1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Grand Mirage Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 7 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Therese,
Sollerön

+
Fin fräsch pool, inte så mycket barnskrik, trevlig personal
-
Ljuddämpning i korridorer då väldigt mycket ljud studsar i gångar, rensa AC på rummen (fulla av mögel),

Bekräftad gäst: 2018-11-20


8 av 10

Annelie,
Sigtuna

+
Trevlig personal , fina luftiga allmänna utrymmen
-
Frukosten behöver lugnare avdelning , är så stor och ljudnivån galen , önskar mera lugn och ro

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

4838 omdömen
Utmärkt
 
2323
Väldigt bra
 
1559
Bra
 
607
Mindre bra
 
185
Underkänt
 
164

5 senaste omdömen

2017-07-26

Inlägg av 528melaniee Eskilstuna, Sverige

Jätte fin miljl

Stort fint hotell, dock var rummet lite sämre. Det är absolut fräscht men lite gamla. Poolområdet är fantastiskt, även med havet bara några meter ifrån. Finns många aktiviteter, så som volleyboll i poolen, zumba, yoga, massage. Rekommenderar att äta mat från menyn då dom tar skyhöga priser för att äta på buffén. Det gäller alla restauranger som ligger i hotellets område. Det är mycket bättre att gå ut längst gatorna och äta mat på de restaurangerna.

 
2012-04-14

Inlägg av emmarydell Ljungby, Sverige

Trist ställe

Fina rum. Opersonlig personal, högljutt och trist poolområde. Övervägande högljudda australiensare som drack öl hela dagarna. Väldigt slamrig frukostmatsal. Dyrt och inte värt pengarna!

 
2011-04-16

Inlägg av MisterBengt Helsingborg, Sverige

Komplett och fantastiskt

Hotellet hade allt, All inclusive, god mat, kanon beach, jättefina stora rum med havsutsikt. De italienska och kinesiska restaurangerna hade fantasisk mat och service. Grillrestaurangen en härlig personal och stämning samt god mat. Thalasso spa är väl värt ett besök trots prisnivån, en 3 timmars avslappning är som lisa för kroppen. Handduksbyte 2 ggr per dag...! Fritt Internet, fri tvätt (4 plagg per dygn), fri minibar mm. mm. Ett av de bättre hotellen som vi har upplevt, och då har vi varit på många Alkl inclusive hotell både i mellan Amerika, Afrika och i Asien! Lite negativt är att all dryck är lokal, röda vinet är knappt drickbart det vita vinet är ok om man jämnför med cider. Ta med taxfree sprit, det hjälper!

 
2019-09-15

Inlägg av katych2019 Melbourne, Australien

A brilliant holiday

What a great hotel!. We recently stayed in the new family wing and had a fabulous time. The food, staff and facilities were great. The hotel was spotless and we were really happy with our room. We will definitely return and highly recommend this place for families

 
2019-09-14

Inlägg av Ostrothompson Sunbury, Australien

Fantastic value.

We were greeted at the airport by our concierge Rahcmad who was fantastic, he was so helpful from check in to check out. We had a fantastic family holiday at the Grand mirage, our room was large and comfortable (the floor was in need of repair) we stepped out onto the most beautiful garden which was exceptional. Breakfast was by far the best buffet breakkie I have had anywhere in the world, it had everything that you could possibly want including fresh fruit, an egg station, Japanese, Indian, American, Australian, fresh juice bar and more and more and more. Drinks were pricey but the cocktails were perfect, we ate lunch by the beach which was on par with cafes and restaurants in Australia, and we ate dinner in various restaurants in and around the hotel which we were all impressed with. The staff (except pool staff) were all very professional and attentive. We also went on the Indonesian night which was expensive but well worth it. Ok that’s all the good now the few bad things the flooring in our room was in desperate need of repair as it was soft spongy and felt unsafe, our room had a smell but we sort of expect this in the tropics. The kids water park was shut for an hour each day for the staff to have lunch even though staff could space breaks and leave this running, when we asked the pool staff about this we were rudely told to go away and we then had no help from reception or the duty manager. Overall we had a fantastic holiday at the Mirage, the beach was beautiful and very quiet compared to Kuta and other areas we have visited previously in Bali. Well worth the money.