Kundomdömen om Hilton Salalah Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 9 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2020-02-25


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-28


7 av 10

+
Närheten till stranden.
-
Möjlighet till rum utan heltäckningsmatta.

Bekräftad gäst: 2020-01-07


7 av 10

+
Lugnet och maten
-
Mer service inriktad barpersonal

Bekräftad gäst: 2020-01-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1324 omdömen
Utmärkt
 
624
Väldigt bra
 
431
Bra
 
171
Mindre bra
 
66
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2020-01-10

Inlägg av mange2017 Motala, Sverige

Varma sköna dagar över Nyår

Vi hade bokad delux rum med sjöutsikt och fick ett fint stort rum med terass så att man kunde sola utanför. Områdesbilderna är tagna med riktigt fisheye för allt är mindre. Vi bodde här allinklusiv och det skall man göra för det blir väldigt dyrt annas. De höll på att renovera buffe restaurangen så den var flyttad till Ballroom och det fungerade bra och det kunde man läsa på hemsidan men de sa inget att en a la cart restaurang också var stängd så det blev lite tråkigt med bara en buffé och en a la cart Det fanns 2 barer men det ingick bara allinklusiv i den ena och den var som en mindre man cave tyvärr Personalken i barerna kunde absolut behöva bli mer serviceinriktade. Stranden var vit och fin men det var väldigt långt från hotellet till vattnet Stor fin nyårs meny men det är första stället vi åker till där man vill ha betalt för bubblet till nyår och det synda pengar 400sek för en söt lava och 2000 sek för Moet

 
2017-12-25

Inlägg av SophiaUNevalainen

Prisvärt och avkopplande

Ett prisvärt och avkopplande alternativ till en ort med total sol- och värmegaranti utan regn. Vita svala sandstränder, varmt och klart i havet, bra dykning, inga försäljare, få turister, rent, god mat (indiskt och västerländskt), stora rymliga rum, riktigt bra gym och sköna solstolar. Rekommenderar dock alla all-inclusive. Finns i princip inga andra alternativ om du inte vill ta en taxi därifrån. Hotellets alternativ är alla dyra att ta nota för nota. Så all-inclusive är mer prisvärt. Oman är inte billigt utan väldigt nära svensk prisnivå och i vissa fall dyrare (souken och det riktigt lokala på gatan kan vara billigt).

 
2016-11-18

Inlägg av AnetteL624 Stockholm, Sverige

My home away from home

Mitt andra hem, mitt paradis. Här finns allt jag önskar mig. Space, lite folk, vackert, luktar frankinscense i receptionen om man har tur. Heltäckande lila mattor i korridorerna, vackra armaturer, man tassar omkring där och är i Arabien. Stora fina härliga rum med heltäckningsmattor. Underbar trädgård med upplysta palmer, varma plattor att gå på, inga människor ute mellan 18-19, helt själv, vackert med upplysta poolen och palmerna. Stranden på morgonen, långt, bred, vit, folktom. Befriande. Maxad avkoppling. Ibland går kamelkaravaner förbi på stranden på dagtid. Stranden i solnedgången, ibland folktom, ibland lite folk som fiskar, eller turister som promenerar. Helt orört. Inga aktiviteter, inte försäljare, som gud skapade det. Var i världen står detta mer att finna?

 
2015-09-01

Inlägg av Jennie J Todi, Italien

Fint hotel

Fint hotell i utkanten av Salalah. Lugnt och stilla med fin atmosfär. Det ligger vid stranden men upplevde inte att det var ett trevligt badvatten. Vi badade i poolen i stället eller åkte i väg med hyrd bil till stränder vi letade upp själva.

 
2014-12-31

Inlägg av Inger W Åmål, Sweden

Mycket bra hotell

Prisvärt hotell med mycket bra service och trevlig personal. Det är ett rent hotell som håller mycket hög standard. Vi reste med halvpension. Frukosten hade ett bra utbud och middagen var jättegod och varierande. Trevlig serveringspersonal. Det finns en huvudrestaurang och ytterligare två restauranger. Hotellet ligger vid stranden med utsikt över strand/hav och lasthamn. Många fartyg passerade varje dag förbi hamnen och hotellet. Stränderna var nästan folktomma och sträckte sig så långt ögat kunde se från lasthamnen. Fungerar superbra att springa barfota på stranden på morgonen. På morgonen kunde vi även från stranden se delfiner simma. Dock var denna strand ej barnvänlig (reste över jul) då det var stora vågor och undervattenströmmar i stort sett varje dag och det lämpade sig inte heller att simma några längre sträckor i havet. Gymmet var helt okej, fanns löpband, crosstrainer, cykel, fria vikter, smithmaskin och andra maskiner. Vi var jättenöjda med detta hotell.