Salalah Rotana Resort

  • Mitt på den vita sandstranden
  • All Inclusive ingår
  • Flera restauranger

Salalah Rotana Resort är en lugn semesteroas med oslagbart läge mitt på den palmkantade sandstranden i Salalah. Hotellet är uppbyggt som en liten by med kanaler, pooler och broar mellan byggnaderna. Med All Inclusive inkluderat är det enkelt att få total avkoppling – allt du behöver fundera på är när det är dags att ta nästa dopp.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum för 2-3 personer. Familjerum för 1-3 personer / 1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Läget, arkitekturen, havet.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3243 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Salalah Rotana Resort består av en huvudbyggnad och flera separata byggnader där de mysiga rummen är belägna. Hotellet är byggd i traditionell arkitektur och inredningen präglas av geometriska, islamiska mönster och arabesker.

På hotellet finns två pooler och en separat barnpool, med gratis solstolar och parasoller. Handduksservice ingår också. Vill du ta en paus från solen kan du ta något läskande att dricka på poolbaren. Längtar du efter havet är det bara kliva ut på den vita, breda stranden.

På hotellet finns den internationella bufférestaurangen Saffron, med flera rätter och något för alla. För en kombination av asiatisk och västerländsk mat kan du besöka middagsrestaurangen Silk Road. Vid stranden kan du beställa tropiska cocktails, färsk juice och lättare måltider på The Beach Bar & Restaurant.

Lekplats och aktiviteter för barn. Barnklubb i hotellets regi mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis tennis och gym. Spabehandlingar, bastu, ångrum och massage mot avgift. Tvättservice. Room service dygnet runt. Hotellet ligger cirka 800 meter från Marina Town i Salalah.

Måltider

All Inclusive. Jul- och nyårsmiddag.

All Inclusive

  • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.30 i bufférestaurangen Saffron.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-15.00 i bufférestaurangen Saffron.
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-22.30 i bufférestaurangen Saffron.
  • Läsk, juice, kaffe och te serveras kl 10.30 - 23.00 i Saffron, The Beach Bar och Coco Shack.
  • Öl, vin och lokala drinkar serveras enligt omansk lag, lördag-torsdag kl.12.00-15.00 & 18.00-01.00 samt fredag kl. 14.00-01.00 i Saffron, The Beach Bar och Coco Shack. All Inclusive gäller inte för alkoholhaltiga drycker efter kl. 23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Det är cirka 17 kilometer till Salalah stad. Salalah Rotana Resort ligger cirka 800 meter från Marina Town.