Kundomdömen om Bali Reef Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 18 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Yvonne Maj Louise,
Limhamn

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


9 av 10

Anna Linda Louise Skarpås,
Limhamn

+
Trädgården var helt gudomlig. Personalen på hotellet var mycket trevliga och det kändes väldigt familjärt. Servicen var mycket bra.
-
Madrasserna i sängarna var sten hårda.

Bekräftad gäst: 2019-04-23


9 av 10

Peter Magnus André,
Svedala

+
Trevlig personal. Bra service.
-
Lagningarna i poolen hade vassa kanter.

Bekräftad gäst: 2019-04-02


10 av 10

Tage Immanuel,
Enköping

+
helt perfekt nära till mysig pool o resturang o havet nära till affäer o lokalt gatuliv mycket trevlig personal lagom stort
-
inga helt fantasiskt

Bekräftad gäst: 2019-03-19


10 av 10

Dominique Therese Paulett,
Kalix

+
Bra läge vid havet
-

Bekräftad gäst: 2019-03-05


8 av 10

Maud,
Maxmo

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-05


9 av 10

Karin Gertrud,
Leksand

+
Boende i markplan i underbar trädgård nära strand och restaurang. Air kondition hade vi inte klarat oss utan.
-
Var och en borde få ett eget lakan och filt. Det var svårt att dela med partnern. Krångligt att inte få ta sin frukost själv.

Bekräftad gäst: 2019-02-26


4 av 10

Emma,
Göteborg

+
Servicen, mycket trevlig och hjälpsam personal.
-
Något renare rum,

Bekräftad gäst: 2019-02-18


10 av 10

Lena,
Lidköping

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

148 omdömen
Utmärkt
 
70
Väldigt bra
 
60
Bra
 
11
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2017-08-10

Inlägg av Wayward17 Västerås, Sverige

Vackert och lugnt

Fräscht boende med mycket vacker trädgård och okej restaurang. Dock något stökigt på havet utanför med alla vattenaktiviteter. Som tur är lugnar det ner sig efter lunch eller när det är lågvatten. Mycket bra service och städning.Fin pool och trevligt med poolbar.

 
2017-05-19

Inlägg av Tomas J

Jättebra personal

Allt var jätte bra hotellets restaurang hade öppet 24/7 lugnt och trevligt personalen var väldigt hjälpsam fixade allt vi önskade bra och god mat. Rummet lite enkelt lite hårda sängar. Det bästa var dom fina blommorna dom hade satt in på rummet på min födelsedag

 
2019-11-20

Inlägg av Jimswallow Manchester, Storbritannien

.Small quiet boutique style hotel.

Had a really nice time during our stay here. Rooms a nice size comfy beds with fresh linen every day. Small restaurant serving good food with equally good service. Gardens and general appearance first class and a credit to the management. All staff with the exception of one ( who unfortunately was based on the reception counter ) were very polte and attentive and could not do enough to ensure your stay was exactly to your liking. It was a shame that this person was front of house as that impression always stay with you. However as stated our stay overall was really good. Would not hesitate to return.

 
2019-11-11

Inlägg av QValdis

Nice hotel

The hotel has nice garden and cosy houses/room for staying. Breakfast menu is with various options and the staff is very friendly and helpful. The only thing that I missed is more enjoyable evening program. Hotel visitors are more 40+ years and they enjoy relaxed days/evenings but I missed some party time. Still, there is a live music every night and you can have delicious dinner at the restaurant. Take a note that this hotel is full with European tourists (Germany, Belgium and etc.). You can make new friends here.

 
2019-11-10

Inlägg av sisko111

Small lovely hotel

Didn´t stay at this hotel but next door. Came to eat here almost every night because the food and drinks were so good! way better food an drinks than our bigger hotel next door. Live music every night so always stayed and enjoyed for hours. Staff very welcoming.