1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Prime Plaza Sanur

  • Centralt beläget
  • Gratisbuss till stranden
  • Palmkantat poolområde

Hotell Prime Plaza Sanur är en utmärkt bas för dig som längtar efter avkoppling och att upptäcka Bali. Hotellet och poolområdet är vackert och med ett bra läge. Promenera cirka fem minuter till den lokala stranden, eller åk med gratisbuss till hotellets privata strand.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 1-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Gymmet, frukosten, rummet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1090 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Prime Plaza Sanur har en modern atmosfär och ligger inbäddad i en grönskande trädgård i centrala Sanur på Bali. I mitten av hotellområdet ligger det fina poolområdet som kantas av träd och palmer med gratis solstolar och parasoller. Poolbar som serverar enklare rätter och snacks. Hotellet har en gratisbuss som dagligen går till stranden där hotellets strandbar finns.

På hotellets bufférestaurang Sanur Harum serveras asiatiska rätter och lokala specialiteter till frukost, lunch och middag. Hotellet har även ett café med en à la carte-meny och en loungebar. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Stort gym. Gratis yoga, tennis och biljard. Gratis bastu och jacuzzi. Skönhetscenter som erbjuder bland annat massage mot avgift. Tvättservice och room service mot avgift. Reception som är öppen dygnet runt. Balis största turistort Kuta ligger bara några kilometer från Sanur.

Måltider

Frukostbuffé. Helpension och halvpension mot tillägg.

Säsongsinformation

Vinter 2018/2019 kan du välja helpension mot tillägg.