1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Sheraton Grand Doha Resort

  • Centralt hotell med privat strand
  • Tio restauranger
  • Stort gym och flera tennisbanor

Sheraton Grand Doha Resort är ett stort och elegant hotell på Dohas längsta naturliga strand. På hotellet finns tio restauranger, ett stort gym med träningsklasser och en club lounge. Dohas kända strandpromenad, Al Corniche, ligger runt knuten med caféer och restauranger. Njut av en bekväm semester i centrala Doha på Sheraton Grand Doha Resort!

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Deluxerum för 2-3 personer, varav 1 barn. Clubrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

närhet till stranden, mat
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2866 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sheraton Grand Doha Resort ligger bara ett stenkast från strandpromenaden Al Corniche, som leder till Dohas stadskärna. Slappa vid det fina poolområdet eller på hotellets privata strand med finkornig sand. Rummen är ljusa och moderna, med utsikt mot havet eller Dohas imponerande stadssiluett.

Sheraton Grand Doha Resort har inte mindre än tio restauranger. Lunch och middag serveras på restaurangen Al Hubara. La Veranda serverar italiensk mat vid havet, Irish Harp en irländsk pub med traditionella rätter. Allegria serverar nyttiga rätter, medan Pool Café har lättare rätter som sallader och hamburgare. Em Sherif ligger i hotellets takvåning och serverar orientalisk mat i en lyxig miljö. Förutom ovan nämnda väntar också Nust-et som fokuserar på kött, konditoriet Pastry Shop och Atrium Lounge med frukost och lunch. Sportälskare kan titta på fotboll och ta en matbit på La Liga Sport Lounge.

På Sheraton Grand Doha Resort finns ett gratis gym med lättare konditionsmaskiner. Mot avgift finns också flera träningsklasser att prova på, samt tennis- och squashbanor. Bastu, skönhetssalong och frisör mot avgift.

Club Lounge

Club loungen har öppet 06.00 – 23.00 och ligger på ett eget våningsplan. Alla gäster som bor i Sheraton Grand Doha Resorts clubrum får tillgång till club loungen och en rad andra fördelar, som lättare mat och dryck.

Måltider

Halvpension. Lunch eller middag på huvudrestaurangen Al Hubara.