1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Hilton Salalah Resort

  • Vid den kilometerlånga sandstranden
  • Rymliga rum
  • All Inclusive ingår

På fyrsoliga Hilton Salalah Resort är det enkelt att släppa alla måsten och bara vara. Varför inte starta dagen med att promenera eller springa längs den kilometerlånga sandstranden innan det är dags för frukosten? Under dagen kan du välja att svalka dig i antingen poolen eller i havet. Avsluta kvällarna på någon av hotellets alla restauranger.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Hotellet är beläget nära flygplatsen vilket är ett plus. Sandstranden är 200 m bred och milslång....
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1208 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 12 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hilton Salalah Resort ligger precis vid stranden i utkanten av Salalah. På hotellet finns ett stort och fint poolområde som kantas av höga palmer. Solstolar och parasoller.

Hotellet har flera restauranger och du kan välja mellan arabiska och internationella rätter. På Al Maha serveras varje morgon frukostbuffé men även lunch och middag på terrassen med utsikt över poolen. I trädgården finns restaurang Sheba's som serverar både arabinspirerade och internationella rätter. På restaurang Palm Grove serveras fisk- och skaldjur med asiatiska och arabiska smaker till en läcker havsutsikt. På puben Mayfair visas fotboll på tv och på Sunset Lounge kan du välja mellan enklare rätter. Nattklubb flera kvällar i veckan. Vårdad klädsel krävs i restaurangerna vid middagen.

Gratis wifi. Litet gym. Dykning och windsurfing mot avgift. och Lekplats och barnklubb i hotellets regi. Souvenirbutik. Room service. Ca 12 kilometer från Salalah Garden Mall, galleria med shopping, caféer och restauranger.

Måltider

All Inclusive. Julmiddag (24/12) och nyårsmiddag (31/12).

All Inclusive

- Frukostbuffé.
- Lunchbuffé.
- Middagsbuffé.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Hotellet genomgår renovering. Under renoveringen placeras gäster i rum i motsatt del av byggnaden, för att minimera risken för störningar.