1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Grand Mirage Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Therese,
Sollerön

+
Fin fräsch pool, inte så mycket barnskrik, trevlig personal
-
Ljuddämpning i korridorer då väldigt mycket ljud studsar i gångar, rensa AC på rummen (fulla av mögel),

Bekräftad gäst: 2018-11-20


8 av 10

Annelie,
Sigtuna

+
Trevlig personal , fina luftiga allmänna utrymmen
-
Frukosten behöver lugnare avdelning , är så stor och ljudnivån galen , önskar mera lugn och ro

Bekräftad gäst: 2018-08-11


8 av 10

Eva ,
Malmö

+
-
Dusch med duschslang :)

Bekräftad gäst: 2018-02-20


10 av 10

Stefan,
Timrå

+
Mycket aktiviteter
-

Bekräftad gäst: 2018-01-30


10 av 10

marina,
vasa

+
-
Suihkussa voisi olla irrotettava suihku eikä suihkupää joka on kiinni seinässä. Helpompi saada kaikki hiekka poispestyä joka paikasta.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

,

+
Nydelig hage med god plass til å finne seg en solseng. God madrasser sikra god nattesøvn.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-22


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

Nina,
Trondheim

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-12


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

4446 omdömen
Utmärkt
 
2115
Väldigt bra
 
1461
Bra
 
552
Mindre bra
 
170
Underkänt
 
148

5 senaste omdömen

2017-07-26

Inlägg av 528melaniee Eskilstuna, Sverige

Jätte fin miljl

Stort fint hotell, dock var rummet lite sämre. Det är absolut fräscht men lite gamla. Poolområdet är fantastiskt, även med havet bara några meter ifrån. Finns många aktiviteter, så som volleyboll i poolen, zumba, yoga, massage. Rekommenderar att äta mat från menyn då dom tar skyhöga priser för att äta på buffén. Det gäller alla restauranger som ligger i hotellets område. Det är mycket bättre att gå ut längst gatorna och äta mat på de restaurangerna.

 
2012-04-14

Inlägg av emmarydell Ljungby, Sverige

Trist ställe

Fina rum. Opersonlig personal, högljutt och trist poolområde. Övervägande högljudda australiensare som drack öl hela dagarna. Väldigt slamrig frukostmatsal. Dyrt och inte värt pengarna!

 
2011-04-16

Inlägg av MisterBengt Helsingborg, Sverige

Komplett och fantastiskt

Hotellet hade allt, All inclusive, god mat, kanon beach, jättefina stora rum med havsutsikt. De italienska och kinesiska restaurangerna hade fantasisk mat och service. Grillrestaurangen en härlig personal och stämning samt god mat. Thalasso spa är väl värt ett besök trots prisnivån, en 3 timmars avslappning är som lisa för kroppen. Handduksbyte 2 ggr per dag...! Fritt Internet, fri tvätt (4 plagg per dygn), fri minibar mm. mm. Ett av de bättre hotellen som vi har upplevt, och då har vi varit på många Alkl inclusive hotell både i mellan Amerika, Afrika och i Asien! Lite negativt är att all dryck är lokal, röda vinet är knappt drickbart det vita vinet är ok om man jämnför med cider. Ta med taxfree sprit, det hjälper!

 
2019-04-22

Inlägg av 544riaand Patensie, Sydafrika

Service, friendly and relax

The staff was extremely helpful and friendly. Not one person walked pass you without a friendly smile and hello. I would highly recommend the all inclusive blue package. Spent the whole day at the private beach and pool while the staff brought drinks and food as we ordered. Clean and nice vibe.

 
2019-04-22

Inlägg av GGGFFFFF

Relaxing Fun Time

Our family had an awesome time at this resort with great food and friendly staff. The all inclusive deal was fabulous. The Nurse (Yanti) was wonderful helping my daughter to get her painful infected elbow resolved so that she could enjoy her vacation :)