1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Cinnamon Bey Beruwala

  • All Inclusive
  • Flera restauranger på teman
  • Mitt på stranden i Bentota

Cinnamon Bey Beruwala är ett fräscht All Inclusive-hotell beläget direkt på stranden i Bentota. På hotellet finns sex restauranger, ett spa och ett stort härligt poolområde i grönskande omgivningar. Här finns allt du kan tänkas behöva för en avkopplande semester i härliga Sri Lanka.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Personalen / Servicen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2140 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Cinnamon Bey Beruwala ligger i en naturlig vik med den mjuka sandstranden och havet cirka 50 meter från hotellet, tätt klätt av vajande palmer. Badar du hellre i pool väntar ett fint poolområde med utsikt över havet, med separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. Pool-/snackbar. Tack vare den lummiga trädgården och fantastiska läget är Cinnamon Bey Beruwala en skön och avkopplande miljö att ha semester i.

På hotellet finns flera restauranger. Restaurangen Bûfe serverar frukost, lunch och middag i bufféform. På à la carte-restaurangen Rock Salt tillagar du maten själv vid bordet på heta lavastenar. À la carte-restauranger Raw serverar sushi, på Libanesiska restaurangen Mezz2 kan du njuta av vällagade mezes och på Fire erbjuds grillrätter och pizza. Här finns även avslappnande Grain Bar & Lounge samt en glass- och dessertbar.

Hotellet är certifierat enligt ISO 14,000, 18,000 och 22,000. Certifieringen rör arbete för miljö, livsmedelssäkerhet och arbetsmiljö. 

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Frukostbuffé på huvudrestaurangen Bufe, kl. 7.30-10.30.
- Lunchbuffé på huvudrestaurangen Bufe, kl. 12.30-15.00.
- Middagsbuffé på huvudrestaurangen Bufe, kl. 19.00-22.30.
- Lunch och middag kan även intas i någon av hotellets a la carte-restauranger. (Man erbjuds då en fast tvårätters meny.)
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar kl. 11.00-24.00.

- Snacksmeny från 10.00-24.00.


Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen. Vid Poya Day – fullmånedagen, som infaller en gång i månaden är det enligt lankesisk lag förbjudet att servera alkohol.

Säsongsinformation

Sommar 2019 kan maximalt 4 personer bo i dubbelrum och deluxerum.