1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Puri Santrian

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Leif,
Saltsjöbaden

+
Läget, restaurangerna, havet och poolerna
-
Rummen i de äldre delarna/billigaste rummen är trevligare på bild än i verkligheten. De är som en källare med målade väggar och med ofräscha badrum. Det saknades avställningsytor, sänglampor och kontakter.

Bekräftad gäst: 2019-01-01


10 av 10

Kjell,
Stockholm

+
Lyx, härligt strandläge
-
Bättre orienterings tavla, tog oss 2 dagar att hitta vårat rum

Bekräftad gäst: 2018-04-14


7 av 10

Maria,
Stockholm

+
närheten till stranden personalen
-
Jag hade halv pension, afternoon tea ingick men var inte alls av samma klass som om man köpte själv. kaffet och teet till frukost som ingick var inte gott. för att få vettigt kaffe fick man betala för det.

Bekräftad gäst: 2017-12-26


10 av 10

Ruben,
Allingåbro

+
Var i den rolige Club-del, i skønne deluxe-værelser på 1. sal med balkon. Pool lige nedenfor. Eftermiddagste. Servicemindet personale.
-

Bekräftad gäst: 2018-05-05


9 av 10

Sari,
Lempäälä

+
-
Hotellin pitäisi lisätä aurinkotuolien määrää

Bekräftad gäst: 2018-07-22


10 av 10

Zoran,
Stabekk

+
Rom, utsikten, mat og drikke, service.
-
Wi Fi på hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-09-09


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-01-23


1 av 10

Hannele ,
Akaa

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-21


9 av 10

Jonna,
Helsinki

+
-

Bekräftad gäst: 2018-04-22


9 av 10

Sini,
Espoo

+
-

Bekräftad gäst: 2018-01-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

2721 omdömen
Utmärkt
 
1362
Väldigt bra
 
923
Bra
 
288
Mindre bra
 
79
Underkänt
 
69

5 senaste omdömen

2019-04-22

Inlägg av 305sofia_

Fantastiskt!!

Vistelsen började med ett varmt välkomnade, redan där sattes standarden. Vill du ha ett lugnt och avslappnat hotell med fantastisk miljö, då har du hittat rätt. Väldigt personlig och ödmjuk personal som fick en att känna sig som hemma. Vi trivdes så himla bra här.

 
2019-02-12

Inlägg av 262almas

Mysigt och rogivande hotell

Jag o en kompis tog en vecka på detta vackra hotell och tog lite ”semester från semestern”. Det behövdes verkligen, hotellet var väldigt mysigt och modernt, man blev väl omhändertagen av personalen och frukostbuffén var jättegod! Rekommenderar verkligen att bo här när man besöker Bali då det är ett lugnare område:)

 
2018-06-18

Inlägg av PaavoP22

Härligt genuint balinesiskt hotell med fantastisk personal.

Rent och snyggt hotell , med personal som alltid vill ge bästa service. Maten på hotellet håller hög klass , frukosten ger en bra variation. Mysigt att sitta vid beachrestaurangen och äta lunch i skuggan. Det finns 3 olika boende typer på hotellet.Ett bra alternativ för varje plånbok. Ett favorit hotell som du gärna återvänder till i Sanur !

 
2018-03-27

Inlägg av Piddda Helsingborg, Sverige

Great!

Tillbringade 4 nätter här. Bra service, trevlig personal men ej fantastisk. Underbar frukost och a la carte på kvällen. Tyvärr problem med wi-fi, fick gå till receptionen för att få internet, inte bra nog för ert hotel. Annars var allt jättebra!

 
2018-02-17

Inlägg av Tellis_08 Stockholms län, Sverige

Fint läge vid stranden

Vi hade Clubrum ! Stort sovrum med vardagsrumsdel,med soffgrupp och tv Fin balkong med sittgrupp.Badrum med dusch och badkar Hotellet är stort ,med många pooler.Har jättebra frukostbuffe Vi hade även AfternoonTea,med goda tillbehör Åt middag nere vid strandpromenaden.Gott och bra service Priserna var ungefär desamma där,som uppe i "stan" eller på stranden.....