1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Segara Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

C,
Stockholm

+
Trevlig miljö, god mat, bra service
-
Vi tyckte inte om valen av live-musik. Vi valde därför vid ett flertal tillfällen att äta på andra restauranger. Hade gärna haft tillgång till gym.

Bekräftad gäst: 2019-01-08


10 av 10

Christina,
Ystad

+
Läget, maten
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Anita,
Sundsvall

+
Utemiljö, rent ,fräscht och genomtänkta miljöer med grönska
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

Magnus,
Västerhaninge

+
Läget Trädgård Lugnt Trevligt
-
Frukosten Fler solsängar Bättre biljardbord

Bekräftad gäst: 2018-07-21


9 av 10

,

+
Fräscht och mycket grönska
-
Maten på restaurangen var inte speciellt nyttig o fräsch, mest pommes frites o ris... dåligt utbud på sallad frukt osv

Bekräftad gäst: 2018-05-05


10 av 10

Roger,
Skellefteå

+
Underbar miljö och trädgård, alldeles vid havet.
-
inga

Bekräftad gäst: 2018-03-20


9 av 10

Kristina,
Helsinki

+
Upea hotellialue, yleisvaikutelma hyvä. Hotellin sijainti hyvä. Suihkumahdollisuus erillisessä huoneessa lähtöpäivänä, kun oma huone luovutettu.
-
Birdhouse ravintolassa oli välinpitämötän henkilökunta, ei palveluhenkisiä. Tämä vaikutti myös allasalueen palveluun joka oli heikko.

Bekräftad gäst: 2019-03-26


10 av 10

Epifania,
HELSINKI

+
Upea hotelli
-
Huoneessa oli erikseen maininta että yritetään säästää ympäristöä esim. sillä että pyyhkeitä ei vaihdeta joka pv ja kun huoneesta lähtee niin mm. ilmastointi laitetaan pois päältä. No, joka kerta kun siivoja oli käynyt, oli hän laittanut ilmastoinnin takaisin päälle ja vaihtanut pyyhkeet puhtaisiin vaikka niitä ei oltu jätetty maahan. En antanut tätä palautetta paikanpäällä ettei hlö-kunta saa moitteita. Hotellilla on oma merkitty uima-alue meressä. Siinä ei kaloja näkynyt, mutta oli turvallista uida. Heti rajojen ulkopuolella, vähän matkan päässä rannassa, kaloja näkyi ja oli kiva snorklata! Mutta huom! Siellä on myös merisiilejä! Eli en suosittele uimaan kauemmas ilman uimalaseja/maskia. Jos haluat seisoa korallilla, niin kannattaisi katsoa mihin jalat laittaa. Tämä suositus siis merkityn uima-alueen ulkopuolella.

Bekräftad gäst: 2019-03-05


9 av 10

Anne,
Helsinki

+
Kaikki tarpeellinen samalla alueella; altaat, ranta, ravintolat
-

Bekräftad gäst: 2018-12-11


10 av 10

Anni,
Helsinki

+
Upea vehreä hotellialue, huone siisti ja moderni. Hotellin henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista, aamiainen runsas ja monipuolinen. Hyvä sijainti heti rannan vieressä, lähistöllä paljon edullisia ja hyviä ravintoloita.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

1643 omdömen
Utmärkt
 
883
Väldigt bra
 
509
Bra
 
163
Mindre bra
 
54
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2019-04-20

Inlägg av Gorwid Mölnlycke, Sverige

Great, Wonderful and friendly

Helt fantastiskt hotell i Sanur på Bali! Fin frukost, strandbag som välkomstpresent, fri afternoon the med goda kakor. Bra lägenhet, fin pool och fint läge vid stranden och andra aktiviteter. Mycket vänlig o trevlig personal! Fri tillgång på dricksvatten och strandhandukar. Hotellet är lagom stort och med fina inramningar av vacker natur! Kan varmt rekomenderas

 
2018-07-25

Inlägg av Kattraketen Stockholm, Sverige

Utmärkt!

Vi bodde på detta hotell i 14 nätter. Vi hade bokat bungalow med frukost. Frukosten är bra och det finns mycket att välja på för alla åldrar. Detta hotell hade en jättestor vacker trädgård. Läget är lugnt och stilla. Vi upplevde alltid ett lugn här varje dag och det uppskattade vi väldigt mycket. Två fina pooler fanns att tillgå och hotellet har en egen bit av stranden med gratis solstolar. På hela hotellet fanns wi-fi som fungerade mycket bra, speciellt i vår bungalow och vid jacuzzin. All personal på hotellet var mycket trevliga! Jättesnälla och trevliga. De höll en hög servicenivå. Såklart fick vi några favoriter som vi pratade extra mycket med. Det var städning av alla rum varje dag och varje kväll fick man jättegoda chokladbitar! Personalen hjälpte även till med diverse frågor och utflykter. Deras roomservice är även ett tips att prova! Hotellet är rent och fint och jag vill verkligen rekommendera det till alla som funderar på att besöka Sanur. Perfekt läge! Vi kommer tillbaka igen! Tack Segara för att ni gjorde vår tid hos er så speciell!

 
2018-07-07

Inlägg av camillahulten Onsala, Sverige

Vårt favorithotell

Som resesäljare så har jag bott på ett stort antal hotell i varierande klass men har aldrig fått ett sådant fantastiskt bemötande tidigare. Det finns rum och bungalows i olika prisklasser och alla ligger i den parkliknande trädgården som sköts minutiöst. Läget är perfekt på stranden, restaurangerna är toppen men inget slår personalen! Vill man bo i Sanur så är detta det absolut mest prisvärda hotellet.

 
2018-04-26

Inlägg av Markus S

Underbart hotell precis vid stranden

Besökte Segara Village Hotel i April 2018 tillsammans med min sambo och son på 10 månader. Vi stannade 7 nätter och trivdes varje sekund vi var på detta hotellet. Vi blev uppgraderade till en Bungalow med underbar utsikt över delar av hotellets helt fantastiska trädgårdar. Hotellet är väldigt barnvänligt och man kan ta sig överallt med barnvagn utan några problem på hotellområdet samt strandpromenaden. Området hotellet ligger på är väldigt lugnt men man tar sig lätt till huvudgatan i Sanur med flertalet restauranger via taxi alt. kortare promenad. Hotellet rekommenderas verkligen vid vistelse i Sanur.

 
2018-04-14

Inlägg av 703bengtj Vaxholm, Sverige

Mycket vacker parkanläggning

På Segara bodde vi i 19 dagar i en Bungalow på den gamla delen av resorten. Idag skulle jag inte ha tagit det dyrare alternativet för det är ingen skillnad. Dålig informationsgivning när vi kom i receptionen likaså när vi checkade ut. Receptionen kunde inte hjälpa till att konfirmera vår flight från Bali. Hela Segara området är en mycket välskött parkanläggning och det finns två pooler. Den mindre poolen är populär och ska du ha en stol där så får du gå upp tidigt och lägga handduk på stolen vilket vi tyckte var förkastligt. Frukost området är inget mysigt utan där äts det och själva frukosten är ordinär. Varje dag serveras afternoon tea av damerna Dayu Putri, Nyoman samt Suryati och dessa damer är suveräna alltid glada och hjälpsamma. Personalen är en stor tillgång för Segara och alla är mycket vänliga. Skulle jag åka hit någon mer gång och svaret är NEJ.