Rumstyper på Puri Santrian

Deluxerum

Moderna och bekvämt inredda deluxerum belägna i Santrian Club och som endast vänder sig till gäster över 12 år. Här finns en en tropisk trädgård och en egen pool. Här får du lite extra service och eftermiddagste ingår varje dag. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 49 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Deluxerum plus

Eleganta deluxe plus-rum som är bekvämt inredda. Rummen vänder sig till gäster över 12 år, gäller även person i extrabädd. Nära rummen finns infinitypool, soldäck och loungepaviljong som endast får användas av gäster i deluxerum plus. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum

Moderna och bekvämt inredda dubbelrum belägna i Beach Wing och ligger nära havet och huvudpoolen. Alla rum har tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Puri Santrian, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 1-2 personer.