1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Respati Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Mycket vänlig och tillmötesgående personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-20


8 av 10

Micke,
Grängesberg

+
Bra trevlig personal. Lugnt o tyst på hotellet
-

Bekräftad gäst: 2018-10-27


10 av 10

Torgny,
Örnsköldsvik

+
1. Läget 2. Bra wifi 3. Inga problem med att hitta en solstol (ovanligt).
-
1. Att man kan ringa servicen från hotellrumstelefonen. 2. Ett biljardbord. Förslagsvis uppställd på övervåningen i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2018-10-20


9 av 10

Tove,
Björneborg

+
Ligger precis vid havet, och att det ligger centralt.
-
Städningen av usel och det luktade unket i rummet.Fuktskador? Vi packade bara upp enstaka kläder,resten fick ligga kvar i resväskan. Vi hade betalat för att få balkong,men fick en terass i marknivå.Vi påpekade detta,men fick till svar att vårt rum var bättre och större. Inga sköna utemöbler att sitta i.

Bekräftad gäst: 2018-07-02


7 av 10

Paul,
Kristianstad

+
fin strand
-
bättre frukost

Bekräftad gäst: 2018-01-09


9 av 10

Anne-Birte,
Ribe

+
beliggenhed og morgenmaden
-
Få naboen til at skrue ned for musikken Man havde ikke lyst til at sætte sig og spise i restauranten om aftenen.

Bekräftad gäst: 2018-12-04


8 av 10

Timo,
Järvenpää

+
Siisti hotelli, hieno palvelu, hyvä sinainti
-
?

Bekräftad gäst: 2019-04-16


9 av 10

ILONA,
VANTAA

+
PIENI JA KODIKAS. LÄHELLÄ RANTA
-

Bekräftad gäst: 2018-01-30


10 av 10

Nina,
Trondheim

+
Så koselige folk
-

Bekräftad gäst: 2018-07-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

399 omdömen
Utmärkt
 
78
Väldigt bra
 
213
Bra
 
74
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2018-05-04

Inlägg av BarbroE17

Underbart!

Har inget att klaga på rent och fräscht. Bra personal. Det ända som var lite fel var stranden som ej blev städad endast där solstolarna stod, men inte ner mot havet. Annars var det helt underbart. Även de som sålde utflykter var väldigt trevliga.

 
2019-06-16

Inlägg av bobbobchef1902 Perth, Australien

Lunch at respati b

Late lunch,disappointed again, only ordered ice coffee, spring rolls,coffee so Weak only ice milky!friend ordered a simple bowl of tomato soup,watery, no thickness, & little taste,How hard is it to get quality?? & 21%taxsurely if more people post reviews it should give restaurants a message, Lift you're game,continuous improvement, give your customers what they expect ,constituency especially in food in Bali

 
2019-05-22

Inlägg av Scuba2013 Perth, Australien

Beach Restaurant only

Absolutely terrible. But let me explain. The promotion board outside stated the meals plus a drink, one would assume it's just a free drink but with out it being explained it turns out to be a completely different meal to what's on the normal menu and scaled down completely. I had the Soto Ayam which always comes with egg, lemongrass and bayleafs except the budget version! It was also extremely tiny and very basic. The free drink or included drink was far to sweet for me to even drink. The manager did come and explain the promotion but normally they are better than the original not worse. The hotel maybe ok but if your just eating then I would definitely give this a miss.. Heaps of better choices nearby.

 
2019-02-12

Inlägg av egazein Bali, Indonesien

Great times

Spent 3 nights here and yes, Putu from Front Desk helped me with a small surprise for my fiance. Breakfast was okay. Room was okay too. The most amazing is the staff. Their smile and their friendliness make it better.

 
2019-02-03

Inlägg av Al G Lennox Head

Almost perfect

I love everything about this hotel. Rooms, size of resort, beachfront location, service...but NOT the Artotel Beachclub right next door. The beachlub is ridiculous. Its so loud that the room vibrates. Infact I was 3 doors away having a massage and club here the music. Respati is a beautiful hotel with everything you could want but sadly I won't be back because of the noise. 1pm to midnight. Trust me, its insane.