Kundomdömen om Salalah Rotana Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Tommy,
Malmö

+
Läget, miljön, generell standard, renlighet, miljötänket. Bra standard av mat!
-
Vi fick ej vår bokade rumskategori på två dagar, har hänt förr enligt nordiska kunder på Tripadvisor. De styrde upp det sen. Väldigt rörigt gällande vad all inclusive’n egentligen består av. Annars bra alternativ! Man skulle kunna ”lyxa till” den lite kanske, höja priset. Hotellet har en värdelös dress code för herrar till middagen om att en finshorts måste täcka knäna. Ingen info någonstans om det, varken på Apollo eller på hotellet. Personalen påpekar det vilket leder till tråkig stämning - nästan alla manlig gäster struntar dock i det och har på sig finshorts, och ser stiliga och välklädda ut! Har påpekats för hotellet, dvs deras ”policy”.

Bekräftad gäst: 2019-11-14


9 av 10

Olof Viktor,
Gränna

+
-
Det var många kråkor på området, speciellt vid restaurangen. De kan jobba på att minska antalet

Bekräftad gäst: 2019-11-04


6 av 10

Kristian,
Stockholm

+
Läget, arkitekturen, havet.
-
All inclusive borde vara all inclusive. Nu kändes det som en B-variant av allt. Stor skillnad på personalens servicevilja eller vänlighet. Mer aktiviteter, sport och utflykter, vore trevligt med Skandinavisk personal. Maten var inte bra.

Bekräftad gäst: 2019-04-24


10 av 10

Britt,
Sala

+
Väldigt fint och välordnat och välskött.
-
All inclusive är inte som vi är vana, t.ex att det fanns en restaurang precis utanför vårt rum men den fick vi inte utnyttja inte heller poolen som fanns där. Beach restaurangen måste man boka bord mellan 13-15 dagen före besöket vid restaurangen Saffron och då var det en bestämd förrätt, varmrätt och dessert för varje dag. Inget att välja på från en matsedel utan allt bestämt i förväg.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


9 av 10

Talal,
Järfälla

+
قريب من شاطىء البحر اود ان اشكر جميع العاملين في المنتجع وفي مطعم صفران Safran على النظافة في المطعم الخدمة الجيدة الطعام اللذيذ وبودي توجيه شكر خاص للسيد خالد علي طاهي مساعد على إتقانه لعمله وإجابته على أسئلتنا بكل لطف وعلى تقديمه كل ما احتجناه شكرًا للسيد خالد شكرًا لجميع العاملين في الممنتجع قضينا اجازة ممتعة وان أعاقتنا الامواج العالية على الاستمتاع بالسباحة بشكل تام
-
اقترح إقامة سد صغير امام شاطىء المنتجع كي يتمكن النزلاء من السباحة عند حدوث امواج عالية مع التقدير وشكرا

Bekräftad gäst: 2019-04-10


10 av 10

Frida Elisabeth,
Johanneshov

+
Fantastiskt vänlig och trevlig personal. Väldigt rent och fräscht överallt.
-
Krokar att hänga upp kläder och blöta badkläder på i rummen.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


10 av 10

Ann,
Sävedalen

+
Fantastiskt område, underbar strand, härlig service.
-
Maten var fresh, snyggt upplagd och stort utbud men den kunde haft mer kryddor och mer local/orientalsik sortiment - Lunch och middag

Bekräftad gäst: 2019-03-30


8 av 10

Christian,
Bromma

+
Rent, lugnt, otrolig strand.
-
Att förtydliga vad som ingår eller inte i all inclusive. Risken är att man känner sig lurad. Vi åt en middag som vi trodde ingick men som visade sig kosta totalt 1200kr.

