1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Segara Village

  • Tropisk trädgård
  • Modern inredning och balinesisk tradition
  • Vid stranden

Hotell Segara Village ligger precis vid stranden och är omgivet av en stor, grönskande oas. Här välkomnas gäster till tre olika pooler, omtyckta hotellrestauranger och ett avkopplande spa. Detta är ett verkligt balinesiskt paradis med moderna rum och gästvänlig personal.


Rumstyper

Deluxerum 1-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Trevlig miljö, god mat, bra service
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1615 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ett härligt hotell som har ägts av en balinesisk familj i över 60 år. Hotellet kombinerar traditionell balinesisk arkitektur med uppdaterad och modern inredning. Vid poolområdet finns en pool och en barnpool, solstolar och parasoll. Här finns också en jacuzzi med poolbar, där det serveras exotiska cocktails, kall öl och andra drinkar. Precis i närheten finns stranden med sin vita sand.

Restaurang Le Pirate serverar både internationella rätter och rätter från det balinesiska köket, medan Minami by the beach enar japanskt hantverk med lokala ingredienser. Vid strandpromenaden finns ett café som brygger starkt gourmetkaffe och en loungebar med live-underhållning på kvällstid.

Gratis wifi i allmänna ytor. Gratis tennis, bordtennis, biljard och beachvolley. Gratis parkering. Spa mot avgift med skönhetscenter och massage. Vattensporter mot avgift. Ingen trafik.

Måltider

Frukost. Halvpension mot tillägg.