Kundomdömen om Salalah Rotana Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 31 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-18


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-11


9 av 10

+
Rent och fint
-
Möbler på terassen

Bekräftad gäst: 2020-02-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-04


9 av 10

+
Personalen
-
Frågetecken Minibar (ingick inte som vi tycker att det framgår av hotell beskrivningen och var dessutom mycket dyr på att vara ett All-inklusive hotell)

Bekräftad gäst: 2020-01-28


9 av 10

+
Stort hotell men ändå lugnt. Läget med närheten till fantastisk strand! Trevlig personal. Gratis tennis och bra gym.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-27


8 av 10

+
Snyggt och närhet till havet
-
Mer varierande mat av västerländsk typ

Bekräftad gäst: 2020-01-14


8 av 10

+
Rummen, stranden, poolen, hotellområdet, frukosten, servicenivån, trevlig personal.
-
Variationen på maten vid lunch och middag (och kryddning), Miljön i restaurangen (hög ljudnivå och slamrigt). Transportmöjlighet till Salalah för sällskap fler än 4 till rimlig kostnad tex via skyttel. Att få rum intill varandra när man bokar tillsammans (speciellt om man frågar efter det).

Bekräftad gäst: 2020-01-09


9 av 10

+
Pool, strand, mat och personal.
-
Vet inte!

Bekräftad gäst: 2019-12-24


9 av 10

+
Läget vid havet
-
Mat o dryck

Bekräftad gäst: 2019-12-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

3589 omdömen
Utmärkt
 
1961
Väldigt bra
 
1043
Bra
 
353
Mindre bra
 
127
Underkänt
 
105

5 senaste omdömen

2019-04-13

Inlägg av Carlquist Sala, Sverige

Födelsedagsresa

Jag hade beställt och bjuit min famil sammanlagt nio personer. Två par en familj en singel. Allt väldigt bra med rummen för egen del hade jag beställt ett rum med havsutsikt och det är väl det enda som inte stämmde riktigt, det blev delvis. Allinclucive hade vi och tycker att det är bra, här var det lite annorlunda konsept, där man måste boka för att kunna besöka och äta på Beachrestaurangen och det skulle man göra mellan 13-15 vid buffe' restaurangen en dag för besöket eller för alla dagar om man ville besöka den restaurangen. Restaurang Silk var för clubbmedlemmar och det blev vi inte. Vi anväde buffe'restaurangen förutom en kväll och en lunch.Maten fullt godkänd och all personal vänlig och trevlig och tillmötesgående. Eftersom jag hade en speciell födelsedag firade vi extra med långbord på Beachrestaurangen en kväll och lunch och på bufferestaurangen Saffron där man dukat väldigt fint och bjöd på tårta och all personalen sjön för mig, väldigt trevligt. Familjen hade även ordnat tidigare på kvällen med trevligheter på familjens fina uteplats mot kanalen. Vi gjorde en liten rundtur med golfbil och fick se området och hamnen. En jättefin strand men för gammlingar tyvärr höga vågor den här årstiden. Barnen tyckte det var roligt levande rutchkanor. Delfinerna fanns dä utanför och kamelerna efter stranden. Vi åkte 2-9 april med solen lyste från en målnfri himmel hela tiden. Varmt och skönt ca 30 grader hela tiden och väldigt välordnat på området med dusch och omklädningshytter. Det skulle inte vara svårt att återvända hit.

 
2016-09-30

Inlägg av sigvardh_13

Nyaste resort i Salalah

Det var en upplevelse att komma till Salalah Rotana Resort. Skulle gärna stanna här några veckor om jag hade tid. Mycket fin arkitektur, väldigt fin mosaik och sniderier som det så ofta här i Oman och arabländerna runt omkring. Drack en kopp kaffe och beundrade utsikten mot havet. Tillgång till bra WiFi.

 
2016-04-04

Inlägg av Bob_Lee_Swagger_x Malmö, Sverige

Fantastiskt ställe!

Mycket bra hotell med en fantastisk strand och god service. Hotellet ligger ca 30 min från Salalah. Informationen från hotellet kan förbättras då det var lite för lite introduktion (t.ex. när restaurangen hade öppet mm) och ofta kom ny information med kort varsel, men det är egentligen det enda jag kan komma på som behöver förbättras.

 
2016-03-24

Inlägg av Mari659 Uppsala, Sverige

Underbar vecka!

Med stor tveksamhet åkte vi en vintervecka till Oman! Första men inte sista gången....hotellet hade allt man kunde önska sig, rent fräscht, trevlig personal, helt ljuvlig mat - men det vi njöt mest av var dock det helt ultimata klimatet! Varma vindar och solsken med låg luftfuktighet, turkost vatten och ändlösa guldgula stränder där vi promenerade kilometervis varje dag! Spännande äventyr med karta och hyrbil för att se och lära känna landet gjorde semesterveckan komplett!

 
2020-09-02

Inlägg av BarrySally

Dismal, stressful stay!

An absolute pile of junk from the onset! Concierge expected me to put my own bags in the buggy, didn’t even ask if I needed assistance with my bags! When we got to our room, it took the worker 15 minutes to place my bags outside the room, he was waiting for someone else to take my bags! WiFi did not work, took engineer over an hour of coming back and forth just to say someone will come in the morning to fix, who never came! I complained about this and someone came to the room and took another hour just to change the WiFi router. Food was mediocre at best for a 5* hotel, rooms are dark and dingy, low lighting! After about my fourth complaint the manager was kind enough to upgrade my room to a suite which was the only good thing. Family getaway for a few nights to which caused more stress that was worth! Rooms are not thoroughly cleaned or sanitised as advertised. I had an ant problem and found out there was a cupcake wrapper under the curtains which was not cleaned by house keeping. Service from some staff was very friendly but other members of staff need a crash course in hospitality. I will not be staying there again even if it was given for free!