du hör vågorna från altanen! Bra storlek på rummet duschrum helt ok, men saknar duschkabin/draperi. Stora frukost buffé där personal kan vägleda dig vid val av rätterna. Våga prova det finns flera rätter som jag inte hade provat utan lite"guidning", men de var jätte gott.

 
2017-03-30

Inlägg av agneta747 Stockholm, Sverige

Mycket bra läge, nära strand och havsutsikt

Hotellet lite slitet men god frukost. Tåget gick ju ganska nära men det var lite charmigt. Vi var ofta på restaurang Trax som blev vår favorit, nära hotellet och tåget gick nästan precis utanför entrén. Gillade även restaurang Mallis men där var det lite dyrare.