1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Fanar Hotel & Residences

 • Fantastiskt läge vid stranden
 • Mängder med faciliteter och aktiviteter
 • All Inclusive ingår

På Fanar Hotel & Residences i Salalah kan du låta semesterlugnet infinna sig. Med förstklassig service och läget direkt vid Indiska Oceanen är det enkelt att släppa alla måsten. Varva dopp i poolen med salta bad i havet och avsluta dagen med att se ut över solnedgången från hotellets takbar.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Lagom storlek, lugn och ro och nära till allt. Bra med cykelutlåning.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1285 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 17 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Fanar Hotel & Residences ligger i Marina Town som är hjärtat i Salalah med butiker, caféer och restauranger. Från hotellet kan du njuta av utsikten över båtarna i hamnen. Hotellets poolområde ligger vid sandstranden, och här finns två pooler, två utomhusjacuzzi och en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller samt pool- och strandhanddukar.

Hotellet har flera restauranger. Bufférestaurangen Al Souk serverar mat med olika teman varje dag. I à la carte-restaurangen Aubergine serveras fisk- och skaldjur tillsammans med rätter som inspirerats av länderna kring Medelhavet. Med en svårslagen utsikt över hamnen lockar takbaren Horizon. Bland kokosnötspalmerna i sanden mellan poolen och stranden ligger poolbaren som erbjuder enklare rätter, cocktails och färska juicer. Hotellet har också en strandbar där det går att beställa in drycker och enkla rätter.

Engelsktalande barnklubb i hotellets regi och tonårsklubb (12-16 år) med spelrum och olika aktiviteter. Lekplats. Välutrustat gratis gym. Gratis tennis, bordtennis och beachvolley. På hotellet finns cyklar att låna. Spa med bastu, massage och behandlingar samt ett skönhetscenter mot avgift.  Gratis wifi på hela hotellområdet. Tvättservice mot avgift. Souvenirbutik. Parkering. Till centrala Salalah är det ca 1,7 mil.

Måltider

All Inclusive. Julmiddag (24/12) och nyårsmiddag (31/12).

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.30, i bufférestaurangen Al Souk.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-15.00, i bufférestaurangen Al Souk.
 • Middagsbuffé, kl.18.30-22.00, i bufférestaurangen Al Souk.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 12.00-15.00 och 18.00-23.00 lördag till torsdag, kl. 14.00-23.00 på fredagar. Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.