1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Salalah Rotana Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Läget och miljöerna ute och inne
-

Bekräftad gäst: 2019-02-08


10 av 10

Gunnar,
Örebro

+
Utmärkt service, trevlig personal
-
Dynor till solstolarna är dåliga.

Bekräftad gäst: 2019-02-06


8 av 10

Ulf och Ann-Marie,
Stockholm

+
Läge, lugnet, snyggt, service
-
svensk tvkanal

Bekräftad gäst: 2019-01-30


9 av 10

Gunilla,
Karlstad

+
servicen av hotellets personal var superb
-

Bekräftad gäst: 2019-01-23


10 av 10

Johan ,
Västerås

+
Stranden läget personalen.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-23


10 av 10

,

+
Människorna, vädret och miljöerna. Den fina servicen.
-
Transferbussen var mkt gammal, det gav ett dåligt första intryck. Byt buss. Inget miljötänk i restauranger och barer, mkt engångsartiklar. Börja ett miljöarbete!

Bekräftad gäst: 2019-01-23


10 av 10

Ann-Sofi ,
Torshälla

+
Läget vid stranden och standarden på hotellet
-
Bättre beskrivning på apollos hemsida. Både om läget och hotellet och vad som finns att göra i närheten.

Bekräftad gäst: 2019-01-23


10 av 10

Robert,
Hjärup

+
Läget och personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-18


10 av 10

Dan,
Bäverstam

+
Läget vid underbar strand Vacker arkitektur av byggnader och trädgårdar Vänlig personal God mat
-
vattenaktiviteter för dyra

Bekräftad gäst: 2018-12-26


10 av 10

,

+
Läge, strand,trevlig personal och klimatet.
-
Saknade aktiviteter på hotellet , inget speciellt att göra på kvällarna. Dyrt att åka taxi till stan (600-700kr fram och tillbaka) om vill handla något i ett ända större varuhus. Det kunde finnas flerr butiker på hotellet än bara de två små med liknande och mycket begränsade suvenier Man känner sig ganska isolerad- sola, bada och äta. Apollo personal har vi överhuvudtaget inte träffat. Det kunde finnas åtminstone Apollos pärm på hotellet med lite tips. De få utflykter vi gjorde var med hotellets guider på individnivå och på egen hand med bil. Fina vägar men lätt att köra vilse med de skyltar som finns uppsatta.

Bekräftad gäst: 2018-12-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

2764 omdömen
Utmärkt
 
1496
Väldigt bra
 
839
Bra
 
270
Mindre bra
 
90
Underkänt
 
69

5 senaste omdömen

2016-09-30

Inlägg av Sigvard H

Nyaste resort i Salalah

Det var en upplevelse att komma till Salalah Rotana Resort. Skulle gärna stanna här några veckor om jag hade tid. Mycket fin arkitektur, väldigt fin mosaik och sniderier som det så ofta här i Oman och arabländerna runt omkring. Drack en kopp kaffe och beundrade utsikten mot havet. Tillgång till bra WiFi.

 
2016-04-04

Inlägg av Bob_Lee_Swagger_x Malmö, Sverige

Fantastiskt ställe!

Mycket bra hotell med en fantastisk strand och god service. Hotellet ligger ca 30 min från Salalah. Informationen från hotellet kan förbättras då det var lite för lite introduktion (t.ex. när restaurangen hade öppet mm) och ofta kom ny information med kort varsel, men det är egentligen det enda jag kan komma på som behöver förbättras.

 
2016-03-24

Inlägg av Mari659 Uppsala, Sverige

Underbar vecka!

Med stor tveksamhet åkte vi en vintervecka till Oman! Första men inte sista gången....hotellet hade allt man kunde önska sig, rent fräscht, trevlig personal, helt ljuvlig mat - men det vi njöt mest av var dock det helt ultimata klimatet! Varma vindar och solsken med låg luftfuktighet, turkost vatten och ändlösa guldgula stränder där vi promenerade kilometervis varje dag! Spännande äventyr med karta och hyrbil för att se och lära känna landet gjorde semesterveckan komplett!

 
2019-02-16

Inlägg av Michaela B Pardubice, Tjeckien

Perfect place for winter holiday

We spent 11 amazing days in this resort. We upgraded for Club concept and we don´t regret it, everything was perfect - from the check-in to check-out. Our room was in the cluster 3 with view over the whole area (sea, pool, restaurants). The room itself was great - large with a perfect bathroom and perfectly located large balcony. Our room was perfectly made up every day (unfortunately I don´t remember name of the guy to mention it). The only thing I would improve is a very weak light in the room. Concerning the food, we were having excellent breakfast and lunch in the Beach restaurant with amazing view to the ocean and beach. All we had was great, there wasn´t any problem for the chef to prepare a special meal for me when I didn´t choose from the menu. And our dinner in Silk road, it was really an experience! I can´t express in words how we were satisfied with the service and quality of the meal. The beach is one of the best, we´ve ever been to and the service provided there was over average - thanks guys. There were waves but it was possible enjoy swimming still, the water temperature was great - about 25°C, which is amazing. The whole resort is very well kept, all the staff is very friendly, helping and is there for you to make the stay unforgettable. Although every single emplyoee was very nice, I´d like to particularly mention Mr. Radwan Hussein, who was more than willing to answer all my questions and to manage all about our reservation; from the Beach restaurant - Hayet, and the waiters Nazer (I hope I mention his name properly) and Sidhar who were doing great job. We rented a car from the car rental situated in the hotel and we were a little bit disappointed by the approach of the staff; we had Honda civic for one day (20OMR). If you want to pay by the credit car, the company bill you 5% more, so it´s much better to pay in cash. There´re 2 souvenir shops, where you can buy postcards and some souvenirs. I can recommend this resort for those who prefer quiet and relaxing stay, we chose germant travel agency FTI for our stay and we were absolutely satisfied.

 
2019-02-12

Inlägg av Nomad03844839017

Nice and memorable stay in Oman

We decided for our holidays in Rotana resort for Last moment. We don't regret. The stay was perfect. We had nice big room, which was quite old furnished with balcony. We had enough space and view towards the pool area and we saw also the sea. The beach is white and clean, we decided for this hotel mainly because of its beach which was really amazing. We saw even dolphins swimming while watching the sea from sunbeds. What we really liked was the food. We enjoyed the food both at Saffron restaurant and Beach bar. We would recommend future guest to do the reservations for Beach bar lunch/dinners in time and choose well in advance. We ate most of the time in Saffron restaurant the food was really very good. I ate hummus literally with everything :). Desserts were excellent. Every time we tasted something from Omani corner and we never made a mistake with tasting local food. We missed more seafood in Saffron restaurant but Executive sous Chef Naseer made our seafood experience unforgettable. He is cooking like a god. Also chef Khaled from Saffron restaurant made our stay memorable. All the staff was very nice and helpful. We enjoyed our stay and we consider to come back. What we didn't like was that on the beach the coconuts were paid. If you pay all inclusive you shouldn't meet such experience.