Kundomdömen om Ritz-Carlton Doha

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 19 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Charlotte,
Göteborg

+
Clublongen
-
Mkt tråkig strand. Kanske bygga om den och planterar mer

Bekräftad gäst: 2019-04-11


9 av 10

Rose-Marie,
Steningehöjden

+
Club Loungen
-
Varmare mat på restaurangen.

Bekräftad gäst: 2019-03-05


9 av 10

Leif,
Varberg

+
kvalitet och service
-
prisbilden är hög

Bekräftad gäst: 2019-02-14


9 av 10

Charlotte,
Göteborg

+
Club loungen var supertrevlig med fantastisk service och god mat. Glenn och hans team gjorde att resan överträffade all förväntan.
-
Poolområdet behöver omvårdnad. Växter, träd och gräs behöver ses över. Badlakan har passerat bäst-före-datum med råge.

Bekräftad gäst: 2019-02-14


10 av 10

Björn,
Kungsbacka

+
Allt! Vackraste och finaste hotellet någonsin!
-

Bekräftad gäst: 2019-02-14


10 av 10

Stefan,
Örebro

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-02


10 av 10

Benedykta,
Malmö

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-02


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-19


10 av 10

Maria,
Göteborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-21


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

987 omdömen
Utmärkt
 
641
Väldigt bra
 
218
Bra
 
69
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2019-03-31

Inlägg av wix489 Märsta, Sverige

Club loungen var underbar.

Hade en underbar vecka på Ritz Carlton Doha. Lite strul från början med rummen men de lyckades lösa det efter lite påtryckningar från oss. Rummen var fina och bra utrustade. All personal man möter är väldigt trevliga och väldigt hjälpsamma. Det allra bästa på hela vistelsen var tillgången till Club loungen.väldigt trevligt bemötande från all personal och maten var super. Vi hoppas att vi kan återkomma någon gång.

 
2017-04-03

Inlägg av Christoffer W Västerås, Sverige

Komfortabelt rum

Här möts man av personal som verkligen ser till att gästerna trivs. Allt från entrén, receptionen, barpersonal till städare ger topp service hela tiden. Dom gör det där lilla extra som sätter guldkant på tillvaron. Rummet vi hade låg på 20 våningen och det var inga störande ljud utifrån. Rent och fräscht och väldigt bra städning varje dag. Den enda restaurangen eller baren vi besökte var cigarr loungen Habana, här kunde cigarr utbudet varit bättre. Väldigt lite cigarrer i humidoren och personalen var inte pålästa om dom olika cigarrerna. Ska man ta överpris så kan man åtminstone få lite service. Personalen i övrig var mycket trevlig och gjorde sitt jobb på bästa sätt.

 
2013-04-05

Inlägg av irenekarlzohn Stockholm, Sverige

Lite kitschigt

Har använt många Ritz Carlton världen över, och så klart har alla klanderfri service. Dock är hotellet i Doha lite väl "kitschigt" i den meningen att det är en lite för gammeldags (lsunkig) inredning, med massor av smaklösa gardiner, draperier och sänghimlar, ofta i sammet. Det behöver helt kalrt en uppfräschning till en modernare stil. Detta är genomgående i hela hotellet. Servisen är klanderfri och maten av yppersta klass. Läget ligger lite "off" åt helt andra hållet från flygplatsen, men helt OK då läget är bra med vacker strand och de nya vackra omgivningarna vid The Perl, som är under uppbyggnad, och Doha's golfbana. Klart värt fem poäng, men innan rummen renoverats och möblerna bytts ut, blir det en fyra.

 
2019-09-16

Inlägg av canarycat13 Chicago, Illinois

Amazing

My friend and I stayed here for 1 night coming back from Nepal. The hotel is beautiful. All of the staff are amazing. Tristan on the club floor is the best! The food was delicious. The chef made what we call a Penang curry and it was the best I have ever had. It so hot there, the pool was cool and inviting. If I could stay there forever I would.

 
2019-09-14

Inlägg av Tareqissa123 Doha, Qatar

Happy weekend

Lovely place and so friendly staff, restaurants and food is great too and specially the breakfast are so tasty the rooms are clean and the amenities are large collection the is so soft and confront once you lay on you go sleeep 😂, any way it is a very nice day's and experience and defiantly I’ll visit again