Millennium Salalah Resort

 • Nybyggt
 • Prisvärt
 • Uppskattad mat

Längtar du efter en avkopplande semester i värmen är Millennium Salalah Resort i Oman ett perfekt alternativ – här fyller du kroppen med sol, återhämtning och nyttig mat. Hotellet, som är ett så kallat dry hotel utan alkohol, erbjuder gym, pool och daglig gratisbuss till stranden. All Inclusive ingår med hälsosam buffé och delikata mocktails på menyn.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Servicen - alla var supertrevliga!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 182 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 5 km
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Millennium Salalah Resort är en lugn oas, beläget norr om centrala Salalah. På hotellets poolområde finns en pool med swim-up bar, en barnpool, en lazy river och lekplats för barnen. Njut av skuggan under ett parasoll eller slappa dagarna långa i en solstol. Längtar du efter havet kan du hoppa på hotellets shuttlebuss som tar dig till stranden och hotellets egna beach club, där du kan äta lunch, dricka alkoholfria förfriskningar, samt koppla av på gratis solstolar.

På hotellets bufférestaurang Taybat börjar dagarna med en riklig frukostbuffé med ett stort och nyttigt utbud, och du väljer själv om du äter den utomhus eller inomhus. Till både frukost, lunch och middag erbjuder Taybat spännande mat från världens alla kök, fulländat med mängder av färsk frukt och grönsaksjuicer. Det finns också en à la carte-restaurang och ett café på hotellet, där du som Apollo-gäst får 20% rabatt på priset. Á la carte restaurangen ligger högst upp på taket av hotellet och är en skygrill som serverar lokal omansk mat.

På hotellets spa kan du unna dig en behandling eller ta en stund för dig själv i sötvattenspoolen eller skönhetssalongen mot avgift. Det finns gratis bastu och ångbastu. Det finns också ett gym, för dig som gärna tränar på semestern. Det finns även en inomhuspool & jacuzzi, avsatt endast för kvinnor.

De yngsta resenärerna kan busa i hotellets barnklubb (engelsktalande personal). Från hotellet har du nära till sevärdheter som Mirbat Village, Lost City of Ubar och souken Al Haffa. Det är 3 kilometer till centrum (till den närmaste souken). Daglig shuttlebuss till stranden, ca 5 kilometer bort. Room service finns tillgänglig dygnet runt. Tvättservice mot avgift.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

I All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé på restaurang Taybat, kl. 07.00-10.30.
 • Lunchbuffé på restaurang Taybat, kl. 12.30-15.30
 • Middagsbuffé på restaurang Taybat, kl. 19.00-22.30
 • Obegränsat med förfriskningar som kaffe, te, vatten, läsk, juicer och mocktails från kl. 11.00-23.00.
 • 20% rabatt på hotellets café och à la carte restaurang.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från 14.00 på ankomstdagen, fram till kl. 11.00 på avresedagen.

Bra att veta

Hotellet är ett dry hotel och serverar ingen alkohol.

Säsongsinformation

Bokar du din resa till Millennium Salalah Resort mellan den 17 sep -15 dec 2019 och reser mellan den 17 sept 2019 - 31 maj 2020 så ingår;

 • 1 värdecheck per vuxen värd 5 OMR, som kan lösas in i någon av F&B-butikerna för att få rabatt på den totala kostnaden.
 • 1 värdcheck per vuxen som erbjuder 10 minuters gratis ansiktsmassage.
 • 20% rabatt på alla SPA-behandlingar.