Hilton Doha

  • Privat strand nedanför hotellet
  • Nära shopping och Al Corniche
  • Havs- eller stadsutsikt

Med utsikt mot Persiska viken och en privat sandstrand som väntar precis nedanför hotellet är Hilton Doha en perfekt plats att spendera en skön semestervecka på. Från hotellet har man nära till shopping, stadsdelen West Bay och strandpromenaden Al Corniche.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Deluxerum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2534 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Bo i mysiga rum med fönster från golv till tak som ger en magnifik utsikt mot havet eller Dohas skyline. Till Hilton Doha hör ett stort poolområde och en privat strand, med gratis solstolar och parasoll vid både pool och strand. Njut av Dohas milda vintrar och ta dig en matbit på hotellets pool/strand-restaurang med sanden mellan tårna.

Hilton Dohas spa, eforea spa, består av åtta behandlingsrum. Här väntar ångbad, tropiska duschar och bastu. Självklart kan du även unna dig en skönhetsbehandling eller massage. Det finns också ett gym på Hilton Doha, som gäster får använda utan extra kostnad.

På Hilton Doha väntar fem restauranger. Frukost, lunch och middag serveras på bufférestaurangen Mawasem, medan Bab Al Baher serverar lättare rätter mellan poolen och stranden. Shots är hotellets sportbar och restaurang, medan Trader Vic’s fokuserar på asiatiska rätter. Fiket Ya Hala ligger i lobbyn på Hilton Doha och har en fin utsikt över havet och poolen.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.