Millennium Salalah Resort

  • Tre pooler
  • All Inclusive ingår
  • Gratis shuttlebuss till strand och centrum

Längtar du efter en avkopplande semester i värmen är Millennium Salalah Resort i Oman ett perfekt alternativ – här fyller du kroppen med sol, återhämtning och nyttig mat. Hotellet, som är ett så kallat dry hotel utan alkohol, erbjuder tre pooler och daglig gratisbuss till stranden och centrala Salalah. All Inclusive ingår med hälsosam buffé och delikata mocktails på menyn.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 98 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 3 km
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Millennium Salalah Resort är en lugn oas, beläget norr om centrala Salalah. På hotellets stora poolområde finns tre pooler, en lazy river och lekplats för barnen. Njut av skuggan under ett parasoll eller slappa dagarna långa i en solstol. Längtar du efter havet kan du hoppa på hotellets shuttlebuss som tar dig till stranden i Salalah.

På hotellets bufférestaurang börjar dagarna med en riklig frukostbuffé med ett stort och nyttigt utbud, och du väljer själv om du äter den utomhus eller inomhus. Till både frukost, lunch och middag erbjuder Taybat spännande mat från världens alla kök, fulländat med mängder av färsk frukt och grönsaksjuicer. Det finns också två à la carte-restauranger och ett café på hotellet, där du som Apollo-gäst får 20% rabatt på priset.

På hotellets spa kan du unna dig en behandling eller ta en stund för dig själv i bastun, sötvattenspoolen eller skönhetssalongen mot avgift. Det finns också ett gym, för dig som gärna tränar på semestern.

De yngsta resenärerna kan busa i hotellets barnklubb (engelsktalande personal). Från hotellet har du nära till sevärdheter som Mirbat Village, Lost City of Ubar och souken Al Haffa. Daglig shuttlebuss till stranden och centrala Salalah, ca 5 kilometer bort. Room service finns tillgänglig dygnet runt. Tvättservice mot avgift.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

I All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé på restaurang Taybat, kl. 7.00-10.30.
  • Lunchbuffé på restaurang Taybat, kl. 12.30-15.30
  • Middagsbuffé på restaurang Taybat, kl. 19.00-22.30
  • Obegränsat med förfriskningar som kaffe, te, vatten, läsk, juicer och mocktails från 11.00-23.00.
  • 20% rabatt på hotellets à la carte-restauranger.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från 14.00 på ankomstdagen, fram till kl. 11.00 på avresedagen.

Bra att veta

Hotellet är ett dry hotel och serverar ingen alkohol.