1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Grand Mirage Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Therese,
Sollerön

+
Fin fräsch pool, inte så mycket barnskrik, trevlig personal
-
Ljuddämpning i korridorer då väldigt mycket ljud studsar i gångar, rensa AC på rummen (fulla av mögel),

Bekräftad gäst: 2018-11-20


8 av 10

Annelie,
Sigtuna

+
Trevlig personal , fina luftiga allmänna utrymmen
-
Frukosten behöver lugnare avdelning , är så stor och ljudnivån galen , önskar mera lugn och ro

Bekräftad gäst: 2018-08-11


8 av 10

Eva ,
Malmö

+
-
Dusch med duschslang :)

Bekräftad gäst: 2018-02-20


10 av 10

Stefan,
Timrå

+
Mycket aktiviteter
-

Bekräftad gäst: 2018-01-30


10 av 10

marina,
vasa

+
-
Suihkussa voisi olla irrotettava suihku eikä suihkupää joka on kiinni seinässä. Helpompi saada kaikki hiekka poispestyä joka paikasta.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

,

+
Nydelig hage med god plass til å finne seg en solseng. God madrasser sikra god nattesøvn.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-22


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

Nina,
Trondheim

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-12


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

4598 omdömen
Utmärkt
 
2196
Väldigt bra
 
1498
Bra
 
572
Mindre bra
 
178
Underkänt
 
154

5 senaste omdömen

2017-07-26

Inlägg av 528melaniee Eskilstuna, Sverige

Jätte fin miljl

Stort fint hotell, dock var rummet lite sämre. Det är absolut fräscht men lite gamla. Poolområdet är fantastiskt, även med havet bara några meter ifrån. Finns många aktiviteter, så som volleyboll i poolen, zumba, yoga, massage. Rekommenderar att äta mat från menyn då dom tar skyhöga priser för att äta på buffén. Det gäller alla restauranger som ligger i hotellets område. Det är mycket bättre att gå ut längst gatorna och äta mat på de restaurangerna.

 
2012-04-14

Inlägg av emmarydell Ljungby, Sverige

Trist ställe

Fina rum. Opersonlig personal, högljutt och trist poolområde. Övervägande högljudda australiensare som drack öl hela dagarna. Väldigt slamrig frukostmatsal. Dyrt och inte värt pengarna!

 
2011-04-16

Inlägg av MisterBengt Helsingborg, Sverige

Komplett och fantastiskt

Hotellet hade allt, All inclusive, god mat, kanon beach, jättefina stora rum med havsutsikt. De italienska och kinesiska restaurangerna hade fantasisk mat och service. Grillrestaurangen en härlig personal och stämning samt god mat. Thalasso spa är väl värt ett besök trots prisnivån, en 3 timmars avslappning är som lisa för kroppen. Handduksbyte 2 ggr per dag...! Fritt Internet, fri tvätt (4 plagg per dygn), fri minibar mm. mm. Ett av de bättre hotellen som vi har upplevt, och då har vi varit på många Alkl inclusive hotell både i mellan Amerika, Afrika och i Asien! Lite negativt är att all dryck är lokal, röda vinet är knappt drickbart det vita vinet är ok om man jämnför med cider. Ta med taxfree sprit, det hjälper!

 
2019-06-19

Inlägg av Pioneer07428179157 Lennox Head, Australien

great family friendly fun

We stayed in the family paradise with two kids; 6 and 2. The facility was perfect, we would have loved the adults only renovations to have been completed but its absence had no ill effect on our stay. The kids club, in particular the staff and "nannies" were amazing, and so accommodating, and the kids loved them. We had the gold all inclusive selection, and in all honesty we had some meals that were better than any Id had in Australia. The fillet steak was probably the best Id ever eaten, which is saying something considering where we live. If you have kids, and the budget, I could not imagine a better place for a family break.

 
2019-06-19

Inlägg av rc200986 Worcester, Storbritannien

Lovely room

The room was lovely and beachfront location was great. However, when booking we read that the building works would be complete by the end of May. They were not. A large chunk of the hotel is a building site and the sound of drills and hammering was not so relaxing. The entertainment was non-existent. The hotel was a ghost town by 10pm so went out of the hotel to other bars every evening.