Kundomdömen om Ritz-Carlton Doha

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 37 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Club loungen och all trevlig personal. Poolområdet.
-

Bekräftad gäst: 2020-03-17


10 av 10

+
Det är svårt att sätta ord på allting. Rummen, personalen, maten, städningen, SPA-avdelningen,gymmet...allt var mer än bra = perfekt! Alla detaljer som fungerade utmärkt, t.ex hur många handdukar man ville ha till poolen, de bytte ut dem under dagen, man fick alltid en kylväska med kall dryck. Vänliga människor överallt. Stora rum, badkar och dusch, sköna sängar.
-
Möjligvis promenadvägar runt omkring, mycket bilvägar runt om. Men all infrastruktur och badplats byggs om just nu inför fotbollen 2022

Bekräftad gäst: 2020-01-08


10 av 10

+
Trevlig personal och fin service
-

Bekräftad gäst: 2020-01-08


9 av 10

+
Trevlig personal, lugnt och skönt
-
Vi visste att stranden var under restauration, men då borde vi ha erbjudits nått alternativ

Bekräftad gäst: 2019-12-10


10 av 10

+
Middagsbuffen var enastående mycket att välja på. Poolområdet var mycket trevligt och gått om solstolar Personalen var trevlig o hjälpsam. Nära köpcentra.
-
Trottoar till gallerian Lagona Mall. Poolens djup endast 1m eller 2m

Bekräftad gäst: 2019-11-27


10 av 10

+
Personalen helt klart !
-
Det var perfekt , så inget om man hade en svit o tillgång till loungen

Bekräftad gäst: 2019-11-12


8 av 10

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2019-11-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-30


10 av 10

+
-
pool område men detta är enligt.Hotell gång

Bekräftad gäst: 2019-10-29


9 av 10

+
Clublongen
-
Mkt tråkig strand. Kanske bygga om den och planterar mer

Bekräftad gäst: 2019-04-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

1062 omdömen
Utmärkt
 
695
Väldigt bra
 
226
Bra
 
74
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2020-01-10

Inlägg av Dufva Alingsås, Sverige

Bästa hotellet med den grymmaste personalen!!!!

Lyxhotellet med den absolut bästa personalen! Enorma rum med fantastiska sängar,badrum som heter duga!Solsängar runt poolen så fina,med handdukar o kylbagar med vattenflaskor. Enormt gym med otroliga maskiner. Inomhuspool o bubbelpool!!!

 
2019-12-29

Inlägg av nicklas_jkp Jönköping, Sverige

Helt underbart

Vi har nyligen spendera 7 nätter på detta fantastiska hotell. Vi var där tillsammans med våra lite äldre döttrar som bodde i eget rum. Jag och min fru fick en fantastisk Executive Suite som vi trivdes väldigt bra i. Vi bodde i rum med Club Lounge tillträde och det gjorde vistelsen både enkel och behaglig. Fantastisk service av personalen i Loungen. Kan inget annat än att ge mina varmaste rekommendationer till att bo på detta underbara hotell.

 
2019-03-31

Inlägg av wix489 Märsta, Sverige

Club loungen var underbar.

Hade en underbar vecka på Ritz Carlton Doha. Lite strul från början med rummen men de lyckades lösa det efter lite påtryckningar från oss. Rummen var fina och bra utrustade. All personal man möter är väldigt trevliga och väldigt hjälpsamma. Det allra bästa på hela vistelsen var tillgången till Club loungen.väldigt trevligt bemötande från all personal och maten var super. Vi hoppas att vi kan återkomma någon gång.

 
2017-04-03

Inlägg av Christoffer W Västerås, Sverige

Komfortabelt rum

Här möts man av personal som verkligen ser till att gästerna trivs. Allt från entrén, receptionen, barpersonal till städare ger topp service hela tiden. Dom gör det där lilla extra som sätter guldkant på tillvaron. Rummet vi hade låg på 20 våningen och det var inga störande ljud utifrån. Rent och fräscht och väldigt bra städning varje dag. Den enda restaurangen eller baren vi besökte var cigarr loungen Habana, här kunde cigarr utbudet varit bättre. Väldigt lite cigarrer i humidoren och personalen var inte pålästa om dom olika cigarrerna. Ska man ta överpris så kan man åtminstone få lite service. Personalen i övrig var mycket trevlig och gjorde sitt jobb på bästa sätt.

 
2013-04-05

Inlägg av irenekarlzohn Stockholm, Sverige

Lite kitschigt

Har använt många Ritz Carlton världen över, och så klart har alla klanderfri service. Dock är hotellet i Doha lite väl "kitschigt" i den meningen att det är en lite för gammeldags (lsunkig) inredning, med massor av smaklösa gardiner, draperier och sänghimlar, ofta i sammet. Det behöver helt kalrt en uppfräschning till en modernare stil. Detta är genomgående i hela hotellet. Servisen är klanderfri och maten av yppersta klass. Läget ligger lite "off" åt helt andra hållet från flygplatsen, men helt OK då läget är bra med vacker strand och de nya vackra omgivningarna vid The Perl, som är under uppbyggnad, och Doha's golfbana. Klart värt fem poäng, men innan rummen renoverats och möblerna bytts ut, blir det en fyra.