Bekräftad gäst: 2019-03-06


10 av 10

Eva Matilda,
Malmö

+
Nära stranden, mycket fin service från personalen och otroligt rent.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-01


10 av 10

Camilla,
Lidingö

+
Pesonalen är perfekt. Läget är perfekt, Havet är perfekt Väder är perfekt
-
Mer seefood/fisk till maten

Bekräftad gäst: 2019-02-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

3396 omdömen
Utmärkt
 
1853
Väldigt bra
 
994
Bra
 
335
Mindre bra
 
121
Underkänt
 
93

5 senaste omdömen

2019-04-13

Inlägg av Carlquist Sala, Sverige

Födelsedagsresa

Jag hade beställt och bjuit min famil sammanlagt nio personer. Två par en familj en singel. Allt väldigt bra med rummen för egen del hade jag beställt ett rum med havsutsikt och det är väl det enda som inte stämmde riktigt, det blev delvis. Allinclucive hade vi och tycker att det är bra, här var det lite annorlunda konsept, där man måste boka för att kunna besöka och äta på Beachrestaurangen och det skulle man göra mellan 13-15 vid buffe' restaurangen en dag för besöket eller för alla dagar om man ville besöka den restaurangen. Restaurang Silk var för clubbmedlemmar och det blev vi inte. Vi anväde buffe'restaurangen förutom en kväll och en lunch.Maten fullt godkänd och all personal vänlig och trevlig och tillmötesgående. Eftersom jag hade en speciell födelsedag firade vi extra med långbord på Beachrestaurangen en kväll och lunch och på bufferestaurangen Saffron där man dukat väldigt fint och bjöd på tårta och all personalen sjön för mig, väldigt trevligt. Familjen hade även ordnat tidigare på kvällen med trevligheter på familjens fina uteplats mot kanalen. Vi gjorde en liten rundtur med golfbil och fick se området och hamnen. En jättefin strand men för gammlingar tyvärr höga vågor den här årstiden. Barnen tyckte det var roligt levande rutchkanor. Delfinerna fanns dä utanför och kamelerna efter stranden. Vi åkte 2-9 april med solen lyste från en målnfri himmel hela tiden. Varmt och skönt ca 30 grader hela tiden och väldigt välordnat på området med dusch och omklädningshytter. Det skulle inte vara svårt att återvända hit.

 
2016-09-30

Inlägg av sigvardh_13

Nyaste resort i Salalah

Det var en upplevelse att komma till Salalah Rotana Resort. Skulle gärna stanna här några veckor om jag hade tid. Mycket fin arkitektur, väldigt fin mosaik och sniderier som det så ofta här i Oman och arabländerna runt omkring. Drack en kopp kaffe och beundrade utsikten mot havet. Tillgång till bra WiFi.

 
2016-04-04

Inlägg av Bob_Lee_Swagger_x Malmö, Sverige

Fantastiskt ställe!

Mycket bra hotell med en fantastisk strand och god service. Hotellet ligger ca 30 min från Salalah. Informationen från hotellet kan förbättras då det var lite för lite introduktion (t.ex. när restaurangen hade öppet mm) och ofta kom ny information med kort varsel, men det är egentligen det enda jag kan komma på som behöver förbättras.

 
2016-03-24

Inlägg av Mari659 Uppsala, Sverige

Underbar vecka!

Med stor tveksamhet åkte vi en vintervecka till Oman! Första men inte sista gången....hotellet hade allt man kunde önska sig, rent fräscht, trevlig personal, helt ljuvlig mat - men det vi njöt mest av var dock det helt ultimata klimatet! Varma vindar och solsken med låg luftfuktighet, turkost vatten och ändlösa guldgula stränder där vi promenerade kilometervis varje dag! Spännande äventyr med karta och hyrbil för att se och lära känna landet gjorde semesterveckan komplett!

 
2019-12-08

Inlägg av Petronela D

The best vacation ever

The Piece of Paradise in Salalah- Rotana Resort. If you want to forget your worries and tension this is right place for you. The Beach is so beautiful clear and clean with ful service. The room was always perfect clean- thank you so much. The food in restaurant was delicious with many healthy choice . The hotel staff is always very smiling and very helpful. Special thanks to Marichel she was always helpful, Sudheesh, Jahid, Ujjal. Many thanks our Anastasia and Kitti. We really miss all of them. We’re really enjoyed it. We’ll be back soon as possible🦋❤